Když chlap pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
19.4.12 20:30

Brečel jsem jedině když mně někdo umřel. No a vlastně ještě jednou v době základní vojenské služby - za okolností, na které nerad vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
19.4.12 22:26

Tak můj brečel cca 2× až 3× a vždy,když to bylo něco ohledně rozchodu.Je to hezké vědět,že má chlap taky city a miluje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
19.4.12 23:52

Můj 3×. Poprvé když se rozešel s přítelkní, se kterou to táhl zároveň v době, když to táhl se mnou. Vlastně nevím, jestli brečel proto, že jsem se o ní dozvěděla a chěla se rozejít, nebo proto, že se rozešel s ní :mrgreen: :mrgreen: Podruhé brečel, když jsem našla v posteli vlasy, které 100% nebyly moje (to už jsem byla těhotná) a chtěla jsem kvůli tomu od něj odejít. :cert: A potřetí když jsem opravdu odešla, protože byl celkově na zabití :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
20.4.12 02:20

Muj breci porad. Je az moc precitlively a me to vytaci. Na zacatku mi to prislo mile, protoze jsem mela vzdy tvrdaky. Ted po 5ti letech se s nim neda hadat nebo resit zavaznejsi problem, vzdy se rozbreci, az uz to beru jako vydirani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
20.4.12 09:31

Můj taky občas brečí, podle situace…neni to žádná ostuda, je naopak fajn vědět, že chlap má city…pokud ovšem nebulí pořád a citově nevydírá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
20.4.12 11:38

Taky mám pocit,že je to normální v určitých chvílích,ba naopak,příslib by mi divné,kdyby nikdy neukapla ani slzicka.Je vidět,že chlapi maj city,srdíčko na svým místě .Můj taky čas od času plakal,záleží na okolnostech,někdy dělám,že nic nevidím někdy se k němu přidám;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
20.4.12 11:45

já teda kromě pohřbů, které mě vždycky sejmou, tak po narození dětí jsem se začal dojímat až k slzám u různých filmů, příběhů v novinách a na netu, knížek.
Někdy je mi to až nepříjemné, ale nedovedu s tím nic dělat.
Skončí film, žena řekne, „hmm, smutný“ a má to vyřešený a já tam sedím a tečou mi slzy. Na některé filmy se raději nedívám, když vím o čem jsou ( Výměna a pod. )
Takže porod byl jasný spouštěč !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
20.4.12 11:48

:) Můj muž si pouští slzu u každé pohádky,která dobře dopadne,já zase spíš když vidím v televizi ,že někdo utýral psa,nebo dítě.A tak se doma tak pospolu dojímáme a brečíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
20.4.12 12:52

Já jsem přítele nikdy brečet neviděla, a on mě asi pořádně taky ne. Oba jsme spíš takový tvrďáci, já taky nerada brečím před kýmkoliv…

• Citovat
  • Upravit
2400
20.4.12 13:44

já teď měla těžký období a brečela jsem, nějak to na mě všechno padalo, no a ten můj vždycky brečel se mnou ....... :lol: …jsme idioti. jsem ráda, že ho mám. hodíme se k sobě. já když mu vynadám, tak se rozbrečí a já na něj : " prosim Tě nedělej scény " je to u nás veselý :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
20.4.12 16:33

Připomnělo mi to situaci kdy jsem našim řekla že čekáme miminko, táta měl z toho takovou radost že se rozplakal :* byl to jeden z nejrásnějších okamžiků v mém životě :srdce: jinak muj muž brečel když nám umřel pes(pejskaři pochopí-smrt v rodině :mrgreen: ) a pak měl skleněný oči u porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
20.4.12 17:08

můj chlap taky jednou plakal, respektive ukápla slza, když to vypadalo na rozchod - ani ne z mojí strany, prostě obecně jsme měli krizi. A taky jsem nevěděla, jak reagovat, dělala jsem, že to nevidím, ale asi to nebylo to nejlepší řešení, nevím. Bylo to poprvé, co přede mnou chlap brečel. A efekt to mělo ten, že když si na to teď vzpomenu, nejradši bych se za ním rozeběhla a objala ho. Určitě mi to nevadilo, aspoň vím, že má city a nebere to lážo plážo.

Jinak v rodině jsem viděla jednou jedinkrát brečet tátu - nebo spíš měl skleněný oči, a to když nám zabili psa. Bráchu jsem brečet neviděla, asi se styděl a odbyl si to někde sám, já byla hysterická, asi jako nikdy v životě, byla to strašná rána, na Štědrý den, zdravý pejsek…dodnes bulím, když si na to vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nechci uvést svůj nick
20.4.12 19:16

Brečel jsem před 14-dny, když jsem se strašně moc zklamal v holce, kterou jsem miloval.

• Citovat
  • Upravit
cher
21.4.12 12:21
@Nechci uvést svůj nick píše:
Brečel jsem před 14-dny, když jsem se strašně moc zklamal v holce, kterou jsem miloval.

To je jedna ze situací, která pohne každým :?

• Citovat
  • Upravit
anonymoussss
27.8.13 00:55

Ne, že by se mi vyloženě líbilo, když chlap brečí, ale je to prostě takové…že se otevře a ukáže se vám víc než někomu jinému. Chtěla jsem milence kopnout do zadele, ale udělal mi scénu s vlhkýma očima a tím mě dostal, to mi ještě nikdo neudělal. Na mě to strašně platí, i když někteří chlapi s tím asi dobře manipulují ženy :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky