Nevěra, provalí se vždy?

Anonymní
18.4.12 10:39

Nevěra, provalí se vždy?

Omlouvám se za anonym, ale nejedná se o mě a slíbila jsem mlčenlivost :nevim:

Vím, že naše učitelka MŠ má poměr s jedním tatínkem. Jsem z toho docela v šoku, protože tu učitelku znám dobře. Je dlouho sama, bez partnera, bez mužského ojetí, bez sexu… Ten tatínek nedávno stáhl žádost o rozvod a rozhodl se vztah s manželkou slepit. Touha je asi silnější :nevim: :nevim: :nevim:

Co si o tom myslíte :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LouLou
18.4.12 10:41

tak bez ojeti se zije spatne, o tom zadna.....proc jsi v soku, tohle se deje v kazdem druhem manzelstvi…?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.12 10:41

Já si o tom myslí, že každého věc, jak si to kdo udělá, takové to má ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.12 10:43
@LouLou píše:
tak bez ojeti se zije spatne, o tom zadna.....proc jsi v soku, tohle se deje v kazdem druhem manzelstvi…?

Nesedí mi to k její povaze, ale to je asi to že „zoufalí lidé dělají zoufalé činy“… ;) Dnes jsme probíraly co kdyby to prasklo, vždyť ona je denně v kontaktu s jeho manželkou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8566
18.4.12 10:45
@Anonymní píše:
Nesedí mi to k její povaze, ale to je asi to že „zoufalí lidé dělají zoufalé činy“… ;) Dnes jsme probíraly co kdyby to prasklo, vždyť ona je denně v kontaktu s jeho manželkou :nevim:

Až to praskne tak to praskne.. bude to řešit zase jenom ona a on.. nevím proč ty řešíš co budou dělat až to praskne? :nevim: Čekáš nějakou senzaci? :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 10:46
@Anonymní píše:
Nesedí mi to k její povaze, ale to je asi to že „zoufalí lidé dělají zoufalé činy“… ;) Dnes jsme probíraly co kdyby to prasklo, vždyť ona je denně v kontaktu s jeho manželkou :nevim:

Proč jí za to odsuzuješ, že je zoufalá 8o :?: Tomu nerozumím, možná, kdyby ses někdy dostala do její situace, tak mluvíš jinak. Kdo nezažil, nepochopí.
A k tvé otázce,jestli se nevěra vždy provalí, za mě osobně, zatím se neprovalila ;)

• Citovat
  • Upravit
133
18.4.12 10:47

Proč si vždycky ženská bez mužského objetí najde zadaného chlapa? Copak nejsou žádní rozvedení nezadaní? Těch je myslím taky dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22069
18.4.12 10:47
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale nejedná se o mě a slíbila jsem mlčenlivost :nevim:

Vím, že naše učitelka MŠ má poměr s jedním tatínkem. Jsem z toho docela v šoku, protože tu učitelku znám dobře. Je dlouho sama, bez partnera, bez mužského ojetí, bez sexu… Ten tatínek nedávno stáhl žádost o rozvod a rozhodl se vztah s manželkou slepit. Touha je asi silnější :nevim: :nevim: :nevim:

Co si o tom myslíte :think:

Že se to stává.
Nevěra se provalit může a nemusí (záleží, kdo o tom už ví a taky na tom, kde a s kým o tom drbe ;) ). Krom toho, existuje i možnost, že si to vyříkali doma na rovinu - do toho nikdo nevidí a nikomu do toho nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.4.12 10:48

A k tomu provalení - pokud to ví třetí osoba (což tady ano, minimálně Ty a bůhví kdo ještě) tak ano, v takovém případě si troufám říct, že se to provalí téměř vždy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.4.12 10:52
J8 si myslím, že to praskne vždycky. Ženská se prostě snad vždycky svěří nejbližší přítelkyni…popřípadě i ten podvádějící chlap.
ale velmi mě pobavilo tohle :D
@Anonymní píše: …bez mužského ojetí…

Ten překlep se ti vyloženě povedl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.4.12 10:52
@Anonymní píše:
Proč jí za to odsuzuješ, že je zoufalá 8o :?: Tomu nerozumím, možná, kdyby ses někdy dostala do její situace, tak mluvíš jinak. Kdo nezažil, nepochopí.
A k tvé otázce,jestli se nevěra vždy provalí, za mě osobně, zatím se neprovalila ;)

Tak jenom protože je zoufalá, tak se vrhne do náruče ženatého chlapa? Fuj. Přečti si jinou diskuzi, kde se zakladatelka chlubí, jak spí s kamarádem svého manžela, který má doma dvě děti a uvidíš, jak je odsuzována… a právem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.4.12 11:06

Za mě, každého věc. Já si myslím, že se vždy provalit nemusí. Zajímalo by mě proč to řešíš a proč tě to zajímá a jinak, ten kdo tu odsuzuje učitelku, že si začla s ženatým. Tak na to musí být vždycky dva, ne? Aspoň jsem si to vždycky myslela.

• Citovat
  • Upravit
20662
18.4.12 11:09

Tak řešila bych to pouze tehdy,kdyby ten tatínek,se kterým se schází byl můj manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
18.4.12 11:12

Jasně, že jsou na to vtždycky dva, jak ten chlap tak i ta ženská na tom mají stejný podíl viny, ale nevím proč z ní dělat chudinku, že jí scházela mužská náruč. Tak hned hup do náruče ženatého chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.4.12 11:12
@Katka86 píše:
Tak řešila bych to pouze tehdy,kdyby ten tatínek,se kterým se schází byl můj manžel :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria