Koukání do partnerova mobilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
17.4.12 17:49

@Mrazivý dech presne souhlas,ty ses chlap,ze? :lol:

• Citovat
  • Upravit
433
17.4.12 17:51

Kecá…nejlepší obrana je útok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.4.12 18:20
@marra píše:
@Mrazivý dech presne souhlas,ty ses chlap,ze? :lol:

no když jsem se ráno byl ve sprše, tak jsem ještě byl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adel-bez přihl.
17.4.12 18:24
@Opičářka píše:
Kecá…nejlepší obrana je útok…

Taky myslím!
Uši určitě neklop, to pak za toho blba fakt budeš.
A tím odchodem Tě určitě jen vydírá, nedej se.
Prostě řekni mu, ať si jde, že ani Ty nechceš žít s někým, kdo má
v mobilu čísla na priváty.
Prostě válka nervů.
Můj názor.
A myslím, že vyhraješ tak jako tak, pokud odejde a nechá rodinu napospas kvůli tomu, že ses mu neprávem koukla do mobilu, tak je to vůl (dělat se to nemá, ale dá se to zkousnout, pokud máš čistý svědomí). A pokud neodejde, tak doleze s omluvou. To pak záleží na Tobě, jestli uvěříš a odpustíš.

• Citovat
  • Upravit
15995
17.4.12 18:34
@nikitanikita píše:
spousta lidi te tady za lezeni do mobili odsoudi :-) my s manzelem kdyz nam prijde zprava rekneme jeden druhemu precti mi to..´proste nam to tak funguje a nevidim natom nic spatneho…proste jsem si ho vzala a on me a chcem vedet vse otom druhem :-)a nedela nam to neprijemnosti nemame totiz zatim co tajit a to jsme spolu 11let :-)

tak jine to je, kdyz jste na tom domluveni a jine, kdyz to dela nekdo bez vedomi toho druheho, ne?

ja bych rekla - kdo leze tam, kam nema, mozna najde veci, ktere nechtel vedet :nevim:
jinak tezko soudit :nevim: nicmene tipuji, ze momentalne se jenom nastval a sel si vyvetrat hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
17.4.12 19:04

já tohle zjistit tak je fakt zle…! já i přítel máme telefon „volně“ dostupný a můžeme se jeden druhýmu do něj klidně podívat, nemáme před sebou tajnosti, takže až začne telefon schovávat je to jasný ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 20:30

Děkuji všem za reakce…taky mu nevěřím a je mi z toho docela na nic. Noooo uvidím co se teda doma bude dít dál :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.12 20:31
@adel-bez přihl. píše:
Taky myslím!
Uši určitě neklop, to pak za toho blba fakt budeš.
A tím odchodem Tě určitě jen vydírá, nedej se.
Prostě řekni mu, ať si jde, že ani Ty nechceš žít s někým, kdo má
v mobilu čísla na priváty.
Prostě válka nervů.
Můj názor.
A myslím, že vyhraješ tak jako tak, pokud odejde a nechá rodinu napospas kvůli tomu, že ses mu neprávem koukla do mobilu, tak je to vůl (dělat se to nemá, ale dá se to zkousnout, pokud máš čistý svědomí). A pokud neodejde, tak doleze s omluvou. To pak záleží na Tobě, jestli uvěříš a odpustíš.

Díky moc za radu :palec: ..jdu na to, ale odpouštět já moc neumím, budu nedůvěřivá ještě víc…se znám.

• Citovat
  • Upravit
5331
17.4.12 20:33

Do mobilu muži nelezu a to nikdy,ale když by mi vlezl on tak mi to nevadí protože nic špatného najít nemůže. ŠTVALA bych se kdybych čisté svědomí neměla nebo by můj bývalý byl žárlivý blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
17.4.12 21:04

neměla jsi tam lézt, když nejsi rozhodnutá, co udělat v případě že něco nekalého zjistíš. Teď se tim akorát budeš trápit :nevim: podle tý reakce bych totiž usuzovala, že nevinný rozhodně neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 21:18
@Jarka K píše:
neměla jsi tam lézt, když nejsi rozhodnutá, co udělat v případě že něco nekalého zjistíš. Teď se tim akorát budeš trápit :nevim: podle tý reakce bych totiž usuzovala, že nevinný rozhodně neni.

To jo neměla :|, teď toho lituju, byl to momentální zkrat, když se zas včera celý den někde flákal a já si spíš myslela, že se uklidním, že tam nic nenajdu a budu v klidu no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1288
17.4.12 22:51

Nevím jestli jsem dobře rozuměla tvému popisu situace,ale proč když volal kamarád,tak on má uložená čísla pod zkratkami,já kdybych si chtěla zavolat z cizího telefonu,rozhodně si nebudu čísla ukládat! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
17.4.12 22:52
@Anonymní píše:
To jo neměla :|, teď toho lituju, byl to momentální zkrat, když se zas včera celý den někde flákal a já si spíš myslela, že se uklidním, že tam nic nenajdu a budu v klidu no :nevim:

už jen to,že někde chodí a neřekne ti kde,mi nepřijde normální ve fungujícím vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.4.12 11:29

Ahoj,tak já jsem ta,co lezení do mobilu upřímně nesnáší,je to pro mě soukromí toho druhého.Ani bych nic hledat nechtěla.Jsem vdaná 20let,tak vím,o čem mluvím…Nemám pocit,že musím vědět všechno.Taky měl manžel období,kdy se před odchodem na squash sprchoval a voněl…teď už to zase nedělá.Ale k provětrání mobilu bych se nesnížila…
Svůj válím různě,v důvěře,že mi tam nikdo nepoleze,taky tam tedy není nic závadného,i když…před asi třemi lety jsme se kvůli šťourání málem rozešli.Já dost sportuji,hrajeme turnaje a samozřejmě se domlouváme na hře.No a jednou takhle spokojeně sekám na dvorku trávu,přiběhne manžel a začne se vztekat-prý se k němu dostaly mé sms a s někým si píšu,že mě miluje…Tak jsem stála jak tvrdý Y,protože mě nic nenapadalo a až když řekl jméno,tak mi to došlo-bylo před ternajem družstev a nám chyběl jeden hráč.Nikdo nemohl a už to vypadalo,že toto kolo prostě vynecháme,když se mi jeden člověk ozval.Tak tedy píšu svému letitému spoluhráči,že mám hráče a můžeme odehrát turnaj…A on mi z radosti napsal-To je super,já tě prostě miluju…a ještě tam udělal smajlíky.Ovšem drahý si to přebral jako můj mimomanželský vztah.
Musím říci,že jsem měla ukrutný vztek,neměla jsem ani chut mu to vysvětlovat,no,pak jsem to krátce objasnila,pohádali jsme se hrozně a opravdu dlouho jsem s ním nemluvila,hrozně mi to vadilo,dost jsem uvažovala,jestli neodejít…Teď už je to dobré,ale vroubek má u mě.Radím-do mobilu nelézt…
Jinak ta výmluva na kamaráda je klasika,souhlasím,že by si to neukládal a vůbec,chlapi se snaží vylhat ze všeho do poslední chvíle.Mám kamaráda,co je notorický sukničkář,takových fíglů,co používá,někdy se mu smějeme,ale bojuje až do konce.Pamatuji,že jednou pozval na rande kamarádku své přítelkyně,ona šla,byli na večeři,pobavili se,ale nakonec se mu moc nelíbila,tak už další rande nechtěl-a kamarádka to té jeho samo řekla…Ale i z toho se skoro vylhal,i když s potížemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
18.4.12 13:46

teda me by vytacelo,kdyby chlap sel ven na 4 hodky ja doma sama s ditetem a ani mi nerekl kam jde :evil: :evil: zakladatelku chapu,mela bych taky podezreni .ale myslim,ze pokud by polovicka mela ciste svedomi,tak se maximalne usmejeze na nej zarlis a ne ze bude vyvadet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí