Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
mám je šedé a poškrábané ![]()
já je vyhazuji, protože bych návštěvě určitě zrovna dala tu hroznou ![]()
@lachtanice86
něco dělám špatně
máme tvrdou vodu, sůl upravuje tvrdost vody, myčku pouštím na 45ºC občas na 60ºC.
Sklo vypadá zašedle, poškrábané.
@DanielaD
Já je tedy šedé nemám. Jen poškrábané a to je určitě tím práškem v tabletách. Ale šedé…? Zkusila jsi třeba změnit leštidlo?
Tu ‘návštěvní sadu’ mám bohemky. Není možnost záměny.
dát jim ty Ikey si taky nedovedu představit ![]()
@Dara90 píše:
Mám taky jen obyč skleničky převážně Ikea, ale tento problém teda nemám. Skleničky mám z myčky vždycky krásný, vyleštěný.
Taky máme Ikea skleničky z myčky hnusný. Neřeším to. Prostě se časem rozbijou. Fakt je, že jiný to nedělají.
Omlouvám se, nechtěla jsem reagovat na tebe ![]()
@AndulkaMa píše:
@DanielaD
Já je tedy šedé nemám. Jen poškrábané a to je určitě tím práškem v tabletách. Ale šedé…? Zkusila jsi třeba změnit leštidlo?Tu ‘návštěvní sadu’ mám bohemky. Není možnost záměny.dát jim ty Ikey si taky nedovedu představit
častěji používám mycí gel, tablety už nekupuji, jen prášek, který nasypu, tam kam patří.
Leštidlo používám fell eco občas vyměním za ocet
@Fiducia píše:
Taky máme Ikea skleničky z myčky hnusný. Neřeším to. Prostě se časem rozbijou. Fakt je, že jiný to nedělají.
Omlouvám se, nechtěla jsem reagovat na tebe
hurá
nejsem sama, děkuji
@DanielaD píše:
huránejsem sama, děkuji
Kdepak, máme na nich takový bílý čáry, nelesknou se, no vyloženě krása ![]()
i v Ikea mají pěkné sklinky na běžné použití, já nemám ráda v kuchyni lepší a horší věci, pak někdo přijde a zrovna vytasím tu divně jetou. ![]()
Mám jen levné sklo a je lesklé jako křišťál. Šedivé jsou většinou, když je velké množství leštidla. A nesmí být v myčce nalepené na sobě, jinak se odiraji o sebe.
@Fiducia píše:
Kdepak, máme na nich takový bílý čáry, nelesknou se, no vyloženě krása
děkuji, mám radost
, že nejsem sama. Teď jsem je všechny vyhodila, tak začínám zase znova, dávám tomu tak 4 měsíce ![]()
Máme poškrábané a neřeším to. Prostě máme šedé. Přijde mi škoda je vyhazovat a kupovat nové, když na funkci to nemá vliv.
Taky to dělají jen IKEA.
@Aduš8 píše:
Mám jen levné sklo a je lesklé jako křišťál. Šedivé jsou většinou, když je velké množství leštidla. A nesmí být v myčce nalepené na sobě, jinak se odiraji o sebe.
nemám je nalepené na sobě, dodržuji odstupy
aha hodně leštidla, to je pravda, že nikdy nevím kolik, ale já ho doplňuji a domnívám se, že si ho myčka sosá sama jak potřebuje
@DanielaD my máme na tom víčku, kam se leštidlo davkuje, malé černé kolečko se šipkou, kde se nastavuje, kolik ho tam má téct. Taky jsem ho tam měla vždycky moc a divila se, proč mám šedivé nádobí.
@Billi
děkuji
hned je mě lépe, že nejsem sama, co mám podivně šedé odrbané sklinky.
Možná, že má vliv teplota mycího programu, nejčastěji používám na 45ºC