Nevěra, provalí se vždy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.4.12 11:58

Zakladatelka :mavam: Abych to blíže vysvětlila. Učitelka je má dobrá kamarádka, jsem její „vrba“ a vím o ní naprosto vše. Svěřila se mi, protože ji to tížilo a potřebovala ty své pocity probrat. Nemám pocit že bych ji tady „drabala“ jak to někdo psal. Je to pro mě hodně těžké to v sobě nést a přitom koukat té podváděné mamince do očí. Ten vztah nezačala ona, ale tatínek, ona mu nepíše ať za ní přijede, vždy je to jen a jen na jeho popud. Je z toho zmatená, na jednu stranu cítí že ona je vlastně svobodný člověk a nemusí mít vůči té mamince výčitky, na druhou cítí tu profesionální vázanost s tou rodinou.

Píšete mi, že se o to nemám starat, ale ona se mi svěřila, chce po mě rady, chce to se mnou probírat a mě strašně tíží ta váha té zodpovědnosti to nikomu neříct, vždyť to víme jen my 3 :nevim:

Ráda bych ji poradila, ale nevím co, můžu ji jen a jen vyslechnout :hug:

A někdo tady zmiňoval, že jsem to asi nezažila když ji tak odsuzuju. Kdo nezažije nepochopí… Neodsuzuju, chápu. Jó kdyby jste věděly kdo jsem :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
714
18.4.12 12:01
@Anonymní píše:
Zakladatelka :mavam: Abych to blíže vysvětlila. Učitelka je má dobrá kamarádka, jsem její „vrba“ a vím o ní naprosto vše. Svěřila se mi, protože ji to tížilo a potřebovala ty své pocity probrat. Nemám pocit že bych ji tady „drabala“ jak to někdo psal. Je to pro mě hodně těžké to v sobě nést a přitom koukat té podváděné mamince do očí. Ten vztah nezačala ona, ale tatínek, ona mu nepíše ať za ní přijede, vždy je to jen a jen na jeho popud. Je z toho zmatená, na jednu stranu cítí že ona je vlastně svobodný člověk a nemusí mít vůči té mamince výčitky, na druhou cítí tu profesionální vázanost s tou rodinou.

Píšete mi, že se o to nemám starat, ale ona se mi svěřila, chce po mě rady, chce to se mnou probírat a mě strašně tíží ta váha té zodpovědnosti to nikomu neříct, vždyť to víme jen my 3 :nevim:

A někdo tady zmiňoval, že jsem to asi nezažila když ji tak odsuzuju. Kdo nezažije nepochopí… Neodsuzuju, chápu. Jó kdyby jste věděly kdo jsem :oops: :oops: :oops:

A kdo jseš? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 12:03
@atenai píše:
A kdo jseš? :oops:

Ty mě asi neznáš, ale skalní emimiňačky :mrgreen: by věděly ;) Ale fakt se neprozradím :kytka: :kytka: :kytka: A moc děkuju za vaše názory :hug:

• Citovat
  • Upravit
2531
18.4.12 12:08

zakladatelko,tak nám napiš i svůj příběh když jí tak chápeš,ale přesto nedokážeš poradit…si anonymní,tak proč to nerozjet naplno?????

učitelka když si to tak plně uvědomuje a není to její popud - by to podle m měla fofrem skončit,prostě mu říct narovinu že to se nedělá…že jsou srze dítě ve vztahu profesním a tím,že ona si to takhle uvědomuje,stejně by z takovýho vztahu neměla ten pravý požitek…pořád by v ní někde hlodalo svědomí,stud a já nevím co ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.4.12 12:09
@Anonymní píše:

A někdo tady zmiňoval, že jsem to asi nezažila když ji tak odsuzuju. Kdo nezažije nepochopí… Neodsuzuju, chápu. Jó kdyby jste věděly kdo jsem :oops: :oops: :oops:

V čem konkrétně chce poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.4.12 12:11
@Anonymní píše: …Píšete mi, že se o to nemám starat, ale ona se mi svěřila, chce po mě rady, chce to se mnou probírat a mě strašně tíží ta váha té zodpovědnosti to nikomu neříct, vždyť to víme jen my 3 :nevim:Ráda bych ji poradila, ale nevím co, můžu ji jen a jen vyslechnout :hug: …

Kdybych já byla ta vrba a ona chtěla radu po mně, tak bych jí řekla, co bych udělala já. Tomu pánovi bych sdělila, že až to bude mít doma vyřešené (bude svobodný/rozvedený), tak ať se zastaví. Do té doby, že s ním v žádném případě nebudu navazovat jakýkoliv intimní vztah. ;)

Jo a pokud neuneseš být vrbou, tak jsi to měla kamarádce dávno předem říct, ať ti případně něco takového v žádném případě nesvěřuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 12:12
@Kallkapa píše:
V čem konkrétně chce poradit?

Ve všem a přitom v ničem :nevim: :nevim: :nevim: A mě už z toho praská hlava :nevim: Já ji na jednu stranu chápu, protože ji znám, vím co si prožila, jak žije, po čem už dlouho touží, ale na druhou stranu bych od učitelky očekávala víc profesionality, přeci jen je to pro děti vzor, ale taky je „jen člověk“ ;)

• Citovat
  • Upravit
16
18.4.12 12:31
@Anonymní píše:
Ve všem a přitom v ničem :nevim: :nevim: :nevim: A mě už z toho praská hlava :nevim: Já ji na jednu stranu chápu, protože ji znám, vím co si prožila, jak žije, po čem už dlouho touží, ale na druhou stranu bych od učitelky očekávala víc profesionality, přeci jen je to pro děti vzor, ale taky je „jen člověk“ ;)

Nech jí Ať si užívá to „ojetí“ :-) Časem všechno vychladne a uvidí se. Nic nelámat přes koleno a nenechat si do toho kecat ostatními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
18.4.12 12:32

Já bych to taky neřešila. Ať si dělá, co chce, tomu stejně nejde zabránit a k té otázce - boží mlýny melou pomalu, ale jistě a v dnešní době internetu a telefonů je pravděpodobností hraničící s jistotou, že se to dřív nebo později provalí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
18.4.12 12:41
@Anonymní píše:
Ty mě asi neznáš, ale skalní emimiňačky :mrgreen: by věděly ;) Ale fakt se neprozradím :kytka: :kytka: :kytka: A moc děkuju za vaše názory :hug:

jééé takže já vim že jo :lol: .taky učitelka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 12:53
@Kamča.dalmatinka píše:
jééé takže já vim že jo :lol: .taky učitelka? :lol:

Ne, úča né :mrgreen: Ale Kami ty mě zrovna znáš :oops:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27009
18.4.12 13:29

No ten chlap je taky pěkný prase :nevim: Jako když už tka proč sakra s osobou tkerou jeho manželka a dítě vidí denně?Z toho by mi bylo fakt na blití :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.4.12 14:15
@Anonymní píše:

Poraď jí jednu věc - ať to okamžitě utne. Není nic horšího, jak provalená nevěra a to vědomí, že té osobě podváděná koukala každý den do očí. Jestli se to ta maminka dozví, bude se cítit tak strašně ponížená, že si to paní učitelka asi vůbec nedokáže představit.
Je sice svobodná, ale co morální odpovědnost? Tu nesou oba a to že je ten tatínek hajzl ještě neznamená, že se učitelka musí chovat dle tohoto mustru. Po světě běhá spousta chlapů, kteří budou ochotni vézt takový sexvztah a nebude to nikomu ubližovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
18.4.12 15:20
@Anonymní píše:
a co bys o ní chtěla vědět jinýho 8o Tahle neudržuje úmyslně mileneckej vztah s chlapem, kterej má doma dítě? :roll:

a co ten chlap ??? Hm ? On má ženu a dítě - učitelka je free - kdyby nechtěl neměla by šanci ..
Navíc na rozdíl od té druhé diskuze je tu několik věcí které nejdou pominout … ten muž je kamarád jejího manžela, toto zde také odpadá ..a navíc tamta z vedlejší diskuze se s tou podváděnou paní kamarádí X tady toto není ........vážně v těchto dvou situacích nevidíš rozdíl?

Příspěvek upraven 18.04.12 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
18.4.12 15:26

můj názor …nevěra se provalí, pokud zúčastnění nedrží hubu a svěřují se … pokud nedodržují základní pravidla komunikace - žádný sms žádný telefony majly domů …
No a zakladatelko co poradit - seš jasný příklad toho, že člověk kdz
yž už nevěrný je nemá mít svěřovací tendence … sama vidíš jak je těžké být vrbou …jediné co můžeš - svěřování utnout a zapomenout - každej svého štěstí strůjcem…kdo chce kam atd … jestli to duševně nezvládáš - což nezvládáš - viz vlákno …tak to utni - nebud vrbou a zbytek nech na nich ..ono víš co - každej si tu hubu musí natlouct sám ..takže co … stejně s tím nic nenaděláš … chran tedy sama sebe a svou duševní pohodu a klid .. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí