Tuším nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
10.5.12 15:26
@Nelluška píše:
A kdes vzala, že nemají sex?

četla jsem si jiný příspěvek…už jsem napsala že jsem trůůba!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.5.12 15:27

@Domiik87 jsem si to myslela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AdélaZbrna
10.5.12 15:27

tak sex 1× týdně není málo po tak dlouholetém vztahu nebo jsem divná? :think: znám páry,co jsou spolu 2 roky a 1× sex do měsíce.Adéla

• Citovat
  • Upravit
203
10.5.12 15:28
@AdélaZbrna píše:
tak sex 1× týdně není málo po tak dlouholetém vztahu nebo jsem divná? :think: znám páry,co jsou spolu 2 roky a 1× sex do měsíce.Adéla

já si myslím že to je vpohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
10.5.12 15:29

Nezlob se na mě, ale já už bych ho poslala někam. Když pominu, že se jedná o tutéž, jako dřív, což by mohlo znamenat, že na ní má i citové vazby, tak ti byl znovu nevěrný, přestože už jednou to udělal a tys mu velkoryse odpustila. Evidentně se nepoučil a pokud nechceš život strávit trápením, že ti běhá za jinou, radši ho nech, jinak to bude dělat pořád. Jasně že jsou takoví,kteří jednou uklouznou a pak už jsou v pohodě, ale v tomto případě jde o opakovanou a dlouhodobou nevěru…

• Citovat
  • Upravit
2041
10.5.12 15:30

my to napsaly asi s Gladys stejně, ale jestli nebyla ta původní zakladatelka ta samá :D
Taky jsem po porodu na sex neměla ani pomyšlení. Teď už je to lepší :mrgreen: :mrgreen: Spíš se mi do toho nechce a pak se mi to líbí :srdce: Taky to se mnou nemá jednoduchý, taky mi teda dost pomohlo, když jsem zhubla a dala se cvičením do kupy, hned se ukazuju mnohem raději. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 17:24

Já sice neznám tvého manžela,ale tohle by mu teda u tebe projít nemělo!A zvláš´t pokud je to ta samá..Je jasné,že k ní má určitě i nějaký citový vztah..Já bych mu řekla,ať se rozhodne s kým teda bude.Vědět o tom,že spí se mnou a NAVÍC ještě s ní,s oběma bez kondomu,tak mě trefí šlak :zed: :zed: Je to nechutné,pardón.Nebo třeba v jeden den spí s tebou i s ní..jsou takový chlapi,co na tohle mají žaludek! :pocitac:
Já osobně bych kvůli dětem s někým takovým nezůstavala,myslím si,že každá žena by měla mít svou hrdost a mít parnera,který si jí bude vážit alespo%n v tom,že nebude spát ještě s jinou ženou.Tak držím palce a nenech se!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.15 00:11

Holky tusim neveru pritele.Je delsi dobu protivny, doma vecne chrape.Nema zajem si povidat, kdyz uz tak me zesmesnuje. Pak je zase v pohode par dni.Dnes sem ho pristihla, jak telefonoval na wc, šeptal do telefonu.Pak mi rekl, zejde s kamosema na pivo (ve 21:15).Ptala jsem se proc septal, na to nic nerekl, jen ze mu volal kamos.Na to ja, ze mu neverim, ze by neseptal, navic teoefon nezvonil, volal on… :zed: Vubec se nebranil mym recem. Jindy kdyz si rypnu jestli jde za nejakou, tak se hned vzteka, urazi se, ten jen koukal do zeme a sel pryc. Jeste se nevratil a to jde na rani smenu. :pocitac: Nevim co delat, rada bych mela jasno, ale vim, ze z nej nic nedostanu. Paradox je, ze se me pritel snazi uz par mesicu presvedcit na druhe dite, coz nechapu jestli ma pomer. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.15 00:19

Omyl odesel ve 21:45.Sem se preklikla.

• Citovat
  • Upravit
14642
1.10.15 01:57

Pokud svému příteli nevěříš, on si s někým šeptá na wc do telefonu a na noc odchází z domu, bylo by asi velmi lehkovážné pořídit si dítě s takovým člověkem.
Uvidíš sama, jakým směrem se váš vztah bude dále vyvíjet. Zatím bych to jenom nenápadně sledovala. Pokud je v tom jiná žena, tak se to stejně časem provalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.15 08:00

@nostress Tak volal on nejake zene, zene o ktere mi uz delsi dobu tvrdi, ze jsou jen kamosi. Takze mu nevolali kamosi, volal on zene.Syn mi rano prinesl mobil jeho, tak sem koukla do hovoru…Nevim kdy prisel, nesel ani do prace.

• Citovat
  • Upravit
20767
1.10.15 08:46

Je na tobě, jak s tím naložíš. Lhát se nemá, také bych v takové chvíli zpozorněla, ale ruku na srdce… není možnost, že lhal protože jsi hysterka a nenechala bys ho jít na pivo s kamarádkou? To fakt nemyslím zle, jen by to prostě nemusela hned být nevěra. Pokud si myslíš, že to opravdu nevěra je, tak bych já osobně chvíli pozorovala jeho chování, jestli někam často mizí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
1.10.15 09:05

No já bych se ho zeptala narovinu jestli mi je nevěrný. Že nevěra je jedna věc ale obelhávání svého partnera je věc druhá a že pokud tě má alespoň trochu rád, tak k tobě bude upřímný. Pokud řekne že ti je nevěrný pak máš dvě možnosti - tolerovat to a najít si sama milence a nebo to netolerovat a najít si rovnou jiného partnera se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.15 11:21
@radkka píše:
Je na tobě, jak s tím naložíš. Lhát se nemá, také bych v takové chvíli zpozorněla, ale ruku na srdce… není možnost, že lhal protože jsi hysterka a nenechala bys ho jít na pivo s kamarádkou? To fakt nemyslím zle, jen by to prostě nemusela hned být nevěra. Pokud si myslíš, že to opravdu nevěra je, tak bych já osobně chvíli pozorovala jeho chování, jestli někam často mizí apod.

Jo no, zvlášť když on chce druhé dítě, tohle sedí podle mě nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.15 11:48

Tak sem na neho uderila, proc a s kym mluvil na tom wc. Nakonec se priznal, ze volal ji, te kamosce. Nechci zde psat duvod proc ji volal, aby se v tom treba nepoznal, kdyby to cetl, ale jde o banalitu. Jenze stejne to ve me hloda. :think: Treba jen pouzil mozny argument, aby me uklidnil. Kdyztak ten duvod napisu do SZ, kdo by chtel vedet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky