Přítelův kamarád ho navádí

303
19.4.12 09:18

přítelův kamarád ho navádí...

ahoj holky…ja nevim co s tim mam delat, treba nic a cekat jak se s tim popasuje pritel, nebo jak se bude chovat,ale zacinam 9.mesic těh.a opravdu mi to vadi, protoze nechapu proc takovej je…kdo? priteluv kamoš.......abych upresnila situaci, driv kdyz jsme nebvyvali jeste spolu-tak pritel s nim chodil i v tydnu do baru a porad spolu nekde popijeli…ted jak spolu bydlime, tak pritel proste skonci v praci-kolem 5,6,7max.a jde za mnou domu…coz nevidim jako problem.budeme mit prvni miminko domluvili jsme se, ze kdyz ma praci-podnika do vecera, tak ty vecery s nama bude travit-do niceho jsem ho netlacila-proste jsme se tak domluvili,i on to tak chce, ptz vi ze pres tyden s nama bude byvat jen po vecerech.no a ten jeho kamarad-podotykam ma taky kolem 30, uz rodinu ma,ale u neho je zvykem ze skoro kazdy den misto aby sel domu radsi vysedava do pulnoci v baru a popiji-podle jeho slov-odreagovava se :zed: jeho pritelkyne si uz na to zvykla, a neresi to-to je mezi nema…ale meho pritele navadi, a ma na neho narazky, ze jestli to tak uz bude porad, ze kdyz uz bydlime spolu, ze bude porad doma…neni porad doma..muj pritel vi, ze kdyz by chtel jit nekdy o vikendu s kamosama na pivo apod,tak muze-ja mu nic nezakazuju…ale pres tyden v tom nevidim duvod-navic opravdu vzdy kdyz s nim sel,tak dosel dom napitej-a ze zkusenosti z detstvi bych s takovym chlapem zit nechtela :( ........tak nevim co s tim jeho kamosem-vim ze by si to mel pritel vyresit sam, ale on je takovej nekonfliktni, a bojim se ze do neho bude porad neco tlacit, met blby reci-viz.neco jako podpantoflak apod,a nakonec se bude chovat jako on…coz verim ze ne,ale snad mi nektera rozumite.....nechcu aby prisel o kamarada, nebo aby s nim nikdy nikam nesel-nejsu stihacka…ale snad jsem to napsala srozumitelne......je mi lip ze jsem se sem vypsala, protoze bych za tim kamosem nejradsi dosla,vidim ho casto,ptz se s jeho zenou bavim, a rekla mu at se neplete do toho jak zije/m..a at se radsi stara o harmonii svoji rodiny-mimochodem-zadnou snad ani nemaji-pohodu......pritom je inteligentni chlap...............co s tim holky????? :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
303
19.4.12 09:31

kdyby nemel sam rodinu a bylo mu 20 tak nereknu..ale je mu 30 rodinu má…a jediny co ho bavi je snad chlastani po vecerech.....a chce aby s nim tak zil i pritel…vadi mi ze do neho ryje, ptz nechcu aby pak pritel nezacal polevovat, a nezacal se chovat jako driv.....chcu verit tomu ze ne, ptz je vazne rozumnej, ale jsou tu ty obavy…ma na neho celkem vliv bych rekla :( a pokud do neho bude porad rypat, tak kdo by to chtel poslouchat, a nakonec mu jeste da za pravdu ne :( :( :( … co byste delali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
19.4.12 09:37

Tak za mě: Já bych mu to rázně zatrhla, podle mě to není kamarád, takže ať o něj klidně přijde, když se mu to nebude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.4.12 09:42
@Katrinka píše:
Tak za mě: Já bych mu to rázně zatrhla, podle mě to není kamarád, takže ať o něj klidně přijde, když se mu to nebude líbit.

A já pravý opak. Myslím, že tvůj přítel má vlastní hlavu.. Každý svého štěstí strůjcem a pod zákazy, příkazy atd. nemůže podle mě nikdy nic fungovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
19.4.12 09:44
@Kallkapa píše:
A já pravý opak. Myslím, že tvůj přítel má vlastní hlavu.. Každý svého štěstí strůjcem a pod zákazy, příkazy atd. nemůže podle mě nikdy nic fungovat..
:mrgreen: To máš pravdu, ale jeho „vlastní hlava“ asi nefunguje, jak by měla, nechává se ovlivňovat od toho kámoše, tak mi to přijde, proto bych do toho zasáhla ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
19.4.12 10:07

no právě..na jednu stranu bych mu nejradsi neco rekla-tomu kamaradovi-aby do neho neryl, a at se stara proste o sebe…pritelovi nic nezakazuju, ale nechcu aby ziskal pocit-diky tem jeho kecum ze ma vlastne pravdu-coz doufam ze ten pocit nedostane,ptz pravdu nema.....kazdy si snad muze zit podle sebe..navic opravdu kdyby jim oboum bylo 20, tak nic nepovim, ale on ma malou holcicku-2 roky…a my za mesic budem mit miminko.......ale to jsem psala..................no a na druhou stranu se do toho nechcu montovat,aby neziskal zase pocit :D :nevim: :zed: že mu neco zakazuju apod.coz nikdy nechci…tak ja nevim......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
19.4.12 10:31

Já bych si přes týden nenápadně vychvalovala, jak jsem ráda, že jsme spolu a stejně tak nenápadně sem tam nadnesla, že o víkendu by mi nevadilo, když se přítel rozhodne po pracovním týdnu si trochu vyrazit… A hlavně bych nezmiňovala toho kamaráda ve špatném smyslu, leda snad bych sem tam nadhodila, že takového bych doma mít rozhodně nechtěla a jak moc jsem šťastná za toho svého… Na chlapa se musí nenápadně, aby to ve finále vypadalo, že je to z jeho hlavy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
19.4.12 10:34
@Zuzka1973 píše:
Já bych si přes týden nenápadně vychvalovala, jak jsem ráda, že jsme spolu a stejně tak nenápadně sem tam nadnesla, že o víkendu by mi nevadilo, když se přítel rozhodne po pracovním týdnu si trochu vyrazit… A hlavně bych nezmiňovala toho kamaráda ve špatném smyslu, leda snad bych sem tam nadhodila, že takového bych doma mít rozhodně nechtěla a jak moc jsem šťastná za toho svého… Na chlapa se musí nenápadně, aby to ve finále vypadalo, že je to z jeho hlavy ;)

:palec: to me taky napadlo…vim na chlapy se musi takticky :) ale hormony semnou nekdy mávaji, a toto me docela vytocilo :D :andel: tak jsme hledala a hledam „pomoc“ tady :) od lidi, co maji chladnou hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
19.4.12 10:50

@hanourek
Tak to nevím, jestli jsem ta pravá na radění :oops:
protože s hormonama momentálně taky bojuju :D
Ale taktika je asi nejlepší věc, kterou člověk může použít, cokoli jiného chlapi berou jako zásah do jejich soukromí :nevim:
Držím palce: pokud je ten tvůj vnitřně dospělý a rozumný, tak to bude dobré, neboj… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
19.4.12 10:55

No nevím, spousta chlapů je jako malé děti, takže někdy zákaz nebo přísná domluva stačí :mrgreen: .

Rouhodně to není kamarád, spíš jen potřebuje pijáka do party- to není žádné kamarádství.
Pokud o něj přijde, bude to jedině dobře.

Nevidím důvod, proč by měl chlap přes táden nebo o víkendu pravidelně chodit pít

• Citovat
  • Upravit
5579
19.4.12 11:17

Já jsem asi hodně tolerantní když vás tu tak čtu…

Na rozdíl od zakladatelky vyžaduju, aby byl manžel doma o víkendu - právě proto, že v týdnu chodí pozdě a skoro ho nevidím já ani děti.
Ale nikdy jsem mu nezakazovala chodit s kamarády či kolegy na pivo po práci. On ten chlap prošel vývojem… ze začátku chodil i 3-4× týdně večer někam s kamarády, pak přišlo druhé dítko a sám od sebe došel k tomu, že to není úplně ok. Chodil tak 3× do týdne. A s tím jak mu přibývaly roky a děti :lol: bere rozum a momentálně jsme ve stavu pivo s kamarády 1-2× týdně(ale 2× jde jen pokud se vyskytne něco extra, třeba nečekaná oslava narozenin apod.).
Nikdy jsem mu nic nezakazovala, jediné co vyžaduju je, aby mi o sobě průběžně dával vědět a napsal kdy přijde domů (chodí většinou o půlnoci, ale pokud se to protáhne chci mít na mobilu sms, když se v noci vzbudím a není vedle mě). Když jsem vzhůru kolikrát mu i dělám taxíka, aby nemusel v noci rozjezdama MHD s ožralcema a já nemám strach, že ho někdo někde zapíchne.
Rytí kamarádů si musí vyřešit on sám - a z toho co píšeš mi přijde celkem rozumnej… kamarád do něj rýpe, ale on stejně chodí za tebou domů.
Zákazy a podobné nic nevyřeší. Tvůj muž vypadá rozumně, tak bych mu klidně řekla, co tě trápí a z čeho máš strach a našla nějaký kompromis pro vás oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
19.4.12 11:21
@Zuzka1973 píše:
Já bych si přes týden nenápadně vychvalovala, jak jsem ráda, že jsme spolu a stejně tak nenápadně sem tam nadnesla, že o víkendu by mi nevadilo, když se přítel rozhodne po pracovním týdnu si trochu vyrazit… A hlavně bych nezmiňovala toho kamaráda ve špatném smyslu, leda snad bych sem tam nadhodila, že takového bych doma mít rozhodně nechtěla a jak moc jsem šťastná za toho svého… Na chlapa se musí nenápadně, aby to ve finále vypadalo, že je to z jeho hlavy ;)

Jojo, toto jsem taky dělala a dělám doteď, neustále vyzdvihuju jak je úžasnej tatínek, jaký máme štěstí, že ho máme atd. Ale samozřejmě nenápadně a občas třeba formou jídla, který vím, že miluje, ale já to nerada vařím(a to zas ví on) :jazyk: to je ta nejlepší taktika na světě :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.4.12 11:21
@doriang píše:
Já jsem asi hodně tolerantní když vás tu tak čtu…Na rozdíl od zakladatelky vyžaduju, aby byl manžel doma o víkendu - právě proto, že v týdnu chodí pozdě a skoro ho nevidím já ani děti.
Ale nikdy jsem mu nezakazovala chodit s kamarády či kolegy na pivo po práci. On ten chlap prošel vývojem… ze začátku chodil i 3-4× týdně večer někam s kamarády, pak přišlo druhé dítko a sám od sebe došel k tomu, že to není úplně ok. Chodil tak 3× do týdne. A s tím jak mu přibývaly roky a děti :lol: bere rozum a momentálně jsme ve stavu pivo s kamarády 1-2× týdně(ale 2× jde jen pokud se vyskytne něco extra, třeba nečekaná oslava narozenin apod.).
Nikdy jsem mu nic nezakazovala, jediné co vyžaduju je, aby mi o sobě průběžně dával vědět a napsal kdy přijde domů (chodí většinou o půlnoci, ale pokud se to protáhne chci mít na mobilu sms, když se v noci vzbudím a není vedle mě). Když jsem vzhůru kolikrát mu i dělám taxíka, aby nemusel v noci rozjezdama MHD s ožralcema a já nemám strach, že ho někdo někde zapíchne.
Rytí kamarádů si musí vyřešit on sám - a z toho co píšeš mi přijde celkem rozumnej… kamarád do něj rýpe, ale on stejně chodí za tebou domů.
Zákazy a podobné nic nevyřeší. Tvůj muž vypadá rozumně, tak bych mu klidně řekla, co tě trápí a z čeho máš strach a našla nějaký kompromis pro vás oba.

Moc pěkně napsané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
19.4.12 12:10

ja jsu taky tolerantni…nezakazuju mu nic, na to povahu nemam…muze si „delat co uzna za vhodny“ ....... a rozhodne at klidne jde na pivo-ale u nich to konci tak ze dojde pozde v noci-klidne i rano, a napitej,neozve se, nenapise.a dava mi-kdyz je napitej, ze ho otravuju kdyz mu treba kolem pulnoci napisu kdy dojde, chova se pak jinak-ne agresivne..ale zajima ho jen to ze se ted bavi, a neotravuj :( …a toto jsem mivala jako mala doma, nemam to rada..... urcite mu nebudu nic zakazovat.....a jediny co udelam, ze ho budu chvalit a promluvim si s nim o tom, stejne na me pozna ze me neco trapi…ale promluvim ne ve stylu zakazovani,vycitek apod........ zajimalo me co byste delali-ohledne toho rypani apod…priteli verim, a opravdu dospiva az ted :mrgreen: konecne :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
19.4.12 12:51
@hanourek píše:
ja jsu taky tolerantni…nezakazuju mu nic, na to povahu nemam…muze si „delat co uzna za vhodny“ ....... a rozhodne at klidne jde na pivo-ale u nich to konci tak ze dojde pozde v noci-klidne i rano, a napitej,neozve se, nenapise.a dava mi-kdyz je napitej, ze ho otravuju kdyz mu treba kolem pulnoci napisu kdy dojde, chova se pak jinak-ne agresivne..ale zajima ho jen to ze se ted bavi, a neotravuj :( …a toto jsem mivala jako mala doma, nemam to rada..... urcite mu nebudu nic zakazovat.....a jediny co udelam, ze ho budu chvalit a promluvim si s nim o tom, stejne na me pozna ze me neco trapi…ale promluvim ne ve stylu zakazovani,vycitek apod........ zajimalo me co byste delali-ohledne toho rypani apod…priteli verim, a opravdu dospiva az ted :mrgreen: konecne :) ;)

No je fakt, že co se týká toho, aby dal vědět kdy přijde, tak to jsem udělala párkrát dusno :oops: taky měl pocit, že když se baví tak ženo neotravuj… Jenže já tehdy čekala druhý dítko a on odešel s tím, že do půlnoci je doma, o půlnoci napsal, že dojede v 1 a já se pak vzbudila v 6 ráno, on nikde, žádná zpráva, volám mu a „uživatel nedostupný.“ Fakt jsem byla na mrtvici, že mě ho někde někdo zmlátil a nechal ležet. Došel v 7 ráno, vysmátej jak lečo a pak jsem teda udělala vítr - nic nezakazuju ani nehodlám zakazovat(a jasně jsem mu to řekla), ale pokud nedá vědět kdy přijde - kdyby měl co hodinu psát, že se to ještě protáhne - tak by seděl doma na prdeli :cert: A když se po čase situace opakovala, opět jsem zopakovala svou podmínku - chci vědět kdy dojdeš a průběžně hlásit, že žiješ a když to znova nezvládl tak jsem klidně vzala klíč, zamkla zevnitř a klíč nechala v zámku - poraď si jak chceš, když nejseš schopnej napsat sms. A zmoudřel po 2 nocích v práci na gauči :mrgreen:
Rýpání nevyřešíš… buď má ten jeho kamarád opravdu tolerantní ženu - a to se může klidně změnit, jestli mají mít druhé dítko a s tím stejně nic nenaděláš. Když půjdeš za kamarádem tak z tebe před manželem udělá stíhačku a bude rýpat ještě víc.
Můj manžel má taky takhle kolegu co chodil na to pivo po práci opravdu denně, doma měl ženu a 2 malé děti - nechápala jsem… a nakonec teď můj muž sám od sebe zmoudřel a koriguje svoje vycházky rozumně sám a kamarád nikam skoro nesmí, bo ženě došla trpělivost a držíé ho doma. A mýmu je 30, kolegovi 40 - děti mají stejně starý.
Ono možná ke zmoudření taky pomohlo, že když děti postupně rostly tak se začínaly večer ptát"a přijde táta??" A proč nepřijde??" a já když neměla náladu potřetí řešit brekot a vysvětlovat tak jsem vzala telefon, dala jim tatínka ať si to vysvětlí sám, proč není už 3 den po sobě doma. Možná hnusné a drsné, ale poslední 3 roky neproběhla ani jedna uplakaná scéna, že tatínek není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí