Nevěra, provalí se vždy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.4.12 11:17
@Lexona píše:
Tak jenom protože je zoufalá, tak se vrhne do náruče ženatého chlapa? Fuj. Přečti si jinou diskuzi, kde se zakladatelka chlubí, jak spí s kamarádem svého manžela, který má doma dvě děti a uvidíš, jak je odsuzována… a právem!

přesně tak, tady povídáte, že každýho věc a ve druhý diskuzi zakladatelku pranýřujete :roll:

• Citovat
  • Upravit
8566
18.4.12 11:22
@Anonymní píše:
přesně tak, tady povídáte, že každýho věc a ve druhý diskuzi zakladatelku pranýřujete :roll:

Myslím, že tady je to myšleno tak, že se nemá starat o to s kým učitelka ve školce spí.. Těžko zakladatelka situaci nějak ovlivní natož když učitelce tak chybí „mužské ojetí“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.4.12 11:25

Učitelka je svobodná tak proč pranýřovat jí? :nevim: A jestli to praskne?Určitě ano když se o tom píše i na internetu tak je jen otázkou času kdy to manželce někdo poví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Kallkapa píše:
Myslím, že tady je to myšleno tak, že se nemá starat o to s kým učitelka ve školce spí.. Těžko zakladatelka situaci nějak ovlivní natož když učitelce tak chybí „mužské ojetí“ :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale nejedná se o mě a slíbila jsem mlčenlivost :nevim:

Vím, že naše učitelka MŠ má poměr s jedním tatínkem. Jsem z toho docela v šoku, protože tu učitelku znám dobře. Je dlouho sama, bez partnera, bez mužského ojetí, bez sexu… Ten tatínek nedávno stáhl žádost o rozvod a rozhodl se vztah s manželkou slepit. Touha je asi silnější :nevim: :nevim: :nevim:

Co si o tom myslíte :think:

Myslím si, že to není nic neobvyklého, takové věci se prostě dějí. Nicméně chápu tvé „rozhorčení“. Tak nějak by člověk u učitelky čekal alespoň nějaký morální kredit, že? Člověk není pudové zvíře, má mozek, který by měl občas používat a některé věci si prostě (rozumem) zakázat. :nevim: Když už má poměr se ženatým chlapem, tak kdyby to aspoň nebylo s někým, jehož dítě učím/vychovávám… :roll: S jehož matkou jsem v denním kontaktu…brr tolik falše… :roll:

Co se týče provalení, souhlasím s Kallkapou - pokud o tom ví víc lidí než ti dva, tedy nějaká další 3.osoba, tak se to tutově dříve či později provalí. A dlouhodobá nevěra (vztah) spíš než jednorázový úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22071
18.4.12 11:27
@Anonymní píše:
přesně tak, tady povídáte, že každýho věc a ve druhý diskuzi zakladatelku pranýřujete :roll:

Jenomže ve druhé diskusi je úplně jiná a blíž popsaná situace - vdaná ženská úmyslně udržuje milenecký vztah s ženatým chlapem, který má doma dvouměsíční dítě, a ještě používá hlášky, jak je to „vzrušující“.

Tahle situace byla uvedená jinak, nic bližšího o ní nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.12 11:29
@BohunkaP píše:
Jenomže ve druhé diskusi je úplně jiná a blíž popsaná situace - vdaná ženská úmyslně udržuje milenecký vztah s ženatým chlapem, který má doma dvouměsíční dítě, a ještě používá hlášky, jak je to „vzrušující“.Tahle situace byla uvedená jinak, nic bližšího o ní nevíme.

a co bys o ní chtěla vědět jinýho 8o Tahle neudržuje úmyslně mileneckej vztah s chlapem, kterej má doma dítě? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.12 11:31

Jasně,že na to musí být dva…a je to oprauz od obou..maj na tom oba stejnej díl…
Jako docela zírám,že to dokáže udělat jeho manželce,kterou vídá denně.Já bych zrudla až na zadku…a prostě bych to nedokázala - mám za sebou poměr s ženáčem - předem byla určená pravdila,která se prostě musela dodržet - a ještě teď jsme přátelé…je to 10let zpátky a nikdo nic nezjistil - jenže tady šlo o to,že já ho nechtěla pro sebe a on se taky nechtěl rozvádět…takže to bylo o něčem jiném…a hlavně jsme každý z jiného města…

Rupnout to ale může - kámoška se svěřila své nejlepší kámošce,kter jí hlídala děti,ta se svěřila další kámošce a tak to doputovalo až ke mě aniž by o tom dotyčná věděla :roll: :roll: :roll: …tak když jsem jí pak volala „co milenec?“ docela zírala…no manžel se to nedozvěděl,ale není to tak dlouho,takže co není,může být… :! :! :!

• Citovat
  • Upravit
20662
18.4.12 11:32
@Anonymní píše:
a co bys o ní chtěla vědět jinýho 8o Tahle neudržuje úmyslně mileneckej vztah s chlapem, kterej má doma dítě? :roll:

Tobě by se líbílo,kdyby někdo o tobě na netu psal,že hudruješ pelikána třeba šéfovi,co má 5 dětí?V té druhé diskuzi píše přímo osoba zúčastněná oněch nejrůznějších styků a ještě se chlubí jak to jiskří :lol: :lol: Pro mě to je dost zásadní rozdíl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.4.12 11:33

Ne nemusí se to vůbec provalit a může to brzy skončit..Takže rozhodně se v tom nevrtat a všichni můžou mít šanci být v životě spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
@Anonymní píše:
a co bys o ní chtěla vědět jinýho 8o Tahle neudržuje úmyslně mileneckej vztah s chlapem, kterej má doma dítě? :roll:

Tahle není vdaná, chlap se kterým udržuje vztah není nejlepší kamarád jejího manžela, a ještě před chvíli se rozváděl. Jak ty víš, že si doma neřekli třeba : tak fajn rozvádět se nebudeme ale budeme si žít podle svého..?

Příspěvek upraven 18.04.12 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Katka86 píše:
Tobě by se líbílo,kdyby někdo o tobě na netu psal,že hudruješ pelikána třeba šéfovi,co má 5 dětí?V té druhé diskuzi píše přímo osoba zúčastněná oněch nejrůznějších styků a ještě se chlubí jak to jiskří :lol: :lol: Pro mě to je dost zásadní rozdíl :nevim:

pro mě ne, podvádí obě stejně

• Citovat
  • Upravit
12978
18.4.12 11:34
@Anonymní píše:
Jasně,že na to musí být dva…a je to oprauz od obou..maj na tom oba stejnej díl…
Jako docela zírám,že to dokáže udělat jeho manželce,kterou vídá denně.Já bych zrudla až na zadku…a prostě bych to nedokázala - mám za sebou poměr s ženáčem - předem byla určená pravdila,která se prostě musela dodržet - a ještě teď jsme přátelé…je to 10let zpátky a nikdo nic nezjistil - jenže tady šlo o to,že já ho nechtěla pro sebe a on se taky nechtěl rozvádět…takže to bylo o něčem jiném…a hlavně jsme každý z jiného města…Rupnout to ale může - kámoška se svěřila své nejlepší kámošce,kter jí hlídala děti,ta se svěřila další kámošce a tak to doputovalo až ke mě aniž by o tom dotyčná věděla :roll: :roll: :roll: …tak když jsem jí pak volala „co milenec?“ docela zírala…no manžel se to nedozvěděl,ale není to tak dlouho,takže co není,může být… :! :! :!

..aha ,takže tady je jasné, že to brzy některá z vás vytroubí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou

a komu tim prospejete, co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20662
@LouLou píše:
a komu tim prospejete, co? :mrgreen: