Poslat ho k šípku?

Anonymní
22.4.12 09:22

Poslat ho k šípku???

Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale chodí tu dost známých a tak bych to radši pořešila takhle. Vlastně ani nevím, jak bych měla začít, ale připadám si jako puberťačka :? S přítelem jsme spolu skoro dva roky, oba jsme pracovně hodně vytížení- on pracuje v zahraničí a každých 14 dnů jezdí domů, no a já pracuju jako zdravotní sestra ve špitále. Jo a teda bydlíme každý sám. Pokaždé, když dojede domů, tak se snažíme být spolu, buď u něj v bytě nebo u mě.Jinak teda hodně často telefonujeme, smskujeme, jsme v kontaktu na skype, máme společné zájmy, v klidu pořešíme i nějaký problém, když se vyskytne. No a co mě trápí? Dnes ráno jsem koukla na jeho profil na Lidech, jestli není online a ejhle, jak je tam počet zobrazení profilu tak asi o 100 víc, než před týdnem. Tak mi to nedalo a rozklikla jsem mu profil, no jasně má inzerát na seznamce že hledá ženu pro život blablabla. Jasně že si o tom promluvíme, tahat za nos mě ve 30 nikdo nebude, ale potřebovala bych nezaujatý názor zvenčí. Fakt nechápu co to má být, bavili jsme se o větším bytě, na nákup čehokoliv chce znát můj názor, mluvili jsme i o miminku, že si najde práci doma ať jsme spolu a teď tohle? Mám sto chutí poslat ho k šípku, je to sice chlap kterého miluju, se kterým bych chtěla založit rodinu, ale teď o něm začínám pochybovat. A jestli jste dočetly až sem, tak dík za „vyslechnutí“ Anny

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
22.4.12 09:27

Tak ja nevim,to ze si dal inzerat na vazne seznameni,nejspis napovida,ze s tebou neni spokojeny,ve vasem ,,vztahu".Ja bych si s nim promluvila,zeptala bych se ho narovinu co ten inzerat?a v pripade nutnosti ho poslala do haje,prece nebudes delat prestupnou stanici,nez si najde nejakou zenskou.

• Citovat
  • Upravit
8911
22.4.12 09:31

Já to vidím tak, že máte vztah na dálku, nejste pevně zakotvení, takže má možná pocit, že ještě není až tak moc zadaný a zkouší, jeslti náhodou není někde „tráva zelenější“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.12 09:32

@marra Jo přesně tak :cert: Na rovinu se ho na to zeptám, příští víkend dojede domů, nechci to řešit po telefonu nebo na skypu, ale pěkně z očí do očí. Prostě chci vysvětlení co to má znamenat. Anny

• Citovat
  • Upravit
795
22.4.12 09:34

Jestli si proste treba nechce jen polechtat ego? treba se nudi. Lidi delaj z nudy sileny veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
22.4.12 09:35

A dívala ses jak dlouho je ten inzerát starý? Třeba to tam dal už dávno a neobtěžovat se ho smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.12 09:43

@papavlinka33 18.4 2012 takže starý rozhodně není, jestli je to roupama z nudy nevím, včera se bavil uplně v poho, ještě vymýšlel plány na příští víkend… Jestli se bude blbě vykrucovat :cert: Anny

• Citovat
  • Upravit
2769
22.4.12 09:43

co se mu ozvat na inzerát na tajno?…tak budeš vědět jak jsi stojíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
22.4.12 09:46

Aha no pokud to tam má nově podané tak asi neví roupama co by, zase na druhou stranu myslíš že by byl tak hloupej a dal si takovej inzerát že ho můžeš kdykoli vyčmuchat? Nevím no, myslela bych si že když chlap chce podvádět tak to bude dělat trochu opatrně- anonymně.

Příspěvek upraven 22.04.12 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.12 09:47

Sylvajs

tohle už mě taky napadlo, ukecala jsem na to nej kámošku. Mám na to týden, tak uvidíme co jí bude psát a podle toho se zařídím. Jako kdybych byla nějaká stíhačka, tak to beru, ale oba máme svůj osobní prostor, různé kamarády, aktivity společné i různé, kam chce jít jde, já blbka ho ještě posílám… No fakt si dnes připadám jak švihlá patnáctka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.12 09:48

@papavlinka33 to je to co mě tak zaráží, ale možná si jen moc jistý tím, že mu běžně na profil nelezu, jeho FB mě nechává naprosto v klidu, ani mobily nepotřebujem před sebou skovávat… Doteď jsme si věřili

• Citovat
  • Upravit
2458
22.4.12 09:51

A nemohlo to být třeba jenom z hecu s nějakým kámošem? To je nějaký divný že by to dělal tak okatě navíc když ví že to můžeš kdykoli zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
22.4.12 09:53
taky si to myslím.. :evil:
@Wiolla píše:
Já to vidím tak, že máte vztah na dálku, nejste pevně zakotvení, takže má možná pocit, že ještě není až tak moc zadaný a zkouší, jeslti náhodou není někde „tráva zelenější“… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
22.4.12 09:54

S tím psaním mu od kamarádky bych to ještě raději promyslela, ono příležitost dělá zloděje. Takový čin to může všechno obrátit i když původně třeba vlastně ani o nic nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.12 09:54

Tak se mi zdá, že se po té zelenější trávě poohlédnu taky :think: Holky, tak teď přemýšlím, jestli na něj uhodit rovnou, že to vím, nebo jak na něj :?:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky