Když chlap pláče

Anonymní
19.4.12 17:38

když chlap pláče

Ahoj holky, omluvte anonym, ale strašně nerada bych, aby si to NÁHODOU přečetl.

Vždycky jsem měla chlapy spíš takový tvrďáky, neříkám že mi to zcela vyhovovalo, ale spíš jsem to vyhledávala. Teď mám nový vážný vztah a je to poprvé (vlastně podruhé), co jsem viděla chlapa plakat - teda ukápla mu slza, ne že by bulel. Bylo to při hádce, nešlo o rozchod, ale prostě jsem řešila mou nespokojenost s jeho absolutním nedostatkem času, který je ovlivněn jeho prací, kterou miluje a v podstatě se mu splnil sen, od dětství to chtěl dělat. Řekl mi, že jsem ta, se kterou chce zůstat na pořád, ale že se neumí vzdát práce - to jsem nikdy nechtěla, ale o to nejde, už jsme si to vyříkali. Spíš mě zajímá, jestli váš chlap někdy plakal a kdy to bylo…vůbec jsem nevěděla, jak reagovat :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
19.4.12 17:40

Plakat jsem ho viděla několikrát, naposledy asi u porodu :* Nepovažuji to za nějakou slabost, naopak vidim, že má city. Já bulim mnohem víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.4.12 17:41

jen kdyz se nam narodilo dite ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 17:47

ten můj pláče min. jednou týdně, když mu dám čouda. miluju ho, ale někdy mu řeknu, že chci být radši sama a tak. pak brečí a to hodně. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1801
19.4.12 17:48

Ahoj, tak já svého teď už manžela viděla plakat několikrát ;) . Poprvé při jednom našem rozchodu, který byl na jeho popud, ale když jsme řešili, zda spolu přece jen nezůstat, tak jsem nejdřív začala bulet já, pak on, společně jsme posmrkali snad všechny kapesníčky a pak toaleťáky, co jsme doma našli, a teprve až když jsme se oba vybrečeli, tak jsme byli schopní začít komunikovat, všechno si vyříkat a zůstat spolu.
Pak několikrát plakal, když mu umíral otec na rakovinu.
Jinak jeden kamarád plakal i o vlastní svatbě (štěstím :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
19.4.12 17:49

jen když mu umřel děda. Když se nám narodila dcera, tak to s ním nehnulo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
19.4.12 17:54

Já si toho tedy moc nevšimla,ale přiznal se mi,že zamáčknul slzu o vánocích,když běžela malá ke stromečku! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 17:54

Když umřela malá sestřička jeho bývalé na rakovinu…
Po první vydatné návštěvě mého otce…
Přijde mi to normální.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.12 17:57

ahoj ženy to mimu přiteli ukaply slzi když se nam narodili obe holcicky bylo to strasne dojemny ale kolikrat mu přišlo líto kdyz sme se hadali a ja to emočne nevidrzela utíkala sem pryc aby treba me nevidel bulet :lol: a von stejne musel zamnou se slzama v ocích a ani mu to nevadilo ze sem ho takhle videla znate to chlap dela tvrdaka ale kdyz sou takoví situace tak to tu ženckou trosku zahřeje u srdícka kdyz vidí ze chlap dokaze uznat trochu chybu a uronit slzičku :)

• Citovat
  • Upravit
14079
19.4.12 18:08

Jen 3× - prvně, když zjistili jeho milované babičce nádor v páteři, podruhé když zemřela a potřetí když zemřel hodně blízký strýc, co ho bral jako svého syna. U porodů byl u obou a spíš byl vychechtaný z toho návalu štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.12 18:27

dík za reakce holky, já zažila jen jednou slzy u chlapa a to když jsem se rozešla s ex, ale to nám bylo tak 19. přinesl mi růži a uronil slzu se slovy, že mi za všechno děkuje - tehdy jsem se chovala jak kráva a je mi to líto :(

a teď až přítel…bylo to pro mě dost šokující, taky ho miluju, ale ani jednou mi ta situace nepřišla natolik vyhrocená, že bych bulela - a to já prořvala hodně nocí za svůj život :) Poprvé (to jsme spolu byli tak měsíc) mi řekl, že si dáme pauzu, nemyslel to jako rozchod, ale prostě jsme se nějak nepohodli a on to sám vyhrotil…to mu netekly slzy, ale trochu natahoval. A teď to bylo podruhý, po půl roce, když jsem to vyhrotila já, opět ne až k rozchodu, ale nepsala jsem mu moc povzbudivý SMS a pak doma jsem mu to jen potvrdila…tak to mu pak už tekla slza. Je mi trochu líto, že jsem to opět nezvládla, jen jsem civěla a nic…přitom ta situace mě nějakým stylem zasáhla a teď zpětně se stydím, že jsem ho třeba neobjala.

• Citovat
  • Upravit
17310
19.4.12 18:29

Ano několikrát, přijde mi to normální. Situace kdy plakal nepopíšu..je to moc osobní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
19.4.12 18:42

Ja partnera videla brecet jen jednou, kdyz nam diagnostikovali syna s rakovinou. Ja na to plakani taky moc nejsem takze by mne to asi taky sokovalo kdyby se rozplakal kvuli „blbe“ hadce.
Mozna jsi ho ale zahnala do rohu. Kdo vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
19.4.12 18:53

ano, viděla jsem ho plakat asi 3×. Jednou po velmi ostré hádce se svým otcem, který mu řekl, že je v podstatě nula a zklamal ho… (no comment :cert:) podruhé také při ostré hádce, ale se mnou (byla jsem asi fakt hnusná :oops:) a potřetí u porodu.

• Citovat
  • Upravit
2451
19.4.12 18:54

Můj manžel brečel hodněkrát, i na naší svatbě :mrgreen: Jsem radši, že vidím že má city, než aby si hrál na frajera… a takový to, že velký kluci nepláčou… proč jako? Proč se jim odmala vštěpuje, že nemají najevo dávat city??? Pak nemá být tolik zakomplexovaných jedinců…toť jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí