Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja nevim,to ze si dal inzerat na vazne seznameni,nejspis napovida,ze s tebou neni spokojeny,ve vasem ,,vztahu".Ja bych si s nim promluvila,zeptala bych se ho narovinu co ten inzerat?a v pripade nutnosti ho poslala do haje,prece nebudes delat prestupnou stanici,nez si najde nejakou zenskou.
Já to vidím tak, že máte vztah na dálku, nejste pevně zakotvení, takže má možná pocit, že ještě není až tak moc zadaný a zkouší, jeslti náhodou není někde „tráva zelenější“… ![]()
@marra Jo přesně tak
Na rovinu se ho na to zeptám, příští víkend dojede domů, nechci to řešit po telefonu nebo na skypu, ale pěkně z očí do očí. Prostě chci vysvětlení co to má znamenat. Anny
Jestli si proste treba nechce jen polechtat ego? treba se nudi. Lidi delaj z nudy sileny veci.
A dívala ses jak dlouho je ten inzerát starý? Třeba to tam dal už dávno a neobtěžovat se ho smazat.
@papavlinka33 18.4 2012 takže starý rozhodně není, jestli je to roupama z nudy nevím, včera se bavil uplně v poho, ještě vymýšlel plány na příští víkend… Jestli se bude blbě vykrucovat
Anny
co se mu ozvat na inzerát na tajno?…tak budeš vědět jak jsi stojíš ![]()
Aha no pokud to tam má nově podané tak asi neví roupama co by, zase na druhou stranu myslíš že by byl tak hloupej a dal si takovej inzerát že ho můžeš kdykoli vyčmuchat? Nevím no, myslela bych si že když chlap chce podvádět tak to bude dělat trochu opatrně- anonymně.
Příspěvek upraven 22.04.12 v 09:47
tohle už mě taky napadlo, ukecala jsem na to nej kámošku. Mám na to týden, tak uvidíme co jí bude psát a podle toho se zařídím. Jako kdybych byla nějaká stíhačka, tak to beru, ale oba máme svůj osobní prostor, různé kamarády, aktivity společné i různé, kam chce jít jde, já blbka ho ještě posílám… No fakt si dnes připadám jak švihlá patnáctka…
@papavlinka33 to je to co mě tak zaráží, ale možná si jen moc jistý tím, že mu běžně na profil nelezu, jeho FB mě nechává naprosto v klidu, ani mobily nepotřebujem před sebou skovávat… Doteď jsme si věřili
A nemohlo to být třeba jenom z hecu s nějakým kámošem? To je nějaký divný že by to dělal tak okatě navíc když ví že to můžeš kdykoli zjistit.
@Wiolla píše:
Já to vidím tak, že máte vztah na dálku, nejste pevně zakotvení, takže má možná pocit, že ještě není až tak moc zadaný a zkouší, jeslti náhodou není někde „tráva zelenější“…
S tím psaním mu od kamarádky bych to ještě raději promyslela, ono příležitost dělá zloděje. Takový čin to může všechno obrátit i když původně třeba vlastně ani o nic nešlo.
Tak se mi zdá, že se po té zelenější trávě poohlédnu taky
Holky, tak teď přemýšlím, jestli na něj uhodit rovnou, že to vím, nebo jak na něj ![]()
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonym, ale chodí tu dost známých a tak bych to radši pořešila takhle. Vlastně ani nevím, jak bych měla začít, ale připadám si jako puberťačka
S přítelem jsme spolu skoro dva roky, oba jsme pracovně hodně vytížení- on pracuje v zahraničí a každých 14 dnů jezdí domů, no a já pracuju jako zdravotní sestra ve špitále. Jo a teda bydlíme každý sám. Pokaždé, když dojede domů, tak se snažíme být spolu, buď u něj v bytě nebo u mě.Jinak teda hodně často telefonujeme, smskujeme, jsme v kontaktu na skype, máme společné zájmy, v klidu pořešíme i nějaký problém, když se vyskytne. No a co mě trápí? Dnes ráno jsem koukla na jeho profil na Lidech, jestli není online a ejhle, jak je tam počet zobrazení profilu tak asi o 100 víc, než před týdnem. Tak mi to nedalo a rozklikla jsem mu profil, no jasně má inzerát na seznamce že hledá ženu pro život blablabla. Jasně že si o tom promluvíme, tahat za nos mě ve 30 nikdo nebude, ale potřebovala bych nezaujatý názor zvenčí. Fakt nechápu co to má být, bavili jsme se o větším bytě, na nákup čehokoliv chce znát můj názor, mluvili jsme i o miminku, že si najde práci doma ať jsme spolu a teď tohle? Mám sto chutí poslat ho k šípku, je to sice chlap kterého miluju, se kterým bych chtěla založit rodinu, ale teď o něm začínám pochybovat. A jestli jste dočetly až sem, tak dík za „vyslechnutí“ Anny