Vztah ukončen v těhotenství

Anonymní
20.4.12 13:15

vztah ukoncen v tehotenstvi

Ahoj, holky, taky se potrebuju sverit, vykecat a slyset nejaky zkusenosti. jsem ve vztahu 3roky, jsme v zahranici a zas tolik lidi tu neznam, pracuju ve firme mezi samejma chlapama a uz mi to leze na hlavu, ty lidi mi nesedi a nemuzu se s nimi zadaptovat. I Proto drzim kontakt s kamarady od nas Cr, nikdo jsem tu nenasla normalniho, 2 holky znam ale kontakt neudrzujem, takze jsem s pritelem ktereho miluji denne na baraku i v praci, obcas vidam par jinych lidi, u kterych le nemam potrebu prohlubovat kamaradstvi. Jenze se mi to drzeni kontaktu nevyplatilo, na dovolene v CR jsem potkala jednoho z mych ex, byla jsem napita a cucali jsme se, k sexu nedoslo, videli jsme se asi 3× jenze pak jsem o tom komusi psala a pritel to objevil. Byl z toho vyrizenej a ja to chapu, byla bych stejne, ztrata duvery.. smazli jsme to, stim ze to byl ulet a nebudem to resit, da se rict ze jsem dostala sanci, po 2 mesicich jsem otehotnela a jsem stastna, strasne stastna a miluju ho. Se znamyma jsem si psala normalne, kamaradky kamaradi, s dotycnym uz jsem nepromluvila vedoma si zakazu, jenze vite jak to je, vykecat slyset neco hezkyho je treba a s jednim znamym jsme si psali uz hrozne dlouho pred mym vztahem a taky jsem s nim mela ulet (znaty) pred timhle vztahem, kdyz jsem se zamilovala do pritele, sex pominul rekla jsem mu jsem ve vztahu a pokracovani nebude) , ale obcas jsme si napsali, asi 2× videli uvitali obejmutim, ale psali si jako znamy a obcas zaflirtovali vetou libam, mam te rada, objimam a dalsi spatny kecy, i vulgarnejsi fritujici, ale k nejakymu prohloubeni uz by nikdy nedoslo, jen mam ty hranice trochu asi dal.. Neuvedomila jsem si nasledky. Po tehle podmince co jsem od pritele dostala on zacal kontrolovat moje zpravy, pravdepodobne nejakym programem, takze jednoho krasneho dne asi pred tydnem prisel s vytiskem papiru s otazkou co to jako kje, neveri mi uz nic, uz jen tyhle emaily staci k ukonceni vztahu, ja to na jednu stranu chapu, je to skaredy, ve vztahu se to nedela, ale na druhou nepodvedla bych ho, miluju ho a ted jeste cekame rodinu, vztah ukoncil s tim ze je uplne zlomenej a vse jsem zborila, plany. On vse sledoval par mesicu, divim se ze nic driv nerekl, chtel totiz dokazat ze jsem s dotycnym asi spala, ale k tomu by NIKDY nedoslo. O dite pry se starat bude se mnou nechce mit nic spolecneho. Ja doufam ze cas mi pomuze a zkusim udelat maximum aby jsme byla uplna rodina, vim ze me miluje, nebo uplne vroucne miloval, zadny problem jsme nemeli, dokonaly par, obcas me neco rozcililo, ale vsude je neco, jen ja to porala blbou zavislosti v psani, blbejma recma. Uvedomuju si to a koncim s kamaradickama a potrebou vypisovani kravinek. No holky trefi me. Je to pro me dost bolestive, proto pisu anonymne. Vim ze jsem se chovala jam mlada poblbla, pritom uz mi neni nact ale 30, pritel je o 4 mladsi a je to jeho prvni vaznej vztah. Dik za nazory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
20.4.12 13:35

No co na to říct? Já když někoho miluju, tak nemám potřebu flirtovat s jiným ani po písmenkách. A tvůj přítel pro to asi taky nemá pochopení. Říkáš, že máš posunutý hranice ale máš je posunutý jen u sebe nebo i u něj? Kdybys mu přišla na to že flirtuje s holkama se kterýma spal a rád si o tom co bylo s jinýma píše s kamarádkama a kamarády taky bys asi nebyla úplně v pohodě. Za blbost se platí, co víc k tomu dodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
20.4.12 13:38

Promin, ale já bejt chlap, tak ti taky nevěřim. Přítele chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
20.4.12 13:40

V čem chceš poradit? Je to Tvoje chyba, tak teď nebreč. Věděla jsi co děláš, jednou Ti už odpustil, Ty jsi mu slíbila, že už to neuděláš a dělala jsi to dál, tak se nediv. Nechápu takovéhle nevěrky a flirtíky, odnesou to nakonec děti, které za nic nemůžou, je to smutné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
20.4.12 13:41

Nemůžu jinak, než souhlasit s holkama… Hlavně si myslím, že ve 30ti už bys mohla mít rozum… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12610
20.4.12 13:46

Já přítele chápu a můžeš si za to sama, ale to už víš sama.

Co poradit… Ty víš sama nejlíp, co na přítele platí. Já si teda osobně myslím, že se to ještě spraví a že ti šanci dá. Přeci jen čekáte dítě a flirt přes písmenka ještě pořád není to samé jako sex. Byla by škoda, aby ten vztah skončil. Akorát se budeš muset mooooooc snažit.

Připomínáš mi mou kamarádku, která se taky takhle rozchází a schází s přítelem, kvůli jejímu psaní si s kamarádama. Vy jste fakt ťunti obě dvě, proč to děláte?

Hele a tys asi byla ve vztahu s něčím nespokojená, ne? Protože já přesně vím, že ženská když je spokojená, tak po jiných nekouká (i vlastní zkušenost) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 13:46

za blbost se plati

jsem si toho vedoma, urcite by me to silene mrzelo, a duvera by se vracela zpet dyl, i tak to pravdepodobne v tomto pripade. Ale stalo se mi to na zacatku vztahu s nim taky, byl to zacatek a nejspis to nebral vazne, psal si taky hloupe reci i kdyz jsem na to prisla pokracoval, zaprel mi to, rekla jsem mu ale ze to vim. Brala jsem to ze je to zacatek vztahu a neresila. Ted kdyz uz ma byt vse krasny to zkazim ja. Nelhala jsem, jen se nebudu priznavat ze jsem se opila a neco provdla, az na to prisel, doznala jsem to i s emailem, s trochou natlaku jsem rekla jak to bylo i jak je to s emailama, i kdyz az po tom co na to prisel a vytahl to prede me. Do lzi se zamotavat nebudu, Neveri a zatim je ticha domacnost. Doufam ze to chce jen cas, jelikoz vim ze jsem fakt krava a zaslouzim si i stejne tak ho chci jako partnera a nechci ztratit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.12 14:00

HOlky dik za prispevky. Nejlepsi bude mu ten prostor dat, ne ho presvedcovat, myslim ze jsem mu vysvetleni podala, i kdyz nevim jestli me registroval, asi to zkusim jeste jednou az bude mit chut si promluvit a pak mu dam prostor, ukazu mu jak o nej a o vztah stojim a ze me to moc mrzi. Zalezi mi na tom, cekame rodinu, ja jsem z plne rodiny a tak si ani neumim predstavit vychovavat dite rozdelene, vim ze je to vsude kolem, ale takhle do nedopustim. Veskera komunikace s minulosti je ukoncena, mela jsem dost lidi kolem co to delali normalne a nikdy se na nic neprislo, a ze to byly nevery. S timhle se nesmirim. Pokud potrebuje cas, bude ho mit. Uff, desny, dycha se me tezko. Ale at trpim dobre mi tak. Preci uz mam byt dospela. Pritel tolerantni je dost, spis takovej flegmous na urcity veci a ja to beru, ja jsem neco mezi, zadnej puntickar ale snazim se, jsem akcni a asi potrebuju stalne neco delat, nevybiju se v praci, ponauceni je to radny!

• Citovat
  • Upravit
791
20.4.12 14:31

tak snad to bude dobrý, ale zas na druhou stranu to jeho špehování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 14:43

HLEDAL; NASEL SICE JINOU VEC taky ne nevinou, ale nelhala jsem a nezahnula, i kdyz v pismenkach dost posunula hranici. Spehovani, asi si chtel byt jistej, tak hledal, chtel vedet jestli muze znovu verit, chtel jistotu asi si nevedel rady, na druhou stranu je stastnej za dite a a nemyslim si ze blby kecy po emailu maji vetsi cenu a prednost pred touto situaci. Nevim, je uplne cistej, nezkazenej.

• Citovat
  • Upravit
7576
20.4.12 14:48

Zkladatelko, cos vlastně provedla? Jedna pusa nevěru nedělá, tím míň písmenka na síti, když je člověk někde dlouhodobě sám. A když už jsme u toho, on tě nemá právo sledovat, to je (aspoň v ČR) nelegální a trestné, říká se tomu poštovní tajemství a právo na soukromí. Řekni mu, že se nic nestalo. A že pokud ho to mrzí, tak tebe mrzí, že tě sledoval jak šmírák nejposlednější, místo aby něco řekl na rovinu jako pořádnej chlap. A ne tyhle srdceryvný výlevy - pár měsíců dělá, že nic a pak zas tě opouští těhotnou s výlevem, jak jsi mu zbořila svět. Nesyp si tolik popel na hlavu, neni to na místě. Prostě mu řekni, že chceš úplnou rodinu a s ním a nech ho, ať k tomu zaujme stanovisko po svém. To ti o něm i hodně poví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5403
20.4.12 15:09
@Háta_x píše:
Zkladatelko, cos vlastně provedla? Jedna pusa nevěru nedělá, tím míň písmenka na síti, když je člověk někde dlouhodobě sám. A když už jsme u toho, on tě nemá právo sledovat, to je (aspoň v ČR) nelegální a trestné, říká se tomu poštovní tajemství a právo na soukromí. Řekni mu, že se nic nestalo. A že pokud ho to mrzí, tak tebe mrzí, že tě sledoval jak šmírák nejposlednější, místo aby něco řekl na rovinu jako pořádnej chlap. A ne tyhle srdceryvný výlevy - pár měsíců dělá, že nic a pak zas tě opouští těhotnou s výlevem, jak jsi mu zbořila svět. Nesyp si tolik popel na hlavu, neni to na místě. Prostě mu řekni, že chceš úplnou rodinu a s ním a nech ho, ať k tomu zaujme stanovisko po svém. To ti o něm i hodně poví :kytka:

Dekuju za nazor, ja si ten popel sypu protoze se citim vinna za to opiti a nasledny ulet bez sexu. Byl to proste clovek asi potencionalni` partner driv, ktereho znam asi 10 let a driv jsem s nim byvala, ale vztah s nim by ok nebyl, proto nechci, chtela jsem do ty doby kdyz jsem svobodna` prijit na to jestli je to za mnou a mam toho praveho i kdyz uz to davno vim, vim ze po nekolikaletem vztahu je to hloupost a nedela se to, ale vim kde je ted me misto a nezmenila bych to. Proste jsem se opila a osahavali jsme se, mozna toho vyuzil, pak jeste jsme se videli nejspis chtel vedet jestli jsem si jista a chci meho partnera. Copak jste zadna chybu neudelaly? ja z toho mom radny pocit vinny a `boli to, to ze me spehoval beru tak ze mi to patri. Nedela se to to je jasny. S tema emailama bych to tak neresila, jenze on to vidi jako radnej podraz. To nebylo potencionalniho nic, jen uplny blbosti na pobaveni, rozptyleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
20.4.12 15:11

Já myslím, že se příteli dost uleví až tě odkopne. Jako každý den přemýšlet jestli teda s někým něco máš nebo nemáš :nevim: Být tím chlapem letíš dávno.
Já by jsem na to neměla, žít s takovým člověkem jako jsi ty, ale někomu to třeba nevadí. Každopádně věřit ti už nebude nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.12 15:39
@goldenka píše:
Já myslím, že se příteli dost uleví až tě odkopne. Jako každý den přemýšlet jestli teda s někým něco máš nebo nemáš :nevim: Být tím chlapem letíš dávno.
Já by jsem na to neměla, žít s takovým člověkem jako jsi ty, ale někomu to třeba nevadí. Každopádně věřit ti už nebude nikdy.

AHoj, je dobry me takhle rovnou odepsat, lidi co zahybaji, opravdu zahybaji, tem to lehce prochazi, nebo je jim jednoduse odpusteno, ja jen nerozumim tomu, ze kdyz mi teda neveril, udelala si se mnou miminko, chtel ho, mluvil o tom vic nez ja a i tak me v tu dobu sledoval i po tom co jsme se to dozvedeli, nevim jakej dukaz chce, asi me chtel taky cistou, ujela jsem a jsem si vedoma, a byt si vedoma je asi dulezity pro to abych to znovu neudelala a takovejhle kopanec taky! Proste me to mrzi, asi potrebuju byt v kontaktu s lidma ale ne s byvalyma, proto uz to neudelam

• Citovat
  • Upravit
1908
20.4.12 15:47

Promiň, ale já bych taky neměla důvěru k člověku, který se chová jako ty (soudím jen z toho, co jsi o sobě sama napsala), takže přítelovo rozhodnutí chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí