Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
na obličej kašlem, dej sem tělo.
já chci i obličej. Co když má hezkou figuru a obličej
nene, pěkně komplítek.
@Blackova.K píše:
já chci i obličej. Co když má hezkou figuru a obličejnene, pěkně komplítek.
tak na hlavu se dá vždycky nasadit pytel, ne ![]()
@terinka4444
Jsem se nad tím tvým textem při večeru pobavila
![]()
@terinka4444 píše:
tak na hlavu se dá vždycky nasadit pytel, ne
@Blackova.K píše:když bude vyzdobený tak by to asi šlo, jinak pytle samy o sobě teda esteticky nic moc
![]()
tak na pytel se dá i nalepit jakákoliv fotka ![]()
@terinka4444 píše:
tak na pytel se dá i nalepit jakákoliv fotka
No takhle by holky před tebou komentovat neměl, nejsi jeho kamarád, se kterým se to probírá… ale asi bych nevyjížděla, jen bych mu to vrátila na nějakých krásných svalouších (klidně i v telce).
Nezarlila bych, takove poukazovani mi prijde hodne nactiletych pubosu,,spis bych si rekla, co to mam doma vlastne za chlapa
Jo to jo ale není to poprvé holky..dneska po celím dnu, už jsem to nevydržela a řekla to..
..ovládat se pořád taky nejde
@Anonymní píše:
Tak to není moje hoby komentovat zadky chlapůmděsně mě to naštvalo, a opradvu byl překvapenej, ještě místo toho semnou nemluvil on, že jsem divná..nojo noo
a jiným to prý nevadilo, prý komentovali taky…
Teda holky já kolikrát jen zírám, co máte doma za exempláře.
@terinka4444 píše:
proč, měla jsi mu říct, že jo, že sis to vždycky chtěla rozdat na sendvič se dvěma chlapama. Že bereš a (už je skoro po desáté) dva penisy, které se o sebe třou v jedné tvé vagíně, že to je tvůj sen. A když si to přeje, ráda mu to splníš. A že bys ráda, aby našel nějakého kolouška s pevnou prdelkou, aby to nebyl další 40letej kmet.
@Anonymní píše:
43..prý mi už nic nemůže říct..že když mi vadí tohlevadí příjde mi to nevhodný no…
Já to dál ani nečtu, ale komentovat 43 letý chlap 17 leté děcko tebou volenými slovy, pomyslím si spíš něco o chlípném úchylovi než, že bych žárlila.
Asi záleží na tónu. Mě to nevadí, hodnotíme takhle ženský i chlapy spolu. Ale nějakej „mlsnej“ tón by mi asi vadil.
@evill píše:
Já to dál ani nečtu, ale komentovat 43 letý chlap 17 leté děcko tebou volenými slovy, pomyslím si spíš něco o chlípném úchylovi než, že bych žárlila.
Že? Těžce bych zvažovala, proč ho vlastně považuju za životního partnera. ![]()