Posevni cipky pri tehu

Anonymni
24.11.07 09:46

Posevni cipky pri tehu

Ahoj holky

chci se vas zeptat na radu.Jsem tehu ve 12 tt a ponevadz mam vytok tak jsem na gynde dostala cipky do pochvy a pak mast na potirani.Jenze u cipku je napsano ze to neni vhodne v tehotenstvi a u masti ze v tehu se ma pouzivat jen v zavaznych pripadech.Co myslite?Muze to nejak uskodit i kdyz mi to predepsal gynekolog?

Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
876
24.11.07 11:45

Když si nejdi jistá a nevěříš svému doktorovi, což se čas od času stane každému, zeptej se dr. Kouckého na www.porodnice.cz nebo tam zkus vyhledat podobný dotaz.

Já jsem na konci prvního těhotenství taky dostala nějaké čípky, přitom mi nic nebylo, v průlazce jsem žádný nález neměla a vše bylo v poho. Prostě mi to dal nějak preventivně, tak jsem se taky ptala na té porodnici.cz a nakonec jsem se rozhodla to nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.11.07 13:36

moc dekuji Marketo..Nasla jsme si ze se jedna zena pta na to uplne stejne a dr ji napsal ze to je snad u vsech leku ale jen oni vi co se muze ci nemuze pouzivat.

• Citovat
  • Upravit
6545
24.11.07 15:01
Anonymni píše:
moc dekuji Marketo..Nasla jsme si ze se jedna zena pta na to uplne stejne a dr ji napsal ze to je snad u vsech leku ale jen oni vi co se muze ci nemuze pouzivat.

Přesně tak to je. Ono obecně se na příbalu prkaticky u všeho píše, že se to nesmí. Výrobce se kryje, navíc nejsou těhulky ochotné na sobě zkoušet nové přípravky (logicky).

Oproti tomu doktor, který své práci rozumí, , tak ví, že některé léky se smí i přes upozornění na příbalu. Jiná situace by byla, pokud bys něco koupila sama volně prodejného.

Ale je pravda, byla jsem s dcerou v nemocnici, objevil se akutní problém, musela jsem na jinou gyndu a doktorka se mi nezdála důvěryhodná a radši jsem si taky zavolala na telefonickou konzultaci té své.

Přeji rychlé zotavení!

Gabča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
24.11.07 23:04

edit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek