Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bych mu řekla, že darování domu si představuju jinak, než že na něj padnou moje úspory, a s těma dětma si nikdy nemůže být jistý.
A neříká se spíš, že žena dala děti muži?
@martina.se píše:
pokud to chlap takhle prezentuje, nemá to v hlavě v pořádku.. Nezlob se na mě, ale myslíš, že on je ten borec, díky kterýmu se země točí? Proto to píšu, jak to píšu. Jasný, že jedno bez druhýho nejde, ovšem říkat pak tohle babě
Ale já nepsala nic o tom, že on je borec, ani si to nemyslím a ani bych to nesnesla.
Jako v každé diskuzi je jasné, že problém je někde úplně jinde než v této větě, že tato věta nepadla najednou z nebe a bude určitě víc věcí, co tam skřípou.
Jen mi přišlo legrační říct, k čemu by mu ty jeho spermie byly. No k tomu samýmu co jí vajíčka, že jo.
@Čikii píše:
na to usměje a řekne mi, že porod je nic, že on zažil vojnu a to bylo teprve něco. A myslí to vážně, kdyby legrace, ale ne, on to myslí vážně. Dneska ráno před odchodem do práce začal s tím domem, to mě dorazil.
Rychle bych ho vyvedla z omylu. Odvětila bych mu, že děti i dům jsem dala já jemu. Beze mě by ani jedno neměl. Na dětí je třeba rodičů rovným dílem a dům mi nedal, ten si řádně splácím u banky.
A vážně - s takovým chlapem bych nebyla, fuj.
@Čikii píše:
na to usměje a řekne mi, že porod je nic, že on zažil vojnu a to bylo teprve něco. A myslí to vážně, kdyby legrace, ale ne, on to myslí vážně. Dneska ráno před odchodem do práce začal s tím domem, to mě dorazil.
Co si on o sobě myslí? Že je polobůh, nebo co? Tohle je fakt beznadějnej případ ![]()
@berry4 píše:
@Čikii a chválí on tebe? Kdy ty jsi naposled slyšela-jsi dobrá, jak to zvládáš, děkuji ti za to, že jsi mi v bolestech porodila nádherné zdravé děti, děkuji za to, že jsi uvařila, vyprala, postarala se, že… doplń si sama.
Ale jo, to on třeba řekne, že jsem dobrá, jak to zvládám, to jo. To řekne. Když někdo řekne, že je malá krásná, tak on dodá, že po mamince(je mi hodně podobná)tak se chci usmát komplimentu a on dodá, a maminku jsem jí vybral já. Je to těžký.
Asi má nulové sebevědomí, jinak si to nedovedu představit. Potřebuje si ho nahonit na manželce ![]()
Me chlap posledne tak vytocil, ze jsem mu rekla, ze ja jsem naprosto zdrava a ty deti bych mohla mit kdykoli a s kymkoli, on se pricinil jen sexem a ze to neni zadne umeni. A od te doby uz nerype.
S tim domem to pri hadce taky pouzival, jen s tim rozdílem, ze je opravdu jen jeho, protoze jsme se poznali, kdyz uz stal. Ale stehovali jsme se do novostavby a ja tu vse vydrhla, kupovali jsme spolecne nabytek, tak bez prace neni. Nicmene na nej plati, kdyz mu reknu, ze strechu nad hlavou mam stale u nasich a ze si tady klidne muze zit sam, kdyz je to tak strasne jeho. Pred dvema lety jsme meli krizi a ja si sbalila všechny veci a odjela i s detma. Ten mel dobrou depku a za dva dny uz pro nas jel.
@silvik.sk píše:
Co si on o sobě myslí? Že je polobůh, nebo co? Tohle je fakt beznadějnej případ
No, má trošku ego. On není zlý, ani líný, stará se a postará se dobře, o děti, o dům, o zahradu…ale potřebuje aby se to náležitě ocenilo. Ale já už nemám sílu náležitě oceňovat, že mě oplodnil.
@Čikii píše:
Ale jo, to on třeba řekne, že jsem dobrá, jak to zvládám, to jo. To řekne. Když někdo řekne, že je malá krásná, tak on dodá, že po mamince(je mi hodně podobná)tak se chci usmát komplimentu a on dodá, a maminku jsem jí vybral já. Je to těžký.
Nedělaají tohle araby? Že dítě je jejich,,majetek,, a ženská je jen prostředek, který se stará o JEHO dům, JEHO děti ![]()
@Čikii
to já bych mu hned opáčila, že jako Nene, že je to obráceně, že on by bez tebe neměl dvě děti:) a když by řekl, že by je mohl mít s kýmkoli, tak ty můžeš říct úplně to samé:)) Jednou bych se tomu možná zasmála, ale vícekrát a vážně bych tedy manžela už uzemnila. Také ten dům bych mu nedarovala.. On to všechno zařídil, nakoupil, vymyslel a zaplatil sám čistě ze svého platu? Na to bych se ho zeptala… A pokud ano, on ze svých peněz nakupoval i ošacení, jídlo a další věci? Vše čistě jen ze svého platu, že mu máš být tak neskonale vděčná?;) Měl by si uvědomit, co plácá za hovadiny..
A že se nafoukl, že mu nebyly uznány zásluhy za porod? A jaké konkrétně, na to bych se ho taky zeptala… Že tě držel za ruku? Jako fááájn, to je pěkná podpora, ale odedřít jsi to musela ty:) Ať se proboha vzpamatuje:)
@jahuhudka píše:
Asi má nulové sebevědomí, jinak si to nedovedu představit. Potřebuje si ho nahonit na manželce
přesně, a z toho mála, co dokázal (zasouložit si a vzít si hypotéku, to dokáže každý blbec), dělá nějakou extra zásluhu a dar…
fuj fuj fuj…a ještě aby jí to říkal x let každý týden několikrát!!! ![]()
@Virginia píše:
Ale já nepsala nic o tom, že on je borec, ani si to nemyslím a ani bych to nesnesla.
Jako v každé diskuzi je jasné, že problém je někde úplně jinde než v této větě, že tato věta nepadla najednou z nebe a bude určitě víc věcí, co tam skřípou.
Jen mi přišlo legrační říct, k čemu by mu ty jeho spermie byly. No k tomu samýmu co jí vajíčka, že jo.
@jahuhudka píše:
Asi má nulové sebevědomí, jinak si to nedovedu představit. Potřebuje si ho nahonit na manželce
No to mi řekni, při tom je v práci celkem úspěšný, vedoucí pracovník, je hezký
má takovou tu auru úspěšného muže, není to ňouma. Tak nevím. Já už mu říkala, že mu dám všechno na světě, když už nepoužije větu, že mi dal děti a on na mě nevěřícně kouká a odpoví mi: Vždyť jsem ti je ale dal. On t nevidí jako něco špatného, on jen přeci komentuje faktický stav věci.