Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hm,ono to laka ezt do mobilu,na net,na meil nebo tak,ja to bohuzel chapu
ale nevim co chces slyset,k tvemu partnerovi,no ja jsem drzka neduveriva,ja bych mu neverila,navic vim jak si kamaradi umi pomahat
ale pro tvuj klid,radeji to smejdeni vynech ![]()
No když nic neprovedl… A jaké by Ti bylo, kdyby Ti on lezl do mobilu? ![]()
Ahoj.. ono je opravdu lepší nevědět.. ale kldyž už si to zjistila, já bych historky o kamarádovi a bla bla bla nevěřila.. bohužel…a někdy jer pro pachatele lepší vinu srazit na oběť, která se pak cítí jako ta horší, tudíš to pak raději dál neřeší..
@marra píše:
Hm,ono to laka ezt do mobilu,na net,na meil nebo tak,ja to bohuzel chapuale nevim co chces slyset,k tvemu partnerovi,no ja jsem drzka neduveriva,ja bych mu neverila,navic vim jak si kamaradi umi pomahat
ale pro tvuj klid,radeji to smejdeni vynech
No jo ale teď se mi v hlavě honí to, že chodí někde po privátech, taky nevěřím…jenomže on mi řekl, že neví jestli v takovém vztahu chce být dál, tak nevím jak se mám teď doma chovat, jestli dotčeně že má v telefonu čísla na priváty a nebo sklopit uši.
Já vím že se to nedělá…ale když ti partner pořád někde lítá, tak člověk nechce být za toho blba. ![]()
Hm,já si myslím,že když má chlap čistý svědomí,je mu to fuk.Řekne maximálně,ty si hrozná. ![]()
spousta lidi te tady za lezeni do mobili odsoudi
my s manzelem kdyz nam prijde zprava rekneme jeden druhemu precti mi to..´proste nam to tak funguje a nevidim natom nic spatneho…proste jsem si ho vzala a on me a chcem vedet vse otom druhem
a nedela nam to neprijemnosti nemame totiz zatim co tajit a to jsme spolu 11let ![]()
@Anonymní píše:
No jo ale teď se mi v hlavě honí to, že chodí někde po privátech, taky nevěřím…jenomže on mi řekl, že neví jestli v takovém vztahu chce být dál, tak nevím jak se mám teď doma chovat, jestli dotčeně že má v telefonu čísla na priváty a nebo sklopit uši.
Já vím že se to nedělá…ale když ti partner pořád někde lítá, tak člověk nechce být za toho blba.
hele ja te chapu,ja jsem to same co ty ![]()
@boball píše:
Hm,já si myslím,že když má chlap čistý svědomí,je mu to fuk.Řekne maximálně,ty si hrozná.
No to je to mi kdyby koukl do mobilu a já měla čisté svědomí tak bych reagovala si tak nějak. No takže na tom asi něco bude a co teď ![]()
@marra píše:
hele ja te chapu,ja jsem to same co ty
super aspoň mě tady někdo za to nebude linčovat ![]()
Chápu tě..kdybych měla podezření taky bych to udělala..a nechci soudit situaci celou neznám..ale nevěřila bych mu..pokud má vždycky kam odejít ..ke kámošovi to nebude,ale zase tě nechci děsit…pokud o něj nechceš přijít přejdi to a nějaký čas se hodně snaž i když to pujde těžko…přece ho žádný jiný jen tak nedáš!omluv se a zkus udělat hezký večer i když nemáš náladu..pokud to nepomuže a on bude i po čase furt v trapu…vykašli se naněja odejdi..nebo jen vedle sebe žijte pokud ti to bude vyhovovat více než odchod…
Pevné nervy přeju..a neboj nejsi v tomhle sama:)
Ono,se to těžko radí.Každej má jinou povahu.Já za sebe bych řekla,manželovi,kdyby se mi to stalo.Tak hele,důvěřuj,ale prověřuj,nechci ze sebe dělat blbce,ty si můžeš můj mobil taky kdykoliv půjčit.Pokud to nic neznamenalo,a volal tvůj kamarád,tak to tedy přejdeme,nicméně mne zajímá,kde býváš tak dlouho,když nebýváš doma.Kdyby tomu tak nebývalo,ani by mne nenapadlo něco v tvém mobilu lovit.Máme dítě,tudíž nejde už jen o nás dva.Pokud v tom opravdu nic není,myslím,že by to měl pochopit.Jestli bude řádit,něco bych za tím hledala.
@boball píše:
Ono,se to těžko radí.Každej má jinou povahu.Já za sebe bych řekla,manželovi,kdyby se mi to stalo.Tak hele,důvěřuj,ale prověřuj,nechci ze sebe dělat blbce,ty si můžeš můj mobil taky kdykoliv půjčit.Pokud to nic neznamenalo,a volal tvůj kamarád,tak to tedy přejdeme,nicméně mne zajímá,kde býváš tak dlouho,když nebýváš doma.Kdyby tomu tak nebývalo,ani by mne nenapadlo něco v tvém mobilu lovit.Máme dítě,tudíž nejde už jen o nás dva.Pokud v tom opravdu nic není,myslím,že by to měl pochopit.Jestli bude řádit,něco bych za tím hledala.
Nebo tak:)to taky neni špatný:)) ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
potřebuji poradit ať si nepřipadám úplně jako debil.
Dneska ráno jsem partnerovi projela mobil (není to poprvé co jsem to udělala), protože jsem se chtěla přesvědčit jak na tom jsem. Vím, že je to pod úroveň, ale když váš partner pořád někde lítá, řekne že si jde něco zařídit a přijde za 4hodiny, nebo že něco nutně potřebujeme z obchodu a zase dojede až za dlouho…tak mi to prostě hlava nebere. Taky občas zůstane celou noc spát v obyváku (máme sice mimnko, ale hrozně hodně v noci nepláče jen občas se probudí a on ráno nemusí vstávat. A tak se mi zase začaly honit různé myšlenky v hlavě a našla jsem tam smsky pod zkratkami…tak jsem si to dala do vyhledávače a byly to čísla na priváty. Jsem se úplně rozklepala a vyrukovala s tím na ňho. Jeho okamžitá reakce byla, že včera se kámošovi vybil telefon a tak si to obvolával on hned ho mu zavolal a předal mi ho ať mi řekne kam včera volal s jeho mobilem. Takže teď jsem bezcharakterní já, nechápe jak s takovým člověkem mohl vůbec být a samozřejmě se sebral a šel někam ven
A tak si to teď vyčítám, že jsem do toho mobilu vůbec lezla
klasická výmluvy xy, hele bylo to takto, on mu zavolal a začal: „…že on včera si od něho pučoval mobil a někam volal…“ i docela nenápaditému chlapovi dojde, že kámoš potřebuje pokrýt a stačí jen potvrdit, co předtím kámoš řekl, navíc i kdyby si mu ten mobil hned po vytočení vzlala a konkrétně se ho zeptala, tak on to popře a potom to jako přizná, až ho přítel zainstruuje… právě z tohoto důvodu je tohle ověřování neúčinné, prostě to nikdy nikam nevede… pokud chodí na priváty, tak ho to musí stát pekelné množství peněz, v podstatě je to nákladné, jako gamblerství, ťapinky na privátech nemakají zadarmo i kdyby jim byl 100× sympatickej, šel bych po penězích… to otočení proti tobě, to je prostě klasika ![]()
Ja te taky chapu,sama,kdyz mam podezreni,tak smejdim v mobilu a historii pocitace.Ja bych mu ale neverila,jak pises ze furt i nekde lita,vraci se za dlouho…Neverila bych mu.
Ahoj holky,

potřebuji poradit ať si nepřipadám úplně jako debil.
Dneska ráno jsem partnerovi projela mobil (není to poprvé co jsem to udělala), protože jsem se chtěla přesvědčit jak na tom jsem. Vím, že je to pod úroveň, ale když váš partner pořád někde lítá, řekne že si jde něco zařídit a přijde za 4hodiny, nebo že něco nutně potřebujeme z obchodu a zase dojede až za dlouho…tak mi to prostě hlava nebere. Taky občas zůstane celou noc spát v obyváku (máme sice mimnko, ale hrozně hodně v noci nepláče jen občas se probudí a on ráno nemusí vstávat. A tak se mi zase začaly honit různé myšlenky v hlavě a našla jsem tam smsky pod zkratkami…tak jsem si to dala do vyhledávače a byly to čísla na priváty. Jsem se úplně rozklepala a vyrukovala s tím na ňho. Jeho okamžitá reakce byla, že včera se kámošovi vybil telefon a tak si to obvolával on hned ho mu zavolal a předal mi ho ať mi řekne kam včera volal s jeho mobilem. Takže teď jsem bezcharakterní já, nechápe jak s takovým člověkem mohl vůbec být a samozřejmě se sebral a šel někam ven
A tak si to teď vyčítám, že jsem do toho mobilu vůbec lezla