Cizí ženská?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
18.1.15 14:09

Jejej, úplně si dokážu představit jak se cítíš :( Jakou má nad sebou obyčejně kontrolu, když chodí na pivo? Mám třeba kamaráda a ten prostě neumí brzdit, když už někam vyrazí, tak se zřídí pořádně a občas mu nějaké „samaritánky“ poskytnou jen přespání bez toho aby něco bylo, on by zcela upřímně ani nebyl ničeho schopen :D

Držím palce ať to má nějaké logické a uvěřitelné odůvodnění :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
18.1.15 14:09

Doufám, že ten „buben“ není jeho práce :cert: Jinak k dotazu…letěl by ještě dneska!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
18.1.15 14:10
@Jajul85 píše:
Chtěla bych vědět co se stalo, a paní se ti nepředstavila? je tu i mžnost že se nestalo nic a že to byla jen nějaká kamarádka, žena jeho kolegy z práce u kterého spal, kdyby to byla milenka, pochybuju že by zvedala jeho telefon.

Přesně tak. Já se jednou v hospodě zhulil jak motyka, a byl jsem rád, že mě tenkrát kamarádka odtáhla k sobě domů (bydlela hned vedle hospody) a nechala mě tam vyspat.
Jinými slovy - stát se něco mohlo, ale taky nemuselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
@Anonymní píše:
Klidně bych mu dala věci za dveře ale byt je jeho, bohužel.

aha, takže bych se sbalila, s bolestí, vzala děti sebou a pápá. Máš kam jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721

Je to slaboch, který se s Tebou neumí rozejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
@Anonymní píše:
Klidně bych mu dala věci za dveře ale byt je jeho, bohužel.

Máš svázané ruce. Byt je jeho - ty máš kam jít? Asi ne, viď? Takže - uvařit kafe, rozestlat, nehučet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
18.1.15 14:11
@Anonymní píše:
@Meha @Jajul85 on právě takhle chodí často a často spí někde u kamarádů… A vím, že mu den předtím psala jedna kamarádka, jestli si nejam sednou a s tou se vyloženě nesnášíme. Ale je těhotná a už má buben :nevim: u ní dřív taky spával a hlasem mi byla taky podvědomá… Ale proč by to zvedala, to nechápu. Už jsou to tři hodiny a on nikde a ani žádná sms nic.

A nemůže mít nějakou dlouhodobější milenku, že nespí u kamarádů, ale spí prostě u ní? Je to asi ta nejblbější varianta, ale bohužel asi nejreálnější :(.

To je hrozný, já bych se zbláznila, já bych mu asi ještě zavolala, to čekání je hnus.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@hanka.br. píše:
Jestli to takhle máte zavedený, tak to už je druhá věc.

Mysella jsem to tak, že když jde, tak se často domluvíme tak, že zůstane u nějakého kamaráda. Jako nechodí často do hospody to. Jsem blbě napsala. Strašně se mi klepou ruce :(

• Citovat
  • Upravit
5778

Já bych ten kufr za dveře vážně dala a ty klíče do zámku taky. :nevim: :nevim:

Minimálně proto, že bych sním teď s takovou hlavou nechtěla mluvit… a pokud máš doma obě děti tak tě může poslat do háje, že před dětmi nic řešit nebude… a vlastně za tu špatnou budeš ty.

A jak že chodí často? tomu moc nerozumím, chápu, když jde chlap na pivo, ale aby nespával doma??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Co byste si o tomhle myslely? Přítel šel včera někam na pivo, ráno ještě nebyl doma a když jsem mu před obědem volala (deset minut ored hovorem mi psal, ze za chvilku dojde) kdy se uráčí přijít domů tak to zvedla cizí ženská 8o 8o :( prý spí a a dojde a z se vyspí, vzbudit ho nechtěla a ještě se mě drze ptala s kým jako mluví. A ještě s takovým posměvačným tónem mluvila… Navíc mě má přítel uloženou tak, že ji to muselo být jasné, s kým volá. Jo a jsme z malého města, rozhodně by neutahl na vařené nudli nějakou ženskou, jako že je nezadaný. Máme dvě děti.

myslím, že už by dom nedorazil.. v tomto směru jsem fůrie a klidně to přiznám. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.1.15 14:12
@Anonymní píše:
@Meha @Jajul85 on právě takhle chodí často a často spí někde u kamarádů… A vím, že mu den předtím psala jedna kamarádka, jestli si nejam sednou a s tou se vyloženě nesnášíme. Ale je těhotná a už má buben :nevim: u ní dřív taky spával a hlasem mi byla taky podvědomá… Ale proč by to zvedala, to nechápu. Už jsou to tři hodiny a on nikde a ani žádná sms nic.

Jinymi slovy se mohjl slejzat s milenkou. Dlouhodobe milenky o sobe rady davaji vedet, kdyz jsou zamilovane.
Pokud je byt jeho, sbalila bych nejnutnejsi a jela k rodicum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
18.1.15 14:12

@Meha Mohla to bejt jen nějaká recese, nikdy člověk neví, určitě bych počkala na vysvětlení a pak jednala, vyhodit ho mže kdykoliv :))) Hlavní je aby to bylo v klidu a netrpěli tím děti. Osobně si myslím, že nikdo není dokonalý, a každý občas ujede ale záleží na tom co pak a jak dál se to bude řešit. Každopádně kdyby se to potvrdilo a trvalo to nějak dýl myslím že by si nestihl ani zavázat boty jakým fofrem by vystřelil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
18.1.15 14:14

Asi jsem divná na rozdíl od všech, které by okamžitě balily kufry 8o ale já bych počkala, co mi sám řekne :think: vše má své vysvětelní :think: jo možné je, že má milenku, ale může v tom být 1000 jiných důvodů :think:
co když ta žena byla jeho sestra nebo švagrová? a jen provokovala, protože spolu nemají odbé vztahy (a zakladatelka ji nepoznala po hlase)
nebo to mola být ženská co ho chce, ale on se ubránil, spal u kamaráda a oan se tam vecpala taky, ale nic nebylo a tak to zkouší takhle :think: (to by vysvětlovalo tu SMS) a určitě bych vymyslela spoustu jiných vysvětelní :think:

za sebe radím, počej co ti sám řekne a jeden až na základě toho, jednat podle doměnek není vhodné a už vůbec ne podle doměnek ženských na emiminu, které neznají ani jeho ani tebe a nevědí nic dalšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
@Jajul85 píše:
Chtěla bych vědět co se stalo, a paní se ti nepředstavila? je tu i mžnost že se nestalo nic a že to byla jen nějaká kamarádka, žena jeho kolegy z práce u kterého spal, kdyby to byla milenka, pochybuju že by zvedala jeho telefon.

Souhlasím, mohlo tam být více lidí a někdo to zvedl, jakože sranda :roll:
Ale v každém případě by měl vědět kdy se chodí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314

@Bibi239 když se nemáte rádi, tak ti to celkem vysvětluje třeba tě chtěla nas..t a nějak vás rozeštvat, ale že takhle někam chodí by mi teda vadilo. Tohle je takové divné myslím že tohle si jen tak nějaká ženská nedovol, dle mého jde o nějakou pomstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí