Dal jsem ti dvě děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
19.1.15 09:11

@Čikii Mě by třeba zajímalo, jestli je jinak všechno v pohodě, zda tě respektuje, zda máte stejně důležité slovo při řešení různých věcí, důležitých i nedůležitých a tak. Jestli tahle věta je ojedinělá a jinak vše ok, anebo se to táhne vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
19.1.15 09:12

@Čikii takového chlapa doma naštěstí nemám, ale asi bych mu denně připomínala fakta. Tj. děti ti nedal jen je zplodil (práce na pár minut), to ty jsi je 9 měsíců nosila a po několika hodinách bolestí porodila, až to udělá i on a pak ti hotové mimino vloží do náruče jako ty jemu, tak může tvrdit, že ti dítě daroval. Ten dům taky vlastnoručně nepostavil a nedal ti ho, jelikož ten barák je stále ještě banky ne váš a splácíte ho společně, je snad společným majetkem, takže o daru nemůže být řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
19.1.15 09:13

@Čikii Nezlob se mně to přijde, že tě má za jakousi dělohu a dnea, které on si vybral pro splození SVÝCH dětí. Kdyby si to mohl nakombinovat někde v laborce, třeba by tě ani nepotřeboval 8o

• Citovat
  • Upravit
1660

@Čikii když se ti zatmí, vem ho něčím po hlavě, ať se mu rozsvítí. Ale obávám se, že blbec je blbec a blbcem zůstane. :roll: Osobně bych si to líbit nenechala a pěkně bych mu to vrátila. Pokud se ho budeš prosit, tak o to víc mu to bude zahřívat ego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
@LolitkaP píše:
Ať už mu na to odpoví cokoliv, je to úplně zbytečné. On má svoji pravdu, on to tak vidí a jiný úhel pohledu neexistuje. A nic ho nepřesvědčí, že myslí a mluví jako vůl. I kdyby mu tisíckrát dokazovala, že je to i její zásluha…vždycky si najde nějakou odpověď typu: „Pravda se blbě poslouchá nebo Za pravdu se každý zlobí“
Tohle fakt nemá smysl, jen nad tím mávnout rukou. Pokud mu to začne zakladatelka vracet…je to začátek války Roseových.
Těžko radit, je to osel :cert:

No přesně. On je inteligentní rozumný muž( zní to blbě, že :mrgreen: )fakt, šikovnej, chytrej chlap. Ale prostě v tomhle on má pravdu a nedokáže pochopit, co mi vadí. Vždyť on nelže, nijak mi neubližuje, ani mě nehaní, vždyť si mě váží a oceňuje mě a miluje mě. Vždyť dělá všechno proto, aby mi mohl dát, co mi dává…děti, dům :zed: on jak kdyby vůbec nechápal, co mu říkám, co mu tím chci říct. One si nemyslí, že všechno je jeho, to vůbec, to on říká, dal jsem to manželce, udělal jsem to pro manželku, aby byla v bavlnce. Dal jsem jí děti, protože je chtěla, aby byla šťastná…ale jaksi nemá v mozku buňky pochopit, že mi to nedal, že jsem si to s ním všechno vydřela sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
19.1.15 09:15
@Čikii píše:
ne, jsem stejně staří, téměř, není mezi námi propastný věkový rozdíl.

Hm, myslela jsem, že byl na vojně aspoň ty dva roky, když už se tím tak prsí :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.1.15 09:16

@Čikii a co pří ště takhle:

• dal jsem ti dvě děti a dům
  • otec je vždy nejistý miláčku. A slyšel jsi už o tom, že statisticky každé desáté dítě je kukačka? To je dost, že? V tomhle obdivuji tu tvou jistotu. No a dům. Jestli je tedy můj, pojďme ho na mě celý napsat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.1.15 09:16
@Virginia píše:
@Čikii Mě by třeba zajímalo, jestli je jinak všechno v pohodě, zda tě respektuje, zda máte stejně důležité slovo při řešení různých věcí, důležitých i nedůležitých a tak. Jestli tahle věta je ojedinělá a jinak vše ok, anebo se to táhne vším.

Ne, právě že jinak je vše v pohodě. Nemáme jako nijaké žádné zásadní problémy. Řešíme spolu, rozhodujeme spolu. To já nejsem uťápnutá, to ne :mrgreen: Dokonalá spokojená rodinka. Jen má můj muž asi v mozku šedou zónu nebo co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.1.15 09:17
@Čikii píše:
No to mi řekni, při tom je v práci celkem úspěšný, vedoucí pracovník, je hezký :oops: má takovou tu auru úspěšného muže, není to ňouma. Tak nevím. Já už mu říkala, že mu dám všechno na světě, když už nepoužije větu, že mi dal děti a on na mě nevěřícně kouká a odpoví mi: Vždyť jsem ti je ale dal. On t nevidí jako něco špatného, on jen přeci komentuje faktický stav věci.

Tak. Tohleto všechno vysvětluje.
Má tě ve své moci, jsi jeho majetek, služka. TY HO PROSÍŠ A SLIBUJEŠ, ŽE MU DÁŠ VŠE NA SVĚTĚ KDYŽ…?
Ty bereš jako ocenění, když pochválí někdo vzhled vaší dcerky a on dodá, že je po mamince-svém majetku, který si vybral do inventáře a chlubí se jím? Chlubí se kusy? Teda jestli chápeš, co tím chci říct?
On komentuje faktický stav věcí?
Vlastně ano.
Ty bud´ráda, že máš mně, děti, barák, protože JÁ jsem ti to dal.
Tvoje zásluhy jsou NIC. Že byjsi to stejné mohla mít klidně s někým jiným, kdo ti tohle nebude dennodenně předhazovat je nemyslitelné, protože JÁ tě budu deptat a týrat psychicky, aby jsi pochopila, že BEZ MNE jsi NULA, s nikým jiným by jsi být nemohla, neměla by jsi to atd.
Co na tom, že ty jsi vlastně úžasná osobnost, verlice schopná -děti, práce, finance, spoluúčast na rodinném rozpočtu a jánevimco, tohle ti holka totiž v té jeho hlavě nesmí dojít. Že jsi v podstatě schopnější, než on.
Tak tě deptá, shazuje, udržuje v jakémsi stavu závislosti na něm, dennodeně ti to předhazuje, aby jsi měla čas zaměstnávat svoji hlavu jen tímto, ne realitou.
Jo, ano, taky jsem kdysi s takovým chlapem žila.
Také mě tak neustále deptal.
Jak mě je ale fajn, že s ním už 14 let nejsem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.1.15 09:21

Po x letech poslouchání těchto hloupých nesmyslů bych mu asi taky řekla, jestli si je jistý, že mi děti daroval skutečně on???
No a k domu - dům jsi mi nedaroval, je banky, ale až ho splatíme, jsem ráda, že souhlasíš s tím, že bude celý můj.

Ale hlavně, nedokážu si představit s tímto žít, fakt ne…a to ani se sladkýma řečičkama o lásce okolo

• Citovat
  • Upravit
6942
19.1.15 09:21

To je, jako bys mu řekla, že děti jsou vlastně tvoje, protože on ti na každé dal jenom jedinou buňku a zbytek už sis namnožila sama. Taky je to fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
19.1.15 09:22

@Čikii Já bych asi zkusila ten upřímný smích, jak tady někdo radil. Ono, když se někdo směje něčemu o čem jsem přesvědčená a myslím to vážně, tak mi to tu věc tak shodí, že se příště minimálně zamyslím a nebo ji neřeknu už jenom z trucu (když je to tak „směšné“)…to beru podle sebe.
Nebo bych ho „shodila“ před kamarády nebo rodinou…takovým tím stylem, co bychom si počali, kdybychom ho neměli, ale ironicky.
Ale asi mu to fakt nedojde, takže pokud je to jinak v pořádku, naučit se s tím žít :nevim: jestli ho nechceš kvůli tomuhle opustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.1.15 09:23
@Fatamorgana píše:
@Čikii když se ti zatmí, vem ho něčím po hlavě, ať se mu rozsvítí. Ale obávám se, že blbec je blbec a blbcem zůstane. :roll: Osobně bych si to líbit nenechala a pěkně bych mu to vrátila. Pokud se ho budeš prosit, tak o to víc mu to bude zahřívat ego.

ráno dneska, jde do práce, ráno pohoda, je milý, připravil nám snídani, jde do práce, tak mi s malou běžíme, musíme mávat tatínkovi, to je její rituál, on jí pomazlí, položí na zem, dá mi pusu a řekne : Přeju ti krásný den miláčku a starej se hezky o ten poklad, co jsem ti dal(myšleno malou) a spokojeně odejde tvořit hodnoty. A já bych si mohlo rozbít hlavu o zeď. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
19.1.15 09:23
@Čikii píše:
Ne, právě že jinak je vše v pohodě. Nemáme jako nijaké žádné zásadní problémy. Řešíme spolu, rozhodujeme spolu. To já nejsem uťápnutá, to ne :mrgreen: Dokonalá spokojená rodinka. Jen má můj muž asi v mozku šedou zónu nebo co :zed:

Tak to je divný.
Jako ty řeči: dělám to pro mou ženu, aby…To je strašný.
Mnohem příjemnější je vědomí, že všechno dělá pro nás, pro všechny. Tady ten postoj na piedestalu, ze kterého blahosklonně shlíží na služebnictvo, které on musí zabezpečit, je pěkně hnusnej teda. Pro mě.
Ale myslím, že to je prostě v člověku, nezbude než pouštět to jedním uchem tam a druhým ven, to se asi nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.1.15 09:24
@Len-til-kah píše:
Hm, myslela jsem, že byl na vojně aspoň ty dva roky, když už se tím tak prsí :think:.

rok a půl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria