Vrátil se k expřítelkyni se kterou byl 4 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
17.1.15 11:59
@hatawai píše:
Nikoho jsem od rodiny neodváděla, děti nemají. Myslela jsem, že se k ní už nevrátí, když to neklapalo. A v období, kdy jsme spolu byli s ní nebyl.

Proc jsi s nim o tom nemluvila, nebyla bys prekvapena a vedela jak to bere on.. prijde mi zes byla jen jeho milenka, ze te asi miluje rekl ze se to cekalo?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2660
17.1.15 12:02

Hele, takhle to mělo v mém okolí minimálně třetina přátel. Po delším vztahu, když mělo přijít něco víc, ten krok prostě nebyli schopní udělat. Tak si dali pauzu, zkusili to s někým jiným, aby zjistili, že ten původní vztah je opravdu ten důležitý. Vrátili se k sobě, hned se vzali a měli dítě. Podle mé zkušenosti je to opravdu časté. Holt na tobě pán pochopil, že toto opravdu nechce. Už i z toho důvodu bych si nic nenamlouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.1.15 12:07

Neptala, protože jsme se ze začátku scházeli jen jako přátele, později, když to začalo být intenzívnější, tak jsem si myslela, že si to prostě vyřešil a pauzu změnil na rozchod. No co už, je to pryč, musím se z toho dostat, jen jsem chtěla slyšet názory jiných, co si o tom myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.1.15 12:47

Tak já bych předně nechtěla být s chlapem, který si dává pauzu. Vykašli se na něj a jdi zase o dům dál. Hlavně se nenech ukecat, kdyby jim ta pauza nakonec nepomohla. ;)

• Citovat
  • Upravit
3165
17.1.15 12:58

Na tvém místě a dokonce ani na místě jeho původní přítelkyně bych s ním nechtěla být, byť bych ho milovala. :nevim:
Na tvém místě bych nechtěla být s mužem, který si hraje s mými city, vytváří plané naděje a pak mě odkopne, jak kdybych byla jen nějaká chvilková známost na zpestření jeho života ve stereotypním partnerství. Vrátil se ke své původní partnerce, aniž by se zajímal, jak se cítíš. No takového bych zpět nevzala ani kdyby prosil. :cert:

Z jejího pohledu bych ho také nechtěla. Dozvědět se, že v době, co si se mnou chlap nerozumí a dá si se mnou pauzu, tak si narychlo najde nějakou další ženskou a až si užije, tak se ke mě vrátí, nemohla bych s ním být. On si vyloženě chtěl trošku odfrknout a nazval to jako pauzu v domnění, že při pauze ve vztahu se asi může navazovat další vztah, byť milenecký. To by takovou pauzu asi chtěl každý ve stereotypním vztahu. :roll:
Moje nervy na takové chlapy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.1.15 13:47

Já si nemyslím, že by si se zakladtelkou vysloveně hrál. Ale faktem je, že bylo poněkud ehm nezodpovědné začít si s jinou, když neměl vztah vyřešený. Ovšem život není vždycky fér. Kdoví co se stalo, zda nějaký tlak od ex, zda se v něm něco hnu, llo, že se rozhodl pro tu první. Na druhé straně (nevím teda) asi nepadla žádná slova o jedinečnosti a výlučnosti vztahu, o jasné společné budoucnosti, žádné sliby svatby nebo tak něco, žádná závazná „smlouva“, takže býváme to většinou my ženy, kdo z „chození“ vyvozuje právě nepravdivé závěry… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
17.1.15 13:48
@hatawai píše:
Začala jsem se scházet s mužem, který zrovna prožíval pauzu ve svém 4-letém vztahu. Pauza byla na jeho popud z důvodu, že vztah poslední dobou již vůbec neklapal. Ještě se zmiňoval, že je špatné, že ho nechce nechat odejít, když chce jít. Bylo nám spolu hezky a myslela jsem, že to s ní bere již jako rozchod, protože jsme spolu v podstatě chodili a já se nevyptávala. Po dvouměsíční pauze s jeho přítelkyni mi oznámil, že se vrací k sobě. Byla to pro mě docela rána, nepočítala jsem s tím. Myslíte, že jim to může nyní klapat? Vím, že oproti 4-letému vztahu asi nemám šanci, ale pořád si dělám naději, že s ním ještě někdy budu.Co si o tom myslíte?

To se milenkám bohužel stává… :nevim: Nesmutni, bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.1.15 14:08
@sissi79 píše:
Dva mesice pauza a dva mesice s tebou? Takovyhohle chces? 8o
Neboj, to preboli :hug:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.15 14:32

Já měla přítele 3 roky a rozešli jsme se.Hned ten den sem potkala kluka a začala si s nim. Pouzila jsem ho jako prevoznika, ale zároveň se mi moc libil. Vydrzelo to mesic a k partnerovi jsem se vratila. Tamten to s kousl. Nicméně na tom, že jsem měla v posteli hned jineho nic nevidim a mym cílem to nebylo.

Kája

• Citovat
  • Upravit
606
17.1.15 20:29

Vratite se k sobe a on pak utece za nekym jinym? Mejte hrdost a nechte ho jit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí