Nevěra, provalí se vždy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1304
18.4.12 15:56
@Lonette píše:
Já jen napsala možnou reakci, vím, co dělají zhrzené páry ( z pracovní zkušenosti). Paní jinak neodsuzuju, to bych si nedovolila, život je složitý.

Já to tak ani nebrala .. spíš komunikační šum … :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
18.4.12 15:58
@Wiolla píše:
To si právě nejsem jistá. Až to praskne, tak toho jednoho zainteresovaného se to podle mě dotne. Těch ostatních asi ne, to je pravda…Já třeba se synem o p.učitekách poměrně často mluvím. Ptám se co dělali, on říká že zpívali, já na to, zda p.uč.hrála na klavír, on že ano, já na to, že p.uč je šikovná atd. (nebo hodná, unavená, aby je nezlobil atd.) Tak si nějak neumím představit, jak bych se synem o ní mluvila, kdyby mi souložila s manželem… :nevim:
a jak bys mluvila o tatínkovi ? Víš to není ted rejpnutí - ale realita … když bys nedokázala o učitelce třeba jen nemluvit - než se to přežene …jak bys mluvila o otci ? Zkoušela ses zamyslet ? Já jo … asi by to bylo hrozně těžký o něm aspon mlčet a nehodnotit ho před dítětem ..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.4.12 16:01

@Wiolla
Po nich chceš aby se ovládali a byly rozumní a sama nevíš, zda by si dokázala nemluvit nevhodně před dítětem?
To já tedy zvládnu naproto krásně mlžit i o lidech, které nemusím a nemám ráda, jen proto, aby děti neodhalili krutou realitu ( že děda je sobec, babička kouká na blbé seriály, soused je zas*anej komouš atd.. to jsou vymyšlené příklady) :mrgreen: - prostě dětí se to netýká, tak proč je do toho zatahovat. Myslet si samozřejmě můžeme co chceme to ano.
A jak bys mluvila o tatínkovi?
Kvůli dítěti bych ho nechala klidně ve školce , aby netrpěl tím více, když by ho možná čekal rozvod rodičů - svoje emoce k paní uč. bych holt musela zkousnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.4.12 16:02
@Sisulík píše:
@Wiolla děkuju za upřímnost - :kytka:
ono víš učitelé jsou stejní lidi jako ti co prodávají boty …to by musela jít polovina učitelek na pracák si myslím - :) to je nereálný
jinak hele … toto je opravdu tenkej led a o děti a jejich poškození jde v každé nevěře ..
samozřejmě, že by se to mělo utnout… ale zase furt mi tam prostě kromě učitelky naskakuje ten lví podíl otce dítka … to se prostě nedá minout - bráno z opačné strany - jak jen on mohl svýmu vlastnímu dítěti udělat to, že podvádí jeho matku s učitelkou v MŠ jak on může dopustit že jeho žena denně vyzvedává dítě u jeho milenky ? Toto bych nerozdýchala já tohohle dárečka. Od něj by mě toto bolelo stokrát víc než od učitelky … jemu jsem věřila s ním budovala a plánovala ..
Těch úhlů pohledu je moc.

To je samozřejmě všechno pravda! Ale „otcův lví podíl“ nemá s morálním kreditem učitelky lautr nic společného! Já to vidím jako 2 odlišné a na sobě nezávislé věci… (ponížení/ublížení manželce z jeho strany a nepevná morálka učitelky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.4.12 16:06
@Sisulík píše:
a jak bys mluvila o tatínkovi ? Víš to není ted rejpnutí – ale realita … když bys nedokázala o učitelce třeba jen nemluvit – než se to přežene …jak bys mluvila o otci ? Zkoušela ses zamyslet ? Já jo … asi by to bylo hrozně těžký o něm aspon mlčet a nehodnotit ho před dítětem ..

To je taky pravda. Ale pokud otec stáhl žádost o rozvod, tak tam bylo období, kdy ji podával, tedy problémy už byly a „nějak“ se o nich asi s dětmi mluvilo.

Jako upřímně řečeno, bylo by mi na zvracení z nich obou. Dítě nebude mít klid ani doma, ani ve školce… V této situaci před tím prostě nemá úniku. :nevim: Kdyby byl chlap nevěrný někde jinde, tak aspoň ta školka mohla být pevným klidný bodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.4.12 16:08
@Lizbeth píše:
@Wiolla
Po nich chceš aby se ovládali a byly rozumní a sama nevíš, zda by si dokázala nemluvit nevhodně před dítětem?..

Nene, tak jsem to nemyslela. Já vím, že bych nevhodně o ní před dítětem nemluvila! Ale taky vím, že bych nezvládla o ní mluvit pozitivně (motivovat ho na školku a p.uč. jako teď) nebo jen s obrovským sebezapřením, kterého nevím, jestli bych byla schopná. Takže bych nejspíš mlčela a potlačovala touhu vraždit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.4.12 16:13
@Lizbeth píše: …
A jak bys mluvila o tatínkovi? …

To nevím. O tom jsem nikdy nepřemýšlela, protože tak nějak (možná naivně) nepředpokládám, že to budu potřebovat.

Kdysi, když jsme s mužem spolu chodili, jsme se dohodli, že kdyby nedej bože došlo na nevěru jednorázového úletu, tak si ji rozhodně nebudeme lítostivě přiznávat, a naopak, kdyby se druhý zamiloval jinde, tak to co nejrychleji řekne a nebude dělat z druhého blbce. A kdybychom měli mega problémy, tak uděláme všem proto, abychom je vyřešili, vč. návštěvy manželské poradny. A když to přesto nepůjde, tak se pokusíme jít od sebe co nejvíce slušně, ideálně jako ve filmu Kramerová vs. Kramer. :mrgreen: 8)

Tolik naše dohoda. Otázka je, co by s ní udělaly rozjitřněné emoce. Doufám, že to nikdy nezjistím… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí