Opravdu začne hrabat chlapovi po 35? :)

Lo
6285
21.4.12 20:06

Opravdu začne hrabat chlapovi po 35? :)

Ahoj dámy , ale i pánové :mrgreen: Co si myslíte? Je každej chlap stejnej? Mně je 26 , poslední dobou mě oslovují chlapi okolo 35 -40 :roll: Minulý týden, chlap na eskalátorech mě 3 x přemlouval na kafe, dnes další pětatřicátník,chtěl mi vnutit tel. číslo…jsem vdaná, má doma třícetilelého chlapa a je to super :* Já si absolutně neumím představit, že tohle bude jednou taky dělat :roll: Dokonce mi jednou chlap , když jsem odmítla jeho pozvání na kafe se slovy, že jsem vdaná, řekl : A to je nějaká nemoc? 8o Nejsem žádnej puritán, ale ti chlapi si pak potřebují něco dokazovat, aspon posezením s minimálně o 10 let mladčí ženskou, nebo co? :roll: Taky bych ještě dodala, že nejsem žádná vysoká blondýna s dlouhýma nohama…jsem normální brunetka, někdy mě až překvapí, jak chlap doléhá…proto se ptám, začne chlapům po 35 hrabat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
21.4.12 20:09

Ja ti nevim,me prijde ze jim hrabe od narozeni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
21.4.12 20:09
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
21.4.12 20:12

ahoj, ja nevím,jestli jim začne všem hrabat. Ale každopádně ten muj se po 35-tém roku dost změnil. Naopak zlenivěl a zdědkovatěl :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.4.12 20:14
@marra píše:

svatá pravda, tuto větu vytesat do kamene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.4.12 20:14

Ano .. je to velmi pravděpodobné .. právě to bohužel také prožívám :,(
A při diskusích s vrstevníky vyplývá, že nejsem sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
21.4.12 20:15
@Lo píše: …proto se ptám, začne chlapům po 35 hrabat? :mrgreen:

A ženský? :think:

• Citovat
  • Upravit
Nechci uvést svůj nick
21.4.12 20:23
@Lo píše:
Ahoj dámy , ale i pánové :mrgreen: Co si myslíte? Je každej chlap stejnej? Mně je 26 , poslední dobou mě oslovují chlapi okolo 35 -40 :roll: Minulý týden, chlap na eskalátorech mě 3 x přemlouval na kafe, dnes další pětatřicátník,chtěl mi vnutit tel. číslo…jsem vdaná, má doma třícetilelého chlapa a je to super :* Já si absolutně neumím představit, že tohle bude jednou taky dělat :roll: Dokonce mi jednou chlap , když jsem odmítla jeho pozvání na kafe se slovy, že jsem vdaná, řekl : A to je nějaká nemoc? 8o Nejsem žádnej puritán, ale ti chlapi si pak potřebují něco dokazovat, aspon posezením s minimálně o 10 let mladčí ženskou, nebo co? :roll: Taky bych ještě dodala, že nejsem žádná vysoká blondýna s dlouhýma nohama…jsem normální brunetka, někdy mě až překvapí, jak chlap doléhá…proto se ptám, začne chlapům po 35 hrabat? :mrgreen:

Je to kus od kusu, mně je přes 40, nikdy jsem to nedělal a nikdy to dělat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
21.4.12 20:24

Ne každej chlap není stejnej, ale většina si ráda vrzne i mimo domov, prostě, když tu příležitost mají nekoukají nalevo napravo, někteří to vyloženě vyhledávají, jak píšeš ty, oslovují ženy kde se dá, ty stydlivější si dávají inzeráty na sex. Tak to vidím já. Vdané ženy nepátrejte, nekoukejte svým mužům do mobilu atd… :mrgreen: :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
21.4.12 20:29

Můj chlap má 36 a já jsem o 14 let mladší, takže si myslím, že si nemusí nic dokazovat před jinýma, protože je rád, že má mě a každý den už skoro 4 roky mi to dává najevo a doufám, že se to jen tak nezmění :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
960
21.4.12 20:29

Občas nejenom po 35 :zed: :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.4.12 20:31

Já nevím, můj je na to asi hodně pohodlný a navíc má mě, proč by si hledal ještě další „otravu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
21.4.12 20:33
@Nechci uvést svůj nick píše:
Je to kus od kusu, mně je přes 40, nikdy jsem to nedělal a nikdy to dělat nebudu.

Jej, tak to je super :palec: Můj manžel je strašně hodnej, vůbec si neumím představit, že by to právě dělal..dokonce jednoho takového kravatáka 40ti letého, který mě otravoval , hodně poslal někam, rval by se jako lev :) Doufám, že mu to zůstane i po dětech…ještě nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
21.4.12 20:37

Můj exmanžel si v 36. ti letech našel, po 10. ti letech manželství, 18. ti letou slečnu. Doma jsme měli ani né dvouleté dítě.
Co víc dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
21.4.12 20:37
@marra píše:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit