Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jejej, úplně si dokážu představit jak se cítíš
Jakou má nad sebou obyčejně kontrolu, když chodí na pivo? Mám třeba kamaráda a ten prostě neumí brzdit, když už někam vyrazí, tak se zřídí pořádně a občas mu nějaké „samaritánky“ poskytnou jen přespání bez toho aby něco bylo, on by zcela upřímně ani nebyl ničeho schopen ![]()
Držím palce ať to má nějaké logické a uvěřitelné odůvodnění
![]()
Doufám, že ten „buben“ není jeho práce
Jinak k dotazu…letěl by ještě dneska!
@Jajul85 píše:
Chtěla bych vědět co se stalo, a paní se ti nepředstavila? je tu i mžnost že se nestalo nic a že to byla jen nějaká kamarádka, žena jeho kolegy z práce u kterého spal, kdyby to byla milenka, pochybuju že by zvedala jeho telefon.
Přesně tak. Já se jednou v hospodě zhulil jak motyka, a byl jsem rád, že mě tenkrát kamarádka odtáhla k sobě domů (bydlela hned vedle hospody) a nechala mě tam vyspat.
Jinými slovy - stát se něco mohlo, ale taky nemuselo.
@Anonymní píše:
Klidně bych mu dala věci za dveře ale byt je jeho, bohužel.
aha, takže bych se sbalila, s bolestí, vzala děti sebou a pápá. Máš kam jít?
@Anonymní píše:
Klidně bych mu dala věci za dveře ale byt je jeho, bohužel.
Máš svázané ruce. Byt je jeho - ty máš kam jít? Asi ne, viď? Takže - uvařit kafe, rozestlat, nehučet…
@Anonymní píše:
@Meha @Jajul85 on právě takhle chodí často a často spí někde u kamarádů… A vím, že mu den předtím psala jedna kamarádka, jestli si nejam sednou a s tou se vyloženě nesnášíme. Ale je těhotná a už má bubenu ní dřív taky spával a hlasem mi byla taky podvědomá… Ale proč by to zvedala, to nechápu. Už jsou to tři hodiny a on nikde a ani žádná sms nic.
A nemůže mít nějakou dlouhodobější milenku, že nespí u kamarádů, ale spí prostě u ní? Je to asi ta nejblbější varianta, ale bohužel asi nejreálnější
.
To je hrozný, já bych se zbláznila, já bych mu asi ještě zavolala, to čekání je hnus.
@hanka.br. píše:
Jestli to takhle máte zavedený, tak to už je druhá věc.
Mysella jsem to tak, že když jde, tak se často domluvíme tak, že zůstane u nějakého kamaráda. Jako nechodí často do hospody to. Jsem blbě napsala. Strašně se mi klepou ruce ![]()
Já bych ten kufr za dveře vážně dala a ty klíče do zámku taky.
![]()
Minimálně proto, že bych sním teď s takovou hlavou nechtěla mluvit… a pokud máš doma obě děti tak tě může poslat do háje, že před dětmi nic řešit nebude… a vlastně za tu špatnou budeš ty.
A jak že chodí často? tomu moc nerozumím, chápu, když jde chlap na pivo, ale aby nespával doma??
@Anonymní píše:
Co byste si o tomhle myslely? Přítel šel včera někam na pivo, ráno ještě nebyl doma a když jsem mu před obědem volala (deset minut ored hovorem mi psal, ze za chvilku dojde) kdy se uráčí přijít domů tak to zvedla cizí ženská![]()
![]()
prý spí a a dojde a z se vyspí, vzbudit ho nechtěla a ještě se mě drze ptala s kým jako mluví. A ještě s takovým posměvačným tónem mluvila… Navíc mě má přítel uloženou tak, že ji to muselo být jasné, s kým volá. Jo a jsme z malého města, rozhodně by neutahl na vařené nudli nějakou ženskou, jako že je nezadaný. Máme dvě děti.
myslím, že už by dom nedorazil.. v tomto směru jsem fůrie a klidně to přiznám. ![]()
@Anonymní píše:
@Meha @Jajul85 on právě takhle chodí často a často spí někde u kamarádů… A vím, že mu den předtím psala jedna kamarádka, jestli si nejam sednou a s tou se vyloženě nesnášíme. Ale je těhotná a už má bubenu ní dřív taky spával a hlasem mi byla taky podvědomá… Ale proč by to zvedala, to nechápu. Už jsou to tři hodiny a on nikde a ani žádná sms nic.
Jinymi slovy se mohjl slejzat s milenkou. Dlouhodobe milenky o sobe rady davaji vedet, kdyz jsou zamilovane.
Pokud je byt jeho, sbalila bych nejnutnejsi a jela k rodicum.
@Meha Mohla to bejt jen nějaká recese, nikdy člověk neví, určitě bych počkala na vysvětlení a pak jednala, vyhodit ho mže kdykoliv
Hlavní je aby to bylo v klidu a netrpěli tím děti. Osobně si myslím, že nikdo není dokonalý, a každý občas ujede ale záleží na tom co pak a jak dál se to bude řešit. Každopádně kdyby se to potvrdilo a trvalo to nějak dýl myslím že by si nestihl ani zavázat boty jakým fofrem by vystřelil.
Asi jsem divná na rozdíl od všech, které by okamžitě balily kufry
ale já bych počkala, co mi sám řekne
vše má své vysvětelní
jo možné je, že má milenku, ale může v tom být 1000 jiných důvodů ![]()
co když ta žena byla jeho sestra nebo švagrová? a jen provokovala, protože spolu nemají odbé vztahy (a zakladatelka ji nepoznala po hlase)
nebo to mola být ženská co ho chce, ale on se ubránil, spal u kamaráda a oan se tam vecpala taky, ale nic nebylo a tak to zkouší takhle
(to by vysvětlovalo tu SMS) a určitě bych vymyslela spoustu jiných vysvětelní ![]()
za sebe radím, počej co ti sám řekne a jeden až na základě toho, jednat podle doměnek není vhodné a už vůbec ne podle doměnek ženských na emiminu, které neznají ani jeho ani tebe a nevědí nic dalšího
@Jajul85 píše:
Chtěla bych vědět co se stalo, a paní se ti nepředstavila? je tu i mžnost že se nestalo nic a že to byla jen nějaká kamarádka, žena jeho kolegy z práce u kterého spal, kdyby to byla milenka, pochybuju že by zvedala jeho telefon.
Souhlasím, mohlo tam být více lidí a někdo to zvedl, jakože sranda ![]()
Ale v každém případě by měl vědět kdy se chodí domů.
@Bibi239 když se nemáte rádi, tak ti to celkem vysvětluje třeba tě chtěla nas..t a nějak vás rozeštvat, ale že takhle někam chodí by mi teda vadilo. Tohle je takové divné myslím že tohle si jen tak nějaká ženská nedovol, dle mého jde o nějakou pomstu.