Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď se beztak bojí domů, protože je mu jasný, že se to profláklo. A vymýšlí scénáře
![]()
@ynax píše:
Vzhledem k tomu, že ti psal SMS, že brzo dojde a už to je víc jak 3 hodiny a on nikde. Tak by měl sbalené kufry a jel by. Pokud by mu na tobě záleželo, byl by doma hned, takhle ti ukazuje, že tě má na háku a že si dojde kdy bude chtít on. Nebo ti naznačuje, že bys ho měla vyhodit, protože on je na to příliš velký slaboch. Bohužel, tak to vidím já.
Nemáš možnost sbalit děti a odjet k vašim? Já bych se neuvěřitelně naštvala a určitě bych nečekala doma splihle na to, abych se ho klidně zeptala, co to mělo znamenat.
Tady by všichni ho hned vyhazovali z bytu nebo odjížděli pryč, co se tím vyřeší? Vůbec nic.
Naopak bych na něj počkala.
Mohl napsat sms, znovu usnout, třeba byl úplně vykalený, není to žádná omluva, ale může to být vysvětlení, proč nepřišel hned, jak slíbil.
@Anonymní píše:
To určitě ne. On mi vždycky ještě volá od toho kamaráda prý abych neměla strach že je někde u nějaké baby. A to třeba třikrát čtyřikrát…Já se z něj asi pobliju
Přesně tak pochybuju o tom že by to byla milenka, tohle by ublížilo i jí, to se prostě nedělá, když jsem to četla hned jsem si udělala závěr, ale když se nad tím zamyslím, komu by to pomohlo, nikomu, chlap bude na. ranej, že to udělala, a pošle jí do prd.le, a manželka na… a milenka bude za pi.ku , prostě to nikomu neprospěje, to dle mého je nějakej blbej vtipek, a nebo co mi příjde asi jako nejpravděpodobnější že to byla nějaká pomsta.
@Anonymní píše:
To určitě ne. On mi vždycky ještě volá od toho kamaráda prý abych neměla strach že je někde u nějaké baby. A to třeba třikrát čtyřikrát…Já se z něj asi pobliju
kočko - nechci ti brát iluze ale 3× se od milenky - aby to bylo nenápadné dá volat taky.. ne že ne..to není vůbec relevantní
Ze strany té ženské to mohla být schválnost. Mohl to být špatný vtip. Já bych nějaké předem nedohodnuté přespávání u kamarádů netolerovala. Jednou má rodinu a do domova se má vracet. Žádala bych vysvětlení a kdyby se mi vysvětlení nelíbilo, udělala bych točo. Nastavit pravidla a podobné dýchánky mu nepovolit. Hlavně buď ta, co má navrch. Žádné doprošování, to on má máslo na hlavě.
@Anonymní píše:
A jak byste se chovaly, až přijde domů?? Tohle je úplná rána, byl to milionový chlappřijít o něj asi nechci ale nechci, maby mu to jen tak prošlo…
V čem je milionovej a takhle se chová běžně, že jde někam na pivo a nepřijde domů?
@Markri píše:
Teď se beztak bojí domů, protože je mu jasný, že se to profláklo. A vymýšlí scénáře![]()
taky možnost…
@Jajul85 píše:
@Bibi239 když se nemáte rádi, tak ti to celkem vysvětluje třeba tě chtěla nas..t a nějak vás rozeštvat, ale že takhle někam chodí by mi teda vadilo. Tohle je takové divné myslím že tohle si jen tak nějaká ženská nedovol, dle mého jde o nějakou pomstu.
to je možné ale celkem krkolomné.. podle mě věci fungují jednodušeji.. bohužel…
@Anonymní píše:
No u nas to bylo tak, ze ex chodil s kamosem, co mel taky milenku. Tak „randili“ ve ctyrech. Dokonce mi posilal selfie s kamosem, jak sedej v hospode, milenky samozrejme mimo zaber.
.
@Meha píše:
Tak třeba to bude fakt něco jiného. Hlavně, ať už je doma, mě to by to čekání hrozně ubíjelo.
Už se Ti od té doby vůbec neozval?
Vůbec. Já jsem mu volala a asi po třech minutách co to zvonilo to zvedla baba a pobaveně prosííím! Říkám jestli mi může dát (vymýšlím si) Huga k telefonu. Ne nemůžu, on spí, chichichi. Říkám děj mi ho laskva ek telefonů, před chcili mi psal a vím, že nespí. Pry a s kým jako mluví??? Říkám jí, co je jí po tom, kdybych chtěla volat ji, volám ji. A ona že prostě dojde až se vyspí. A praskla mi s telefonem. Tak jsem to hned zkusila znova, že to vezme už on a zas ona, že ať neotravuju že spí a dojde až se vzbudí. A zas prásk ![]()
@ynax píše:
Vzhledem k tomu, že ti psal SMS, že brzo dojde a už to je víc jak 3 hodiny a on nikde. Tak by měl sbalené kufry a jel by.Pokud by mu na tobě záleželo, byl by doma hned, takhle ti ukazuje, že tě má na háku a že si dojde kdy bude chtít on. Nebo ti naznačuje, že bys ho měla vyhodit, protože on je na to příliš velký slaboch. Bohužel, tak to vidím já.
Nemáš možnost sbalit děti a odjet k vašim? Já bych se neuvěřitelně naštvala a určitě bych nečekala doma splihle na to, abych se ho klidně zeptala, co to mělo znamenat.
Už psala, že byt je jeho, tak mu těžko může balit kufry ona a vyhodit ho. K rodičům třeba odjet může, ale stejně bych si počkal na jeho vysvětlení. Pokud je to nezodpovědný blb, tak klidně vysvětlení může být i jiné než, že chrápe s nějakou jinou.
@Bibi239 píše:
No u nas to bylo tak, ze ex chodil s kamosem, co mel taky milenku. Tak „randili“ ve ctyrech. Dokonce mi posilal selfie s kamosem, jak sedej v hospode, milenky samozrejme mimo zaber..
Tak to už je hodně drsný.
@Jajul85 píše:
Chtěla bych vědět co se stalo, a paní se ti nepředstavila? je tu i mžnost že se nestalo nic a že to byla jen nějaká kamarádka, žena jeho kolegy z práce u kterého spal, kdyby to byla milenka, pochybuju že by zvedala jeho telefon.
tak co má co kamarádka či žena kolegy vedat cizí mobil? to je divné.. to mi tam nesedí
Hele a náhodou jen taková blbost nemůže ležet na záchytce???