Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hodila bych tašku za dveře s pár věcmi a řekla ať táhne tam odkud přišel… a ještě dala klíče do zámku aby se nemohl dostat domu… Todle je teda fakt moc.
To co ti radím jsem udělala jednou, ale nebyla v tom ženská, ale kamarádi.
Je mi to moc líto… ![]()
@Anonymní píše:
To já orave taky. Chci se na to nějak připravit ale klepu se jak ratlik.
To se Ti vůbec nedivím, pokud doposud bylo vše v pořádku, asi bych byla úplně vynervená stejně jako Ty.
Drž se!
Třeba to nějaké vysvětlení má.
Příspěvek upraven 18.01.15 v 14:06
@Meha @Jajul85 on právě takhle chodí často a často spí někde u kamarádů… A vím, že mu den předtím psala jedna kamarádka, jestli si nejam sednou a s tou se vyloženě nesnášíme. Ale je těhotná a už má buben
u ní dřív taky spával a hlasem mi byla taky podvědomá… Ale proč by to zvedala, to nechápu. Už jsou to tři hodiny a on nikde a ani žádná sms nic.
@Jajul85 píše:
Chtěla bych vědět co se stalo, a paní se ti nepředstavila? je tu i mžnost že se nestalo nic a že to byla jen nějaká kamarádka, žena jeho kolegy z práce u kterého spal, kdyby to byla milenka, pochybuju že by zvedala jeho telefon.
Jedině, že by mu milenka chtěla udělat zle a donutit ho k nějaké akci.
Ale to by se asi muselo jednat o dlouhodobou záležitost a ne jednorázový úlet.
Já bych mu zabalila a poslala ho zpátky k ní
vůbec bych nic nechtěla slyšet kecy o tom jak se opil a přespal u kolegy a náhodou to zvedla jeho žena ty si může nechat
Tak tohle by mi fakt nevysvětlil…sbalila bych mu a nazdar
Pro mě by to bylo jednoznačné.
@Anonymní píše:
@Meha @Jajul85 on právě takhle chodí často a často spí někde u kamarádů… A vím, že mu den předtím psala jedna kamarádka, jestli si nejam sednou a s tou se vyloženě nesnášíme. Ale je těhotná a už má bubenu ní dřív taky spával a hlasem mi byla taky podvědomá… Ale proč by to zvedala, to nechápu. Už jsou to tři hodiny a on nikde a ani žádná sms nic.
Jestli to takhle máte zavedený, tak to už je druhá věc.
Klidně bych mu dala věci za dveře ale byt je jeho, bohužel.
To se lehce napíše, sbal mu věci, dej za dveře, vyměn zámek a nazdar. Nechceš o něj přijít, ale takhle to dál nejde. Zeptala bych se ho co to mělo znamenat, že jak se zachoval tím je konec, může si sbalit věci a jít.
To je strašná k_áva ta ženská, když už se zpitá vypeleším s cizím chlapem a vidím, že mu volá žena/přítelkyně, jdu se ze sebe vyzvracet a ne, že to budu brát.
Tohle bych neskousla, nemluvila bych na něj, prostě nic, byl by mi za trapáčka, maximálně bych se mu vysmála, co to bylo za matroš, že to si teda pomohl. Ale důvěra dost v pytli. Máš ho kam vyrazit na čas? Zjevně chce pauzu.
Nic zabalila bych mu veci at si tahne tam kde doted chrapal! Ja bych mu dala smejdovi..tohle se teda nedela, kord kdyz mate dve deti..
@Anonymní píše:
@Meha @Jajul85 on právě takhle chodí často a často spí někde u kamarádů… A vím, že mu den předtím psala jedna kamarádka, jestli si nejam sednou a s tou se vyloženě nesnášíme. Ale je těhotná a už má bubenu ní dřív taky spával a hlasem mi byla taky podvědomá… Ale proč by to zvedala, to nechápu. Už jsou to tři hodiny a on nikde a ani žádná sms nic.
No tak teď koukám ještě víc!!! Dělá to často??? A tobě to nevadí???
![]()