Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brečel jsem jedině když mně někdo umřel. No a vlastně ještě jednou v době základní vojenské služby - za okolností, na které nerad vzpomínám.
Tak můj brečel cca 2× až 3× a vždy,když to bylo něco ohledně rozchodu.Je to hezké vědět,že má chlap taky city a miluje ![]()
Můj 3×. Poprvé když se rozešel s přítelkní, se kterou to táhl zároveň v době, když to táhl se mnou. Vlastně nevím, jestli brečel proto, že jsem se o ní dozvěděla a chěla se rozejít, nebo proto, že se rozešel s ní
Podruhé brečel, když jsem našla v posteli vlasy, které 100% nebyly moje (to už jsem byla těhotná) a chtěla jsem kvůli tomu od něj odejít.
A potřetí když jsem opravdu odešla, protože byl celkově na zabití
![]()
Muj breci porad. Je az moc precitlively a me to vytaci. Na zacatku mi to prislo mile, protoze jsem mela vzdy tvrdaky. Ted po 5ti letech se s nim neda hadat nebo resit zavaznejsi problem, vzdy se rozbreci, az uz to beru jako vydirani
Můj taky občas brečí, podle situace…neni to žádná ostuda, je naopak fajn vědět, že chlap má city…pokud ovšem nebulí pořád a citově nevydírá…
Taky mám pocit,že je to normální v určitých chvílích,ba naopak,příslib by mi divné,kdyby nikdy neukapla ani slzicka.Je vidět,že chlapi maj city,srdíčko na svým místě .Můj taky čas od času plakal,záleží na okolnostech,někdy dělám,že nic nevidím někdy se k němu přidám;-)
já teda kromě pohřbů, které mě vždycky sejmou, tak po narození dětí jsem se začal dojímat až k slzám u různých filmů, příběhů v novinách a na netu, knížek.
Někdy je mi to až nepříjemné, ale nedovedu s tím nic dělat.
Skončí film, žena řekne, „hmm, smutný“ a má to vyřešený a já tam sedím a tečou mi slzy. Na některé filmy se raději nedívám, když vím o čem jsou ( Výměna a pod. )
Takže porod byl jasný spouštěč !
Můj muž si pouští slzu u každé pohádky,která dobře dopadne,já zase spíš když vidím v televizi ,že někdo utýral psa,nebo dítě.A tak se doma tak pospolu dojímáme a brečíme ![]()
Já jsem přítele nikdy brečet neviděla, a on mě asi pořádně taky ne. Oba jsme spíš takový tvrďáci, já taky nerada brečím před kýmkoliv…
já teď měla těžký období a brečela jsem, nějak to na mě všechno padalo, no a ten můj vždycky brečel se mnou .......
…jsme idioti. jsem ráda, že ho mám. hodíme se k sobě. já když mu vynadám, tak se rozbrečí a já na něj : " prosim Tě nedělej scény " je to u nás veselý ![]()
Připomnělo mi to situaci kdy jsem našim řekla že čekáme miminko, táta měl z toho takovou radost že se rozplakal
byl to jeden z nejrásnějších okamžiků v mém životě
jinak muj muž brečel když nám umřel pes(pejskaři pochopí-smrt v rodině
) a pak měl skleněný oči u porodu…
můj chlap taky jednou plakal, respektive ukápla slza, když to vypadalo na rozchod - ani ne z mojí strany, prostě obecně jsme měli krizi. A taky jsem nevěděla, jak reagovat, dělala jsem, že to nevidím, ale asi to nebylo to nejlepší řešení, nevím. Bylo to poprvé, co přede mnou chlap brečel. A efekt to mělo ten, že když si na to teď vzpomenu, nejradši bych se za ním rozeběhla a objala ho. Určitě mi to nevadilo, aspoň vím, že má city a nebere to lážo plážo.
Jinak v rodině jsem viděla jednou jedinkrát brečet tátu - nebo spíš měl skleněný oči, a to když nám zabili psa. Bráchu jsem brečet neviděla, asi se styděl a odbyl si to někde sám, já byla hysterická, asi jako nikdy v životě, byla to strašná rána, na Štědrý den, zdravý pejsek…dodnes bulím, když si na to vzpomenu.
Brečel jsem před 14-dny, když jsem se strašně moc zklamal v holce, kterou jsem miloval.
@Nechci uvést svůj nick píše:
Brečel jsem před 14-dny, když jsem se strašně moc zklamal v holce, kterou jsem miloval.
To je jedna ze situací, která pohne každým ![]()
Ne, že by se mi vyloženě líbilo, když chlap brečí, ale je to prostě takové…že se otevře a ukáže se vám víc než někomu jinému. Chtěla jsem milence kopnout do zadele, ale udělal mi scénu s vlhkýma očima a tím mě dostal, to mi ještě nikdo neudělal. Na mě to strašně platí, i když někteří chlapi s tím asi dobře manipulují ženy ![]()