Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní - podle mě to je nevěra - nic by mi nevymluvil, kdyby toto udělal mně.
Pokud tvůj partner potajmu a šeptem volá na wc „kamarádce“, pak ti lže, že jemu volal kamarád, přizná se až pod nátlakem, a má nějakou „super“ výmluvu, no nevím, ale tohle se mi teda nelíbí.
@nostress píše:
Pokud tvůj partner potajmu a šeptem volá na wc „kamarádce“, pak ti lže, že jemu volal kamarád, přizná se až pod nátlakem, a má nějakou „super“ výmluvu, no nevím, ale tohle se mi teda nelíbí.
POkud má doma hysterickou fúrii, tak holt musí šeptat a lhát, když mluví s někým ženského pohlaví. Tím nechci urazit zakladatelku, ale viděla bych to jako další možnost vedle nevěry. Znám takové vztahy ![]()
@radkka Ja nesem ten typ, ikdyz je fakt, ze si obcas rypnu, ve smyslu:,,Jo zase volas,,Patricii",co pak ji chce zase?" Sem tam prohodim, jestli s ni nechrape.
Co na srdci to na jazyku no. ![]()
@Anonymní píše:
@radkka Ja nesem ten typ, ikdyz je fakt, ze si obcas rypnu, ve smyslu:,,Jo zase volas,,Patricii",co pak ji chce zase?" Sem tam prohodim, jestli s ni nechrape.Co na srdci to na jazyku no.
Já tě nesoudím, jen to navrhuji jako možnost, protože takových párů kolem sebe mám plno. Musíš vědět ty, jestli by to mohl být důvod k tomu, co udělal, pokud ne, tak bych mu nevěřila.