Tuším nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
19.4.12 21:15

No tak s tím telefonem to je docela na houby a promě by to bylo hold jasný,ale nejsem ten typ a neuměla bych dělat že se nic neděje a nechat to vyšumět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
19.4.12 22:23

ahoj, taky jsem si tím prošla. Bývalý přítel mě podváděl půl roku. Tušení na základě jeho chování, mobil i na záchod, zamknutý, vše mu začlo na mě vadit, nové oblečení, konec kouření, nové koníčky. Nikdo mi nic neřekl. Už jsem to nevydržela a koukla do mobilu, sms - děkuji ti za nejkrásnější noc mého života :poblion: Nikdy by se sám nepřiznal. Tak ty asi taky musíš cítit změnu chování, pokud ne, a je vše jako dříve, asi bych do mobilu nelezla. U mě to nešlo. A ještě ted je mi zle z toho, že půl roku píchal nás obě současně. U tebe si ale myslím, že na to stejně nepřestaneš myslet. Ono to pořád hlodá v hlavě. Obdivuji ty, kteří to hodí za hlavu a dokážou s tím, žít, třeba kvůli dítěti. Na to bych neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
20.4.12 00:11

Promiň,ale když ti řekne Michalo a to vše okolo.....Nechci soudit,ale spíš bych to viděla na plnou hlavu než jen prázdný pytel…Omlouvám se za tohle vyjádření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
20.4.12 09:36

zakladatelko,

podle mne je na zacatek potrebne si ujasnit jednu zasadni vec. Bez ohledu nato co se momentqlne mezi vama deje, nebo spis nedeje, chces s nim zit? Chces aby byl tata pro vase dite? Jste jinak spolu jako rodina v pohode?Bylo by tobe a tvimu diteti lepe s nim, nebo bez neho? Klidne si po skolacku napis „pro a proti“..

Pokud vysledek teto uvahy bude ze s nim chces zit, zvolila bych taktiku jakou jsem pouzila uspesne ja. Prestala jsem slidit, zacala jsem pracovat na sobe, v podstate jsem si ho nejak zvlast nevsimala, byla jsem vsak mimoradne vzorna matka a po vsech ostatnich strankach krome sexu i manzelka. Nepripustila jsem si moznost ze tam ta nevera existuje a zakazala jsem si na to myslet.
Proc? Jednoduse proto, ze jsem chctela udrzet rodinu pohromade a o sobe vim,ze pokud bych se jednoznacne o jeho nevere dozvedela, nedokazala bych mu to odpustit a nemohla bych s nim dal zit. Reknete si mozna ze je to alibizmus, ne neni. U mne to byl vysledek docela racionalni uvahy a chtelo to hodnou davku sebeovladani abych to dodrzela.
Vysledek - trvalo to dlouho, hodne sme se za tu dobu odcizili, ja jsem vsak zacla uvazovat samostatneji, vypadam mnohem lepe nez predtim a momentalne se manzel maximalne snazi …

Pokud vysledek tve uvahy bude ze s nim zit nechces, nebo je ti to jedno..pak bych mozna hledala pricinu ale s vedomim ze je to destruktivni a ze je to zacatek konce. Jak nalozis s pravdou o nevere? Pomuze ti to? Pomuze to podle mne jenom tomu kdo se chce rozejit a hleda k tomu zaminku. Jo, pak to ma smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
20.4.12 09:41

jeste se chci omluvit za pravopis, cestina je pro mne cizy jazyk a jeste se v ni musim zdokonalit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.4.12 11:32
@Crystal87 píše:
No tak s tím telefonem to je docela na houby a promě by to bylo hold jasný,ale nejsem ten typ a neuměla bych dělat že se nic neděje a nechat to vyšumět.

Já taky ne. Navíc to může trvat opravdu několik let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
20.4.12 11:43

Já bych se ho přesto zeptala na rovinu, protože kdyby zapíral, byl by asi zaskočený, choval se divně, poznala bys, že tam něco nehraje tak jako tak. To, že jsou kamarádi a že s ní chodí na akce, by nemusel být až tak problém, ale pokud jste navíc spolu za poslední rok spali 3krát, tak už je to fakt hodně divné…

• Citovat
  • Upravit
AdélaZbrna
10.5.12 15:07

proč ho to táhne jinam?)

ahoj holky,taky se chci podělit o svou zkušenost.Manželova první nevěru jsem zjistila,když malému byl rok a něco.Je to jeho kolegyně z práce a jelikož je Brno malá ves,tak se to doneslo i ke mě. Po nějakých výhružkách se s ní rozešel,já zkusila odpustit…Za dalších 5 let sem nám narodil druhý syn a cca před půl rokem jsem se přihlásila na skype,kde se můj manžel neodhlásil a prostě mi to nedalo a já četla a četla. Tak jsem nějak vydedukovala,že je to pořád ta stejná. Pořad se schází.Přitom sex máme cca 1× týdne,tak to snad taková hrůza není,ne?Už to trvá tolik let…přemýšlím o rozvodu,ale není to tak lehký..

• Citovat
  • Upravit
10584
10.5.12 15:10

Adela mno pokud je to ta same,s manzilkem bych hodila rec,s tim ze vse vim a pockala bych co na to rekne.A pokud by to priznal,tak bych mu rekla at se rozmysli co chce a koho chce.Prece z tebe nebude dal delat vola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.5.12 15:17

Mě muž sám řekl, že by nejradši byl mormon - kvůli mnohoženství.
Mám pocit, že je příjemné pendlovat mezi dvěma, když ho se.e jedna, jde k druhé a naopak. Jednu může (a i dlouhodobě) ujet asi každej, ale opakovaně… a s tou samou… Ani nevíš, jak tě chápu :? Ale podle mě to zkrátka není jen o sexu, když je to vztah, tak je to vztah a pro vztah si člověk hledá i jiné kvality jak výkonnost v posteli.
Třeba tady náš soused má milenku, protože mu jeho žena přijde omezená, tak si našel chytrou bezdětnou holku, která je s ním schopná v tomto držet krok…
Chlapi to mají očividně v některých ohledech jinak, aspoň někteří :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.5.12 15:21

nechci být zlá…ale nediv se když nemá sex… to mi přijde taky ve vztahu důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
10.5.12 15:22

tak to je teda síla :roll: já si to vůbec nedovedu představit, že by ten můj mohl mít prostě sex s jinou. Nikdy mě to ani nenapadlo a vidět to na Skype černý na bílým, asi bych ho zabila. a promluvilas s ním? Já bych to v sobě neudržela :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.5.12 15:23
@Domiik87 píše:
nechci být zlá…ale nediv se když nemá sex… to mi přijde taky ve vztahu důležité.

vždyť píše, že mají sex 1×týdně (všimla jsi si, že je to oživená a dotaz je pár příspěvků nad námi, že jo? :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
10.5.12 15:24
@Domiik87 píše:

A kdes vzala, že nemají sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
10.5.12 15:25
@Gladys píše:
vždyť píše, že mají sex 1×týdně (všimla jsi si, že je to oživená a dotaz je pár příspěvků nad námi, že jo? :mrgreen: )

ooouu :-D už mlčím…no nevšimla jsem trůůůba :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria