Poškrábané skleničky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19980
16.6.21 15:09

@DanielaD nikdy se mi to nestalo a to mam taky levné sklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.6.21 15:10

@AndulkaMa

mám je šedé a poškrábané :nevim:
já je vyhazuji, protože bych návštěvě určitě zrovna dala tu hroznou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.6.21 15:17

@lachtanice86
něco dělám špatně :) máme tvrdou vodu, sůl upravuje tvrdost vody, myčku pouštím na 45ºC občas na 60ºC.
Sklo vypadá zašedle, poškrábané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
16.6.21 15:22

@DanielaD
Já je tedy šedé nemám. Jen poškrábané a to je určitě tím práškem v tabletách. Ale šedé…? Zkusila jsi třeba změnit leštidlo?

Tu ‘návštěvní sadu’ mám bohemky. Není možnost záměny. :D dát jim ty Ikey si taky nedovedu představit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
16.6.21 15:26
@Dara90 píše:
Mám taky jen obyč skleničky převážně Ikea, ale tento problém teda nemám. Skleničky mám z myčky vždycky krásný, vyleštěný.

Taky máme Ikea skleničky z myčky hnusný. Neřeším to. Prostě se časem rozbijou. Fakt je, že jiný to nedělají.
Omlouvám se, nechtěla jsem reagovat na tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.6.21 15:36
@AndulkaMa píše:
@DanielaD
Já je tedy šedé nemám. Jen poškrábané a to je určitě tím práškem v tabletách. Ale šedé…? Zkusila jsi třeba změnit leštidlo?Tu ‘návštěvní sadu’ mám bohemky. Není možnost záměny. :D dát jim ty Ikey si taky nedovedu představit :lol:

častěji používám mycí gel, tablety už nekupuji, jen prášek, který nasypu, tam kam patří.
Leštidlo používám fell eco občas vyměním za ocet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.6.21 15:37
@Fiducia píše:
Taky máme Ikea skleničky z myčky hnusný. Neřeším to. Prostě se časem rozbijou. Fakt je, že jiný to nedělají.
Omlouvám se, nechtěla jsem reagovat na tebe :kytka:

hurá :mrgreen: nejsem sama, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
16.6.21 15:38
@DanielaD píše:
hurá :mrgreen: nejsem sama, děkuji

Kdepak, máme na nich takový bílý čáry, nelesknou se, no vyloženě krása :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.6.21 15:41

@AndulkaMa

i v Ikea mají pěkné sklinky na běžné použití, já nemám ráda v kuchyni lepší a horší věci, pak někdo přijde a zrovna vytasím tu divně jetou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.6.21 15:41

Mám jen levné sklo a je lesklé jako křišťál. Šedivé jsou většinou, když je velké množství leštidla. A nesmí být v myčce nalepené na sobě, jinak se odiraji o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.6.21 15:42
@Fiducia píše:
Kdepak, máme na nich takový bílý čáry, nelesknou se, no vyloženě krása :mrgreen:

děkuji, mám radost :mrgreen:, že nejsem sama. Teď jsem je všechny vyhodila, tak začínám zase znova, dávám tomu tak 4 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.6.21 15:43

Máme poškrábané a neřeším to. Prostě máme šedé. Přijde mi škoda je vyhazovat a kupovat nové, když na funkci to nemá vliv.
Taky to dělají jen IKEA.

• Citovat
  • Upravit
18267
16.6.21 15:44
@Aduš8 píše:
Mám jen levné sklo a je lesklé jako křišťál. Šedivé jsou většinou, když je velké množství leštidla. A nesmí být v myčce nalepené na sobě, jinak se odiraji o sebe.

nemám je nalepené na sobě, dodržuji odstupy
aha hodně leštidla, to je pravda, že nikdy nevím kolik, ale já ho doplňuji a domnívám se, že si ho myčka sosá sama jak potřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.6.21 15:47

@DanielaD my máme na tom víčku, kam se leštidlo davkuje, malé černé kolečko se šipkou, kde se nastavuje, kolik ho tam má téct. Taky jsem ho tam měla vždycky moc a divila se, proč mám šedivé nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
16.6.21 15:49

@Billi
děkuji :) hned je mě lépe, že nejsem sama, co mám podivně šedé odrbané sklinky.

Možná, že má vliv teplota mycího programu, nejčastěji používám na 45ºC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný