Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jakanas píše:
psaní neřeším a pokud jsem při vědomí tak i odepíšu, ale telefon po 21h nezvedám. Ale je fakt že nejpozději co jsem prodal kočárek tak to bylo na prodejně ve 22:45. Rodinka jela 200km, po ceste zabloudili a potom si hodinu vybírali. Jejich děti mi spaly na gauči na prodejně.
To znám. Ale co by člověk neudělal pro klienty, že? ![]()
@Anonymní píše:
Ja jsem mu v zivote do telefonu nekoukla. Nemam to zapotrebi. Verim mu. A kdyby se normalne zeptal, tak mu vse reknu a on to vi, ze bych mu mobil kdykoliv ukazala. Jde mi jen o to jednani, ze mi ho vylozene vyrval z ruky a kdyz jsem se pro nej natahla, tak mi ruku odstrcil. Stejne nic nenasel a jsem rada, ze to videl.. Ted si muze doma klepat na celo, co je to za vola..
doufám, že jsi ho ale pak za to pěkně z. jebala! Taky nemám co tajit, ale jak jsem Ti už psala - tohle je prostě NEPŘÍPUSTNÉ JEDNÁNÍ
@jakanas píše:
To jo po nocích mi volají a píšou ženský, o víkendech… prostě furt a ženě to nevadí.A když si chcu pokecat tak jdu do tohoto babince. Na to už teda párkrát narážela, ale myslím si že jí to taky nevadí:-)
Hahaaa, fáákt vtipný!
A ještě víc to, že si „,myslíš“,že jí to nevadí…
Chjo. ![]()
@Žirafa 69 noo prave, ze jsem z toho byla uplne mimo..rekla jsem jen, ze tohle vazne prehnal a odjela jsem domu..nejak jsem ani nemela silu neco rikat.. Spis jen uz se zamyslet, jestli to mam zapotrebi..
@Anonymní píše:
@Žirafa 69 noo prave, ze jsem z toho byla uplne mimo..rekla jsem jen, ze tohle vazne prehnal a odjela jsem domu..nejak jsem ani nemela silu neco rikat.. Spis jen uz se zamyslet, jestli to mam zapotrebi..
Nemáš to zapotřebí, tohle se prostě nedělá. Nevím, podezření u exmanžela jsem na na nevěru nikdy neměla, ale jsem 100% přesvědčená, že bych mu nikam (do telefonu, mailu) nevlezla. On to dělal běžně, protože podezření měl, ale bezdůvodné. Byl to celkově despotický blb.
@nostress píše:
Tak nevím, ale 21. hodina není ještě půlnoc.To mně volají a píšou některé
klientky třeba i po 22. hodině.
Tak pardon ![]()
@jjelena píše:
Nemáš to zapotřebí, tohle se prostě nedělá. Nevím, podezření u exmanžela jsem na na nevěru nikdy neměla, ale jsem 100% přesvědčená, že bych mu nikam (do telefonu, mailu) nevlezla. On to dělal běžně, protože podezření měl, ale bezdůvodné. Byl to celkově despotický blb.
Bodejť by nebyl už ex… ![]()
@Žirafa 69 píše:
Bodejť by nebyl už ex…
Myslím, že už jsme na toto téma v některých diskuzích diskutovaly ![]()
@jjelena píše:
Myslím, že už jsme na toto téma v některých diskuzích diskutovaly
jojooo, hned si všechny nicky nezapamatuju podrobně s jejich osudy apod, ale tak…to snad nevadí, ne? ![]()
Do mobilu partnerovi zasadne nelezu. Jeste bych tam mohla najit neco, co by me nastvalo. Zarlivost je zelenooky had, nechci se od nej nechat ustknout. Mam znameho, kterymu manzelka pravidelne projizdi mobil. On to vi, urazi ho to, presto v nem nekdy neco zapomene. A to ma jeste stinovy mobil a tajny mail. Nechapu, pro me to hranici s debilitou. Jeho, ze to nemaze a jeji, ze si tim takhle otravuje zivot a plytva energii.
@Žirafa 69 píše:
jojooo, hned si všechny nicky nezapamatuju podrobně s jejich osudy apod, ale tak…to snad nevadí, ne?
No jasně, že nevadí. Taky si nepamatuju vše, ale tebe podle obrázku. Miluju žirafy.
@Arturie píše:
Do mobilu partnerovi zasadne nelezu. Jeste bych tam mohla najit neco, co by me nastvalo. Zarlivost je zelenooky had, nechci se od nej nechat ustknout. Mam znameho, kterymu manzelka pravidelne projizdi mobil. On to vi, urazi ho to, presto v nem nekdy neco zapomene. A to ma jeste stinovy mobil a tajny mail. Nechapu, pro me to hranici s debilitou. Jeho, ze to nemaze a jeji, ze si tim takhle otravuje zivot a plytva energii.
Přesně tak, přijde mi to jako zoufalství. Kdo hledá, nejspíš má podezření. Já preferuju zeptat se a očekávám upřámnost, nicméně ne vždy se jí dostává. Ale každý podvod jednou vyjde najevo ![]()
@jjelena píše:
Přesně tak, přijde mi to jako zoufalství. Kdo hledá, nejspíš má podezření. Já preferuju zeptat se a očekávám upřámnost, nicméně ne vždy se jí dostává. Ale každý podvod jednou vyjde najevo
Bokovku ti neprizna zadnej chlap. A pokud jo, tak je zamilovanej a chce to resit. Obecne si myslim, ze hledat dukazy ma smysl az ve chvili, kdy to chci rozseknout. Do te doby je to jen uzirani se, mlaceni prazdne slamy. Chlap (ale muze to byt i obracene) stejne udela z partnerky blbku, milenku varuje, at nezveda manzelcino cislo. Ja bych si nedala ani tu praci si nejaky cislo opisovat, natoz milence volat.