Poševní sekret u devítileté
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Moje sestra v 9 letech dostala menstruaci. Byla ale těžký astmatik a cpali do ni hromadu léků, tak to asi trochu ovlivnilo.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
A proč bys jí chtěla vyšetřovat? je pravděpodobné, že do roka až do dvou bude
mít první menzes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja si pamatuju, ze mi toto zacalo urcite o nejaky rok driv, nez menstruace, ktera prisla ve dvanacti letech.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@EmmaAnna píše:
A proč bys jí chtěla vyšetřovat?je pravděpodobné, že do roka až do dvou bude mít první menzes
Ja ji nechci vysetrovat, jasne pisu, ze bych ji rada tohoto usetrila.Jen se ptam, jak to maji ostatni holcicky v podobnem veku.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Bábrdl diky,taky
myslim.Asi me to jen prekvapilo, ze moje mala, neni az zas tak mala
Maminky podobne starych holcicek, muzete sem prosim napsat, jak jsou na tom vase dcerky? Kdy jste zacaly toto pozorovat a jak dlouho po tomto, prisla menstruace? Diky
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Me tenhle vytok zacal cca rok pred zacatkem menstruace. Nerekla bych ze je to neco nenormalniho, nebo ze by ses mela obavat, proste slecna dospiva. Treba kamaradka mela ms od 9 let a nikdo se nad tim nepozastavoval a to sme uz starsi generace, dneska uz devcata dospivaj snad i o neco drive.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Me tenhle vytok zacal cca rok pred zacatkem menstruace. Nerekla bych ze je to neco nenormalniho, nebo ze by ses mela obavat, proste slecna dospiva. Treba kamaradka mela ms od 9 let a nikdo se nad tim nepozastavoval a to sme uz starsi generace, dneska uz devcata dospivaj snad i o neco drive.
Diky.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Neresila bych to, pokud ji nic nesvedi a netrapi.Moje dcerka bude mit taky za
2 mesice 9,a taky koukam, jak rychle roste, uhriky na cele a na nose, pipku uz
ma taky s chloupkama. Pridavam se s dotazy k zakladatelce-kdy Vam zacly
cacorky takto dospivat,popr.ty,co menstruovaly uz od 9 let, mely uz typicke
pubicke znaky? Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ja jsem byla ted s dcerkou (taky za 2 mesice 9) na detske gynekologii,
protoze si dlouhodobe stezuje na bolesti briska. Nic ji nezjistili, je
v poradku. Chloupky zacinaji rust, vytok taky obcas. Co me prekvapilo bylo, ze
ma na jednom vajecniku folikul 4 mm . Ms prijde urcite driv nez u me (12) a
u starsi dcery (11). Pokud to nesvedi, nezapacha, asi bych zatim neresila.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bolest poševního vchodu bez mykózy
- Bolest poševních svalů na konci těhotenství
- Hračka, vyrábění.... devitileté
- Úzký poševní vchod po porodu
- Volný poševní vchod po porodu
- 39tt - bulka u poševního vchodu
- Bolest poševního vchodu
- Výtok - poševní hlen?
V poslednich dnech jsem si vsimla, ze dcera ma na kalhotkach vytok. Nezapacha, je lehce nazloutly, neni ho mnoho. Podle me je to klasicky, posevni sekret, jaky ma kazda slecna a zena na kalhotkach ci slipovce.Za dva mesice ji bude devet let.Sama vim, ze mi toto zacalo urcite driv, nez v tom pravem, pubertalnim veku, ale v kolika to bylo, si nepamatuju. Samozrejme zitra se zeptam nasi lekarky, zda je toto v norme, ci je potreba vysetrit, cehoz bych ji rada usetrila.Taky vim, ze dnesni holciny dospivaji a menstruuji o neco driv, nez za moji generace..Jak to maji Vase dcery v podobnem veku?