Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, mám intimnější dotaz a prosím o radu ![]()
Setkala jsem se se starším klukem, velice jsme si spolu sedli a po nějaké době spolu strávili noc. K pohlavnímu styku nedošlo, alkohol taky trošku zapracoval
, nicméně to okolo bylo moc hezké. Scházeli jsme se, jezdili na výlet, v ničem na mě netlačil a nespěchal, což jsem ocenila. Na jednom výletě jsme na to dostali oba chuť, tak jsme se na sebe vrhli v autě. A zde se dostáváme k onomu,,problému"… nejdříve lehčí problém s erekcí a pak, prakticky okamžitě po té, co jsme mu ho vzala do pusy, se udělal. A teď to nastalo - mužská ješitnost, řeči o tom, jak je nemožný a jak je hrozný. Jsme každý z jiného města, takže jsme se přes prázdniny neviděli, přestali si psát. Po prázkách jsme znovu obnovili kontakt, setkali se… ale nic. Cítím, že mezi námi stále něco je, ale prostě jak kdyby byl seknutej (nebo oba), uzavřenej, a ne a ne tohle překonat.
Nevíte, jak se k celé situaci postavit? Jak se zachovat, co mu naznačit, co říct, co udělat?
Samozřejmě mě je to, co se stalo, z hlediska sexu úplně jedno a rozhodně nic nevyčítám ani nikoho neobviňuji a nijak se k tomu nevracím, osobně bych to vůbec neřešila a nejraději fungovala dál, je to v jeho hlavě
.
Předem děkuji všem za reakce ![]()
Když je seknutej tak je seknutej - s tím podle mě nic neuděláš. A podle mě jestli se takhle negativně staví ke všemu co se mu nepovede podle jeho představ, tak není o co stát. ![]()
Trpí předčasnou ejakulací, vydrží málo, ví to o sobě, proto takhle reaguje. A bude reagovat vždycky. A taky sex s ním se nezlepší a neprodlouží. Osobní dlouhá zkušenost.
anonymní2
No víš co. Hlavně my ženský vytváříme analýzy na záladě toho, co cítíme, co si maslíme, a tudíž ZCELA mimo realitu. Hlavně to vztahujeme na sebe, neuvědomujeme si, že to do problému mohla vstoupit řada jiných problémů, faktorů, vidíme jen, že asi problém je… v nás. No, může být. Ale třeba ne.
Co kdyby si odprostit od toho, co je sice ženské, ale může být řešením? Co to prostě, a jednoduše… neřešit? Co… to prostě neplánovat, nelajnovat… až prostě budeš mít chuť.. po něm vystartovat? Nějak? Jak to budeš teď a právě teď cítít a chtít? Nějak to dopadne. To víš, nejsem věštec, mám jen na stole pár křišTálových kuliček od mých kluků, co je posílají po kuličkové dráze, ty mi to nepoví, prostě nějak to bude. Počítej s tím. Já jen, tohle analyzování, co si asi myslí, co se asi stalo, je v tom všem taková rovnice o sto neznámých a jedné želvě k tomu. ![]()
@Avrillka Já bych zkusila si s ním promluvit na rovinu. Partner má podobný problém, nejrychleji se udělá, když se milujeme po delší době nebo když se hodně teší, což bylo ze začátku častější. Ale dala jsem mu najevo, že pro mě je to v poho, časem se to i celkem upravilo. Je ochotný se mi v sexu věnovat tak, aby mě uspokojil a jinak je to skvělý partner a teď už i táta, takže jsem to nikdy nijak neřešila.
Pokud ti to nevadí, tak mu to prostě řekni a dej mu najevo, že o něj stojíš. Chlapi jsou holt ješitní a jsou schopní i kvůli malému problému pokazit vztah. Jen od něj moc nečekej, že pokud by ti to vadilo, tak to půjde řešit k doktorovi.
Omlouvám se za anonymitu, nechci řešit partnerovy záležitosti pod nickem.
@Anonymní píše:
Trpí předčasnou ejakulací, vydrží málo, ví to o sobě, proto takhle reaguje. A bude reagovat vždycky. A taky sex s ním se nezlepší a neprodlouží. Osobní dlouhá zkušenost.
anonymní2
To nemusi. Kdysi jsem neco podobneho zazila, kdyz na to poprve doslo s tim dotycnym. Proste byl ze me nervozni
A kdyz ho po prvni noci stud a nervozita opustily, fungoval nasledujici roky normalne ![]()
Někteří se po něčem podobném seknou a pak je velmi těžké je z toho dostat. Celé je to o tom, že erekci nelze ovládat vůlí a tak je často ve stresu či obav shozena podvědomě. Z této bezmoci se dostavuje u části mužů velmi silný stres, některými označován za ješitnost, ale podle mě to není přesné vyjádření..