Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podezřelé je to, že jste spolu za poslední rok spali jenom 3krát
to je divný
@Jaja027 To já bych za nic strašného nepovažovala. Když přijde dítě do rodiny, je to často velká změna, a když rodiče nemají čas jen na sebe, tak ten sex jde prostě stranou. Ale nemusí to znamenat, že vztah nefunguje.
ja bych se teda do mobilu podivala…a vubec by mi to blby nebylo. Kdyz jemu neni blby te podvadet…
Nám se to nejdřív příčilo, když už jsem měla v těhu břicho a cítila pohyby. No a pak jsem se dávala dohromady po porodu, miminko hoodně trpělo na prdíky, takže utěšování do dvou rána, on dělá hodně noční nebo dělá něco po večerech, takže je doma tak 1-2 večery v týdnu. Toho času na sebe máme málo.
zakladatelka
S těma mobilema je to spíš o důvěře. Nám s manželem nevadí ani jednomu když někdo nakoukne. Občas na sebe zavoláme ať to ten druhý přečte, kdo píše a tak. Je pravda, že kdyby tohle mezi náma skončilo, možná bych přemýšlela jinak.
Vůbec se nedivím, jakým směrem ubíhají tvoje úvahy… Rozmysli si dobře, jestli chceš OPRAVDU vědět, jaká je skutečnost. Držím palce ![]()
Zakladatelko, podle toho co píšeš, je možné, že je nevěrný.. ale taky je možné, že je to všechno jen shoda různých náhod.. Dokud nenajdeš jasný důkaz, můžeš mít jen tušení, ale chlap ti všechno zapře.. Já osobně bych partnerovi do mobilu nešla.. A to se taky už rok užírám podobným problémem. Rok jsme neměli sex, už od doby co jsem otěhotněla, zájem partnera nula nic, taky jsem našla v jeho věcech dámkou košilku, nebývá moc doma a to byl dřív televizní pecivál, vyzvánění ma mobilu má ztlumené na všechny hovory i sms, notebook prý odnesl do práce, už rok jsem ho neviděla, nechal si udělat nové tetování..atd.. je toho víc, teď už si ani nevzpomínám, začíná mi být podezřelý úplně všechno.. Ale partner jakoukoli záležitost vždy dokáže vysvětlit tak, že to i může být pravda.. Takže se užírám a taky nevím nic. Moc jsem ti neporadila, tak jen posílám
a drž se
@Limo.nada
Už je to hodně zpátky, kdy jsem sedla k PC a byl tam otevřenej jeho skype. Aniž bych chtěla, tak jsem zaregistrovala, že si tam s někým domlouval oběd a vím, že mě říkal o nějaké práci, takže jsem si celý skype rozhovor přečetla a bylo to ve smyslu domlouvání oběda a narážek na sex a o tom, že se mnou je to láska, ale s ní by to byla zábava. Byla jsem z toho vykolejená a když přišel domů, tak jsem mu to řekla a on mě přesvědčil o tom, že s ní nic nemá, že si s ní takhle psal pro zábavu, protože mu to zvyšuje sebevědomí a že si z ní dělal srandu. A já mu to úplně uvěřila. A byla jsem za tu špatnou, že mu lezu do soukromí.
Takže chápu, že tě ten tvůj taky dokáže přesvědčit, ikdyž by mě zajímalo, jak vysvětlil tu košilku.
Tak pokud chceš přijít pravdě na kloub, tak do mobilu mrkni, stejně to dřív nebo později uděláš, jelikož ta nejistota člověka sžírá.
@TýnkaK
Taky si říkám, že kdybych mu vlezla do toho mobilu a zjistila špatnou pravdu, tak bych mohla litovat. Jenže ty chlapi jsou při nevěrách tak nemožný. Měla jsem tušení u mého ex a to se mi potvrdilo. Uměj to blbě tajit.
Já bych mu do mobilu juknula. Pořád lepší vědět pravdu, než být za podváděnou blbku.
Uprimne receno, sex 1-3× za rok, to je dosti malo a muze se to pomerne negativne podepsat na psychice, tak se potom nemuzete divit, ze si to partner „nejak zaridi“ ![]()
Jemu ten nedostatek sexu nevadí? Bavili jste se o tom?
Jestli má sex rád, tak ho podle mě hledá ( a má ) jinde…
Někdo preferuje jistotu, i když je to blbá zpráva (já mezi ně asi patřím, já bych do toho mobilu koukla), někdo radši nevidí, neslyší a žije si v klidu dál, teda pokud vedle milenky normálně funguje rodina. Jinak jsou chlapi fakt hodně nápadní, tajit to neumí a pokud to ženská jen trochu chce zjistit, tak to zjistí. Hnusný mi přijde i to, že o vztahu často ví široké okolí, jen naivní ženuška netuší nic. Držím palce, ať to dopadne podle tvých představ.
Chtěla bych slyšet vaše názory či zkušenosti. Mám pocit, že má manžel milenku, a to kolegyni z práce.
On není moc často doma, protože má jednu stálou práci a pak má ještě brigádu, kde dělá noční. Ta brigáda určitě existuje, ale někdy se na ní samozřejmě může vymluvit. Ale kvůli tomu tušení nemám. S tou kolegyní z práce (jmenuje se Michala) se už dýl kamarádí, já ji už několikrát viděla na nějakých společných akcích. Nechci manžela šmírovat, ale už delší dobu jsem si všimla, že když mu volá ona, tak to nikdy v mé přítomnosti nezvedne. Ztlumí zvonění a udělá takový obličej jako by mu volal někdo strašně otravnej. Toho jména na displeji si všimnnu, ale nevím, jestli to on ví. Když jsme měli ještě společný notebook, který si někdy odnáší z bytu, tak jsem náhodou zjistila, že se ta kolegyně přihlašovala z našeho PC na facebook. Taky máme wifi internet a jednou jsem si ten notebook po té jeho brigádě vzala, zapla a na úplnou chviličku tam bylo vidět, místo našeho připojení, připojení „miska“. Takže z toho odvozuju, že jeho poslední přihlášení bylo na sít jménem „miska“ a podoba se jménem Michala je dost jasná.
Je to ted mezi náma takový zvláštní. Máme miminko a za poslední rok jsme spolu spali asi třikrát, takže spolu žijeme spíš jako kamarádi. Mě osobně ten sex nechybí, ale je mi jasné, že chlapi jsou na tom jinak (a nejsou na mateřské
. Já z toho tušení ani nejsem smutná, je to divný, ale kdyby se to potvrdilo, tak bych nebyla naštvaná, že někoho má, ale kvůli tomu, že mi to mohl říct a mohli jsme si jít každý svou cestou, co se vztahů týče. Mám ho ráda, ale díky tomu, jaké to ted mezi náma je, bych ho prostě chápala, že někoho má. Jenom mě štve, že jenom tuším. Nemůžu se ho na to zeptat, protože by to určitě zapřel a ta nevědomost je hrozná. Má sice hodně tvrdý spánek a případné nahlídnutí do SMS by bylo reálné, ale to já nechci udělat. Prostě by mě jen zajímalo, co si o tom myslíte.