Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak bez ojeti se zije spatne, o tom zadna.....proc jsi v soku, tohle se deje v kazdem druhem manzelstvi…?
Já si o tom myslí, že každého věc, jak si to kdo udělá, takové to má ![]()
@LouLou píše:
tak bez ojeti se zije spatne, o tom zadna.....proc jsi v soku, tohle se deje v kazdem druhem manzelstvi…?
Nesedí mi to k její povaze, ale to je asi to že „zoufalí lidé dělají zoufalé činy“…
Dnes jsme probíraly co kdyby to prasklo, vždyť ona je denně v kontaktu s jeho manželkou ![]()
@Anonymní píše:
Nesedí mi to k její povaze, ale to je asi to že „zoufalí lidé dělají zoufalé činy“…Dnes jsme probíraly co kdyby to prasklo, vždyť ona je denně v kontaktu s jeho manželkou
Až to praskne tak to praskne.. bude to řešit zase jenom ona a on.. nevím proč ty řešíš co budou dělat až to praskne?
Čekáš nějakou senzaci?
.
@Anonymní píše:
Nesedí mi to k její povaze, ale to je asi to že „zoufalí lidé dělají zoufalé činy“…Dnes jsme probíraly co kdyby to prasklo, vždyť ona je denně v kontaktu s jeho manželkou
Proč jí za to odsuzuješ, že je zoufalá
Tomu nerozumím, možná, kdyby ses někdy dostala do její situace, tak mluvíš jinak. Kdo nezažil, nepochopí.
A k tvé otázce,jestli se nevěra vždy provalí, za mě osobně, zatím se neprovalila ![]()
Proč si vždycky ženská bez mužského objetí najde zadaného chlapa? Copak nejsou žádní rozvedení nezadaní? Těch je myslím taky dost…
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale nejedná se o mě a slíbila jsem mlčenlivost![]()
Vím, že naše učitelka MŠ má poměr s jedním tatínkem. Jsem z toho docela v šoku, protože tu učitelku znám dobře. Je dlouho sama, bez partnera, bez mužského ojetí, bez sexu… Ten tatínek nedávno stáhl žádost o rozvod a rozhodl se vztah s manželkou slepit. Touha je asi silnější
Co si o tom myslíte![]()
![]()
Že se to stává.
Nevěra se provalit může a nemusí (záleží, kdo o tom už ví a taky na tom, kde a s kým o tom drbe
). Krom toho, existuje i možnost, že si to vyříkali doma na rovinu - do toho nikdo nevidí a nikomu do toho nic není.
A k tomu provalení - pokud to ví třetí osoba (což tady ano, minimálně Ty a bůhví kdo ještě) tak ano, v takovém případě si troufám říct, že se to provalí téměř vždy..
@Anonymní píše: …bez mužského ojetí…
Ten překlep se ti vyloženě povedl ![]()
@Anonymní píše:
Proč jí za to odsuzuješ, že je zoufalá![]()
Tomu nerozumím, možná, kdyby ses někdy dostala do její situace, tak mluvíš jinak. Kdo nezažil, nepochopí.
A k tvé otázce,jestli se nevěra vždy provalí, za mě osobně, zatím se neprovalila
Tak jenom protože je zoufalá, tak se vrhne do náruče ženatého chlapa? Fuj. Přečti si jinou diskuzi, kde se zakladatelka chlubí, jak spí s kamarádem svého manžela, který má doma dvě děti a uvidíš, jak je odsuzována… a právem!
Za mě, každého věc. Já si myslím, že se vždy provalit nemusí. Zajímalo by mě proč to řešíš a proč tě to zajímá a jinak, ten kdo tu odsuzuje učitelku, že si začla s ženatým. Tak na to musí být vždycky dva, ne? Aspoň jsem si to vždycky myslela.
Tak řešila bych to pouze tehdy,kdyby ten tatínek,se kterým se schází byl můj manžel ![]()
Jasně, že jsou na to vtždycky dva, jak ten chlap tak i ta ženská na tom mají stejný podíl viny, ale nevím proč z ní dělat chudinku, že jí scházela mužská náruč. Tak hned hup do náruče ženatého chlapa.
@Katka86 píše:
Tak řešila bych to pouze tehdy,kdyby ten tatínek,se kterým se schází byl můj manžel
Omlouvám se za anonym, ale nejedná se o mě a slíbila jsem mlčenlivost
Vím, že naše učitelka MŠ má poměr s jedním tatínkem. Jsem z toho docela v šoku, protože tu učitelku znám dobře. Je dlouho sama, bez partnera, bez mužského ojetí, bez sexu… Ten tatínek nedávno stáhl žádost o rozvod a rozhodl se vztah s manželkou slepit. Touha je asi silnější

Co si o tom myslíte