Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ja jsem mu v zivote do telefonu nekoukla. Nemam to zapotrebi. Verim mu. A kdyby se normalne zeptal, tak mu vse reknu a on to vi, ze bych mu mobil kdykoliv ukazala. Jde mi jen o to jednani, ze mi ho vylozene vyrval z ruky a kdyz jsem se pro nej natahla, tak mi ruku odstrcil. Stejne nic nenasel a jsem rada, ze to videl.. Ted si muze doma klepat na celo, co je to za vola..
doma si klepe na čelo, co je za vola? a ty s ním chdíš…? to ti taky moc na iage nepřidá…přece nebudu s někým, kdo se podle mě chová jako vůl..tvůj partner je taky tvoje vizitka ![]()
@Dojcanis tož já z toho tak nejsem moc odvařenej, ale když prostě ty těhule mají pocit že 21h je ideální doba se zeptat jestli máme kočárek v jejich vyhlídnuté barvě skladem ( což je na eshopu uvedeno), nebo jinou ptákovinu:-) A tak pokud nespím tak jim to zvedám.
@Lima69 píše:
jen aby tu nebyla přihlášená taky
Však klidně může já su hodnej
@jakanas píše:
Však klidně může já su hodnej
jak kdybych tě neznala ![]()
@reinkarnace píše:
V životě bych mu nevlezla do telefonu..sama bych se před sebou styděla. On by mi taky do telefonu nevlezl. Nevím, proč bych to měla dělat..co bych si tím dokázala i kdybych něco našla? nějak nechápu, proč to mají lidi zapotřebí. soukromí je soukromí…mimochodem klidně se zeptám, kdo mu (např. tak pozdě v noci)píše a když se zeptá on, taky mu klidně odpovím. proč bychom si měli na něco hrát? nědělala jsem to dřív, nedělám to ani teď po letech.. je to trapné, s takovým člověkem bych žít nemohla. dost to o něm vypovídá (aneb podle sebe soudím tebe?)
A kdyby třeba řekl „nikdo“…tak by jsi zůstala klidná. Cizí korespondence se nečte?!?! ![]()
Exmanžel mi bral telefon běžně, zamykal se s ním v koupelně. Kromě tohoto i z mnoha jiných důvodů už to je exmanžel. Já se mu tam nekoukla nikdy, po pár letech manželství mi byl ukradený a lhostejný. ![]()
@jakanas píše:
@Dojcanis tož já z toho tak nejsem moc odvařenej, ale když prostě ty těhule mají pocit že 21h je ideální doba se zeptat jestli máme kočárek v jejich vyhlídnuté barvě skladem ( což je na eshopu uvedeno), nebo jinou ptákovinu:-) A tak pokud nespím tak jim to zvedám.
Tak jestli se jedna fakt o tyhle veci tak nechapu proc te s tim otravujou v noci ![]()
@kve-tinka píše:
A kdyby třeba řekl „nikdo“…tak by jsi zůstala klidná. Cizí korespondence se nečte?!?!
kdyby řekl nikdo, tak to neřeším..max bych si stejnou odpověď nechala, až by se jednou zeptal on mě ![]()
@Anonymní píše:
@amigo84 na Velkyho bratra, jo?? To mi teda vysvetli..
Do cizích věcí se neleze, co je na tom na vysvětlování ![]()
@jakanas píše:
Tak nevím, ale 21. hodina není ještě půlnoc.
To mně volají a píšou některé
klientky třeba i po 22. hodině. ![]()
@Dojcanis píše:
Tak jestli se jedna fakt o tyhle veci tak nechapu proc te s tim otravujou v noci
já taky ne, ale prostě to beru tak že to k podnikání patří.
Navíc je u nás mizernej signál takže musím chodit volatn a zahradu… to už by kde jaká manželka pojala podezření ![]()
@JayLee píše:
ja ji ale neotevřela![]()
ja jen reagovala te co ji obnovila
![]()
ale Ty neee.
Myslím tu anonymní, co to obnovila - jak píšeš. S Tebou jsem právě že souhlasila. ![]()
@nostress píše:
Tak nevím, ale 21. hodina není ještě půlnoc.To mně volají a píšou některé
klientky třeba i po 22. hodině.
psaní neřeším a pokud jsem při vědomí tak i odepíšu, ale telefon po 21h nezvedám. Ale je fakt že nejpozději co jsem prodal kočárek tak to bylo na prodejně ve 22:45. Rodinka jela 200km, po ceste zabloudili a potom si hodinu vybírali. Jejich děti mi spaly na gauči na prodejně.
@hanka.br. píše:
Ne, z komunikačních prostředků se nic takového nedělá, je snad zřejmé, že jde o způsob, jakým se do mobilu ten dotyčný domáhal podívat. Takže jestli je pro tebe nenormální každý, komu to vadí - pak pro mě je nenormální ten, kdo někomu vyrve mobil, aby si přečetl zprávu, která není pro něj.
Přesně tak. ![]()
@reinkarnace píše:
V životě bych mu nevlezla do telefonu..sama bych se před sebou styděla. On by mi taky do telefonu nevlezl. Nevím, proč bych to měla dělat..co bych si tím dokázala i kdybych něco našla? nějak nechápu, proč to mají lidi zapotřebí. soukromí je soukromí…mimochodem klidně se zeptám, kdo mu (např. tak pozdě v noci) píše a když se zeptá on, taky mu klidně odpovím. proč bychom si měli na něco hrát? nědělala jsem to dřív, nedělám to ani teď po letech.. je to trapné, s takovým člověkem bych žít nemohla. dost to o něm vypovídá (aneb podle sebe soudím tebe?)
Tak tak.
A o tom vytučněném já taky psala.