Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla bych se taky svěřit. Nevím zda-li toho téma tady už je, ale při zakládaní mi nic podobnýho nevyskočilo. Ale abych se dotala k věci.
S manželem jsme svoji 4rokem a poslední dobou ho už mám opravdu plný zuby. ![]()
Pořád mi jenom něco vytýká, pořád se jenom hádáme, neumíme spolu mluvit - no prostě hrůza
Nevím čím to může být - prací to určitě neni, tam to má v pohodě. A to nás všichni považovali za dokonalý pár a teď mám pocit, že už spolu nedokážeme normálně mluvit. My se i občas hádáme kvůli večeři
.
Mám toho už opravdu plný zuby, nebaví mě to poslouchat a nebaví mě, aby mě pořád někdo osočoval, že za všechno vlastně můžu jenom já
Pravda už ani nemám chuť se ve vztahu snažit.
A když jsem si nedávno po dlouhý době vyšla s kamarádkou na vínko, tak byl oheň na střeše. ![]()
Může to být třeba nějaká vztahová krize? Nebo i třeba jinou ženskou ? ![]()
Takhle nějak jsem to měla s ex. Zezačátku super, pak mi začal vyčítat snad všechno, i to, že si chci někdy odpočinout a jen tak si sednout na gauč… Po 5 letech jsme se rozešli a já mám teď toho nejúžasnějšího chlapa na světě. Můj ex si našel holku, která se k němu chovala ještě mnohem hůř, než on ke mě. Uvědomil si to, teď je s mou kamarádkou a váží si všeho, co pro něj udělá…
Takže já Ti asi neporadím, my to tenkrát ukončili a já jsem spokojená…
Ahoj, tak jsme na tom nějak podobně. U nás spíš začala váznout ta komunikace, a nezájem z jeho strany o mě. Alespon to tak cítím. Je to těžké. Držím palce.
Chce to si promluvit nebo na chvíli od sebe odpočinout… Ale jak říkám, náš vztah tenkrát skončil, takže asi neporadím, jak vztah zachránit ![]()
@leonida ano, může to být vztahová krize a může mít i jinou ženskou.
Asi bys toho musela napsat víc… jestli máte děti, může to být tím… nevíme, jaké to bylo předtím, kolik vám je…
Ahoj,
jakmile vidím nebo slyším, že je někdo dokonalý pár, tak mi z toho běhá mráz po zádech a tuším někde nějaký skrytý pr.ser.
Jinak u vás to může být cokoliv, asi se budeš muset víc rozepsat. Třeba má zdr.problémy, může to být jen ponorka, může to být tím, že váš vztah stojí na místě nebo klidně i nějaká ženská.
Nejlepší bude, když se ho normálně zeptáš, co se děje, že je tak protivný a proč pořád vyvolává hádky a něco ti vytýká, že tě to už nebaví. Třeba zjistíš, že jde jen o nějakou blbost. ![]()
ahoj, bohužel neporadím, ale poslední dobou je to u nás to samé, já jsem teda na RD, komunikace je na nule a z mé strany už není ani snaha. Jen se v tom plácám a užírám se tím. Držím palce, ať si to v klidu vyříkáte ![]()
Byli před svatbou spolu rok a půl. Máme 2 děti 3 a 1 rok. Byla jsem i na dovče s kamarádkou, myslela jsem si že to pomůže, ale vůbec. Nechtělo se mi ani domu.
Pravě kvůli tomu jsou většinou naše hádky, že mám svůj názor, řeknu u na to svý a taky že mu řikám co mi vadí. Nemyslim že bych se na něj utrhovala, ale když mu už po páty zdůrazňuju, aby nedával na kraj kuchyňský linky nůž, kvůli dětem, tak je pravda že už mě to pak nas…