Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak s tím telefonem to je docela na houby a promě by to bylo hold jasný,ale nejsem ten typ a neuměla bych dělat že se nic neděje a nechat to vyšumět.
ahoj, taky jsem si tím prošla. Bývalý přítel mě podváděl půl roku. Tušení na základě jeho chování, mobil i na záchod, zamknutý, vše mu začlo na mě vadit, nové oblečení, konec kouření, nové koníčky. Nikdo mi nic neřekl. Už jsem to nevydržela a koukla do mobilu, sms - děkuji ti za nejkrásnější noc mého života
Nikdy by se sám nepřiznal. Tak ty asi taky musíš cítit změnu chování, pokud ne, a je vše jako dříve, asi bych do mobilu nelezla. U mě to nešlo. A ještě ted je mi zle z toho, že půl roku píchal nás obě současně. U tebe si ale myslím, že na to stejně nepřestaneš myslet. Ono to pořád hlodá v hlavě. Obdivuji ty, kteří to hodí za hlavu a dokážou s tím, žít, třeba kvůli dítěti. Na to bych neměla.
Promiň,ale když ti řekne Michalo a to vše okolo.....Nechci soudit,ale spíš bych to viděla na plnou hlavu než jen prázdný pytel…Omlouvám se za tohle vyjádření.
zakladatelko,
podle mne je na zacatek potrebne si ujasnit jednu zasadni vec. Bez ohledu nato co se momentqlne mezi vama deje, nebo spis nedeje, chces s nim zit? Chces aby byl tata pro vase dite? Jste jinak spolu jako rodina v pohode?Bylo by tobe a tvimu diteti lepe s nim, nebo bez neho? Klidne si po skolacku napis „pro a proti“..
Pokud vysledek teto uvahy bude ze s nim chces zit, zvolila bych taktiku jakou jsem pouzila uspesne ja. Prestala jsem slidit, zacala jsem pracovat na sobe, v podstate jsem si ho nejak zvlast nevsimala, byla jsem vsak mimoradne vzorna matka a po vsech ostatnich strankach krome sexu i manzelka. Nepripustila jsem si moznost ze tam ta nevera existuje a zakazala jsem si na to myslet.
Proc? Jednoduse proto, ze jsem chctela udrzet rodinu pohromade a o sobe vim,ze pokud bych se jednoznacne o jeho nevere dozvedela, nedokazala bych mu to odpustit a nemohla bych s nim dal zit. Reknete si mozna ze je to alibizmus, ne neni. U mne to byl vysledek docela racionalni uvahy a chtelo to hodnou davku sebeovladani abych to dodrzela.
Vysledek - trvalo to dlouho, hodne sme se za tu dobu odcizili, ja jsem vsak zacla uvazovat samostatneji, vypadam mnohem lepe nez predtim a momentalne se manzel maximalne snazi …
Pokud vysledek tve uvahy bude ze s nim zit nechces, nebo je ti to jedno..pak bych mozna hledala pricinu ale s vedomim ze je to destruktivni a ze je to zacatek konce. Jak nalozis s pravdou o nevere? Pomuze ti to? Pomuze to podle mne jenom tomu kdo se chce rozejit a hleda k tomu zaminku. Jo, pak to ma smysl.
jeste se chci omluvit za pravopis, cestina je pro mne cizy jazyk a jeste se v ni musim zdokonalit ![]()
@Crystal87 píše:
No tak s tím telefonem to je docela na houby a promě by to bylo hold jasný,ale nejsem ten typ a neuměla bych dělat že se nic neděje a nechat to vyšumět.
Já taky ne. Navíc to může trvat opravdu několik let ![]()
Já bych se ho přesto zeptala na rovinu, protože kdyby zapíral, byl by asi zaskočený, choval se divně, poznala bys, že tam něco nehraje tak jako tak. To, že jsou kamarádi a že s ní chodí na akce, by nemusel být až tak problém, ale pokud jste navíc spolu za poslední rok spali 3krát, tak už je to fakt hodně divné…
ahoj holky,taky se chci podělit o svou zkušenost.Manželova první nevěru jsem zjistila,když malému byl rok a něco.Je to jeho kolegyně z práce a jelikož je Brno malá ves,tak se to doneslo i ke mě. Po nějakých výhružkách se s ní rozešel,já zkusila odpustit…Za dalších 5 let sem nám narodil druhý syn a cca před půl rokem jsem se přihlásila na skype,kde se můj manžel neodhlásil a prostě mi to nedalo a já četla a četla. Tak jsem nějak vydedukovala,že je to pořád ta stejná. Pořad se schází.Přitom sex máme cca 1× týdne,tak to snad taková hrůza není,ne?Už to trvá tolik let…přemýšlím o rozvodu,ale není to tak lehký..
Adela mno pokud je to ta same,s manzilkem bych hodila rec,s tim ze vse vim a pockala bych co na to rekne.A pokud by to priznal,tak bych mu rekla at se rozmysli co chce a koho chce.Prece z tebe nebude dal delat vola
Mě muž sám řekl, že by nejradši byl mormon - kvůli mnohoženství.
Mám pocit, že je příjemné pendlovat mezi dvěma, když ho se.e jedna, jde k druhé a naopak. Jednu může (a i dlouhodobě) ujet asi každej, ale opakovaně… a s tou samou… Ani nevíš, jak tě chápu
Ale podle mě to zkrátka není jen o sexu, když je to vztah, tak je to vztah a pro vztah si člověk hledá i jiné kvality jak výkonnost v posteli.
Třeba tady náš soused má milenku, protože mu jeho žena přijde omezená, tak si našel chytrou bezdětnou holku, která je s ním schopná v tomto držet krok…
Chlapi to mají očividně v některých ohledech jinak, aspoň někteří ![]()
nechci být zlá…ale nediv se když nemá sex… to mi přijde taky ve vztahu důležité.
tak to je teda síla
já si to vůbec nedovedu představit, že by ten můj mohl mít prostě sex s jinou. Nikdy mě to ani nenapadlo a vidět to na Skype černý na bílým, asi bych ho zabila. a promluvilas s ním? Já bych to v sobě neudržela
![]()
@Domiik87 píše:
nechci být zlá…ale nediv se když nemá sex… to mi přijde taky ve vztahu důležité.
vždyť píše, že mají sex 1×týdně (všimla jsi si, že je to oživená a dotaz je pár příspěvků nad námi, že jo?
)
@Domiik87 píše:
A kdes vzala, že nemají sex?
@Gladys píše:
vždyť píše, že mají sex 1×týdně (všimla jsi si, že je to oživená a dotaz je pár příspěvků nad námi, že jo?)
ooouu
už mlčím…no nevšimla jsem trůůůba ![]()