Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo to sice uvedeno jinak, ale jedná se o to samé. Nevíme sice nic bližšího o učitelce, ale nedělá jí problém spát se ženatým chlapem a denně vídat jeho manželku a dítě a mít na to žaludek. To je pro mě stejná s.iňárna jako v druhé diskuzi.
@Anonymní píše:
a co bys o ní chtěla vědět jinýhoTahle neudržuje úmyslně mileneckej vztah s chlapem, kterej má doma dítě?
Podvádějí obě.
Jenomže tahle se tím aspoň nechubí, někdo ji drbe - zatímco ta druhá se o tom rozepisuje a připadá jí to vzrušující.
Tahle je svobodná a má za milence cizího chlapa, který (tedy, pokud víme) nemá doma čerstvé mimino - ta druhá je vdaná, za milence si našla nejbližšího kámoše svého manžela a s jeho podváděnou manželkou (s dvouměsíčním prckem) navíc sama udržuje kamarádské vztahy.
Podvod je samozřejmě obojí, je to nevěra a ta není správná. Ale to druhé je kromě nevěry také podlost, nízkost a ubohost.
@BohunkaP píše:
Jenomže ve druhé diskusi je úplně jiná a blíž popsaná situace - vdaná ženská úmyslně udržuje milenecký vztah s ženatým chlapem, který má doma dvouměsíční dítě, a ještě používá hlášky, jak je to „vzrušující“.Tahle situace byla uvedená jinak, nic bližšího o ní nevíme.
Brrrr!!! Děs…
Učitelka si taky sama sobě jámu lvovou…jak užtady někdo psal,měla by použít rozum…začít si s nezadaným a když už jí lákají ženatí,tak aspoň někoho,kde je pravděpodobnost 1:10000,že se potká,pozná atp. s partnerkou dotyčného…
Já hlavně nechápu,proč chtěj takovýhle „milenky“ rozvod a pak si ho vzít třeba - bych měla strach že mě taky bude dřív nebo pozdějc podvádět a bude to mít stejný scénář…
@Anonymní píše:
pro mě ne, podvádí obě stejně
Já v tom „zásadní“ rozdíl také nevidím, v obou případech to není správné. Ale v tom druhém případě je navíc aktérka o několik stupínků víc amorální… ![]()
@Lexona píše:
Bylo to sice uvedeno jinak, ale jedná se o to samé. Nevíme sice nic bližšího o učitelce, ale nedělá jí problém spát se ženatým chlapem a denně vídat jeho manželku a dítě a mít na to žaludek. To je pro mě stejná s.iňárna jako v druhé diskuzi.
nojo ale tady jí nemužeme naložit tak to není taková prdel ![]()
Nebo jí pak zakladatelko do mš odneseš naše vzkazy ![]()
Pro mě je to nevěra jako nevěra, je jedno kolik dětí je v tom manželském svazku, jestli mimino nebo větší dítě. V obou případech, když to praskne, ublíží se manželce a dětem.
Zakladatelko, a jak víš tak jistě, že spolu dotyčný tatínek a učitelka něco mají? Řekla ti to snad přímo ona, nebo snad on? Nebo jsi se to dozvěděla od maminky Jiříka, které to řekla maminka Pepíka? Jak víš, že ten pán stáhl žádost o rozvod?
Jsi v tom nějak osobně angažovaná, nebo nechápu, jak můžeš takové věci tak jistě vědět…
Ať je pravda kde je, tak v tomhle případě bych nesoudila ani ji, ani jeho. Dotyčný pán stáhnul žádost o rozvod, což svědčí o tom, že u nich doma to asi už delší dobu nefunguje. Možná ji stáhnul jen proto, že se bál, že uvidí dítě jen 1× za 14 dní o víkendu… Třeba jeho žena ví, že on s někým má poměr…
A co se týče učitelky? Proč řešit její morálku? Ona je jen člověk, je sama, poznala někoho, s kým je jí dobře. Nemyslím si, že tady je rozdíl mezi učitelkou nebo třeba prodavačkou - obě mají stejné potřeby…
A jinak, zakladatelko, pokud v tom nejsi osobně angažovaná (například přímo paní učitelka), pak bych to vůbec neřešila. Nejsou to věci, do kterých by měli strkat nos „cizí“ lidi. Když to praskne, tak to bude řešit ona a on, né ty…
Nevěrný je dneska snad každý druhý chlap,každá 4 ženská.Tak proč se tu tak divíte?
Tak si říkám,jestli ty statistiky nějak nelžou,když tu jsou všichni tak šíleně věrní,morální.Abyste se třeba jednou nedivily a nelezly taky někomu do zelí
natrhat si lupení
![]()
@tterka píše: …Proč řešit její morálku? Ona je jen člověk, je sama, poznala někoho, s kým je jí dobře. Nemyslím si, že tady je rozdíl mezi učitelkou nebo třeba prodavačkou - obě mají stejné potřeby…
Amorální by to bylo i u prodavačky. Ale heršvec kdo už by měl být víc morální než ten, kdo učí děti?! Rodina a škola přece předávají dětem morální hodnoty, priority, co je správné co ne…
Když si představím tu absurdní situaci až to praskne a maminka třeba bude s pláčem říkat Pepíčkovi, že tatínek s nimi není proto, protože bydlí u paní učitelky ze školky…
A on se s ní nedejbože bude dál v té školce vídat a měl by ji mít jako autoritu!
Jako fakt se mi dělá zle a to si myslím, že nejsem nijak extra prudérní, že toho zkousnu hodně a většinou „nechávám brouka žít“ ať si každý dělá co chce… ![]()
Jestli náhodou onen anonym není dráha paní učitelka a zjišťuje si jak se věci mají
![]()
@Katka86 píše:
Nevěrný je dneska snad každý druhý chlap,každá 4 ženská…
To je pravda. Ale nic to nemění na tom, že to není správné. Bylo by hodně smutné (aspoň já bych to tak vnímala), kdyby se to stalo standardně uznávanou morální normou… ![]()
@Katka86 píše:
Jestli náhodou onen anonym není dráha paní učitelka a zjišťuje si jak se věci mají![]()
![]()
![]()
V tom případě by navíc byla ještě „blbá jako necky“, protože když už to obletělo půlku města a dostalo se to k ní z druhé strany, tak je to tutovka, že to praskne. A pak to bude hukot, to je jisté… ![]()
@Katka86 píše:
Jestli náhodou onen anonym není dráha paní učitelka a zjišťuje si jak se věci mají![]()
![]()
![]()
taky už mě to napadlo ![]()
@Wiolla píše:
To je pravda. Ale nic to nemění na tom, že to není správné. Bylo by hodně smutné (aspoň já bych to tak vnímala), kdyby se to stalo standardně uznávanou morální normou…
správné to určitě není,ale je to součástí lidského života.NEvěra byla vždycky a vždycky bude.Akorát její četnost nějak rychle stoupá
abych se za chvíli taky nedivila
dneska si člověk nemůže být nikým jisty a ani sám nemůže vědět na 100 % že by nikdy nepodvedl ![]()