Posílení imunity u dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1108
11.2.16 20:56

@lucie.kosar Ahojky, já také učím ve školce a když jsem nastoupila cerstve do mš, tak jsem byla nemocná porad. V tom kolektivu deti je to normální zpočátku, navic ty detské nemoce na dospeláka vlezou hned a kolikrát i s horším prubehem. Nicmene me hooodne pomohlo užívat Echinaceu v kapkách, která mi byla doporučna jednim clovekem, který se zajímá o altern. medicinu..Od doby co jsem ji začala užívat, jsem už pak nebyla nemocná. Je to 5 let a doted, když pricházi podzim, tak ji pár týdnu užívám a funguje. A i z meho okolí vim, že pomáhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
11.2.16 21:04

Mně pomáhá chlorella, ale je to na dlouhodobější užívání.. Mám prokázanou poruchu imunity a co beru chlorellu, tak jsem o 500% zdravější! A to i když mám čerstvě školkové dítě, které samozřejmě domů nosí bacily.
Jinak laktobacily beru jako samozřejmost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.2.16 21:10

Moc děkuji všem za rady, objednala jsem si nakonec echinaceu: http://www.pro-zdravi.net/…ova-d396.htm a zkusím pít i čaj s echinaceou: http://www.pro-zdravi.net/…5-g-d496.htm tak uvidíme co se semnou stane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
11.2.16 21:11

@JayLee všechno beru, jen ten actimel jsou vyhozené peníze…pacebo efekt… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
11.2.16 21:19

Já už vyzkoušela fakt nesčetně preparátů. Většina nezabrala. Imunitu jednak dlouhodbě posilovat tak, jak psala Jaylee. Ale pokud člověk potřebuje něco jako injekci na imunitu, vyhrabat se z kolotoče nemocí, tak nám se doma osvědčilo Colostrum od Lr. Je to drahý jak prase, ale na nás to má skutečně účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
12.2.16 22:06

.

Příspěvek upraven 27.02.23 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.2.16 11:47

@lucie.kosar
Na imunologii - alergologii mne predepsali IMUNOR. Beru jednu ampulku Imunoru tydne od rijna a vubec jsem tuto zimu nebyla nemocna. Drive jsem byla stale nemocna, jako Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
13.2.16 20:13

@marianne Imunor jsem dříve taky jednu zimu brala a pomáhal. Jen teď kvůli těhotenství a kojení neberu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.16 17:30

Imunita

Ani nevím, kde s těmi přípravkami a léky na imunitu začít. Nejvíce to doporučuji střídat tři, které nejvíc vyhovují. Takže já to mám takto - cetebe, vitamín C, echinacea, wobenzym a probiotika. Tyto doplňky a léky tak různě střídám a už ani nepamatuji, kdy jsem naposledy byla nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.16 17:32

A k té rýmě, pro mě jsou nejlepší kapky od vincentky. Ty člověk může užívat v jakékoliv míře, když je třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.2.16 20:55

Vzhledem k tomu, že já osobně jsem zastánkyně alternativní medicíny a jakékoliv chemické produkty už do mě nikdo nedostane, tak na imunitu jsou nejlepší betaglukany z hlívy ústřičné. Jako prevence a celkové doplnění energie užívám Goji v tekutém stavu, přičemž už jsem vyzkoušela spoustu značek a produktů jak na imunitu, tak na doplnění vitamínů a dnes vím, že vše co je v tekutém stavu, tak je daleko lepší a účinější. Mrkni na nápoje z goji a nápoje s obsahem betaglukanů (přírodní antibiotika). Pokud budeš chtít, klidně ti nějaké produkty doporučím, se kterými mám dobrou zkušenost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
18.2.16 21:28

@julido tak tu doporuč, třeba se i já nechám inspirovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.2.16 22:18

Co se týče Goji, tak jsem se od sušené postupně dostala k tekuté a užívala goji od Himalya, ale nějak se mi nezdálo, že je opravdu 100% bio, protože byla řídká a navíc obsahovala sůl. Jelikož má goji odkyselovat organismus, tak by tam sůl rozhodně být neměla. Kamarádka mi doporučila vyzkoušet goji nápoj od ramissia a rozdíl byl opravdu znatelný. Chuť jiná a konzistence taktéž. Cítím se daleko lépe a mám mnohem více energie. Co se týče betaglukanů, tak jsou dostupné sirupy ve všech lékárnách, ale vždy je rozdíl v podílu betaglukanů. Největší obsah je v napoji immunity od ramissia. Píšou, že až 96%. Je však pravda, že poslední dobou co preventivně pijeme v rodině goji, tak nemáme problém. Každý si však musí vyzkoušet a udělat si obrázek sám. Objednávám vše přímo na jejich eshopu, jelikož některé obchody se zdravou výživou tyto produkty neskutečně předražili. viz. awashopbrno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8186
19.2.16 10:00

@julido dík za tipy ;) Goji miluji, ale zatím jsem jen u toho sušeného. Tekuté vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.2.16 10:11

Budeš nadšená, tak jako jsem byla já, když jsem přešla ze sušené. :-) Klidně mi napiš do zpráv, když budeš potřebovat poradit a následně by mě i zajímalo, jak na tebe zapůsobí. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí