Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ani jedno mi nepřijde k tomu aby měl důvod se urazit… to první je lepší
urcite bys vybrala i vtipnejsi tricka…tahle jsou takova nijaka..
Kdybych si museta vybrat z těchto dvou tak to první. Ale jinak bych se porozhlédla ještě po nějakých jiných.
Mě se líbí první..můj mangel by to ale nenosil..možná jako pyžamo..on se stydí..víš???
Mně přijdou dobré obě a nemyslím si, že kterýkoli chlap by se kvůli tomu urazil. To by napadlo maximálně ženskou
Chlapi skryté významy nehledají ![]()
Chlapi hledají skryté významy, ale často v úplně jiných věcech a záležitostech, než je jejich vztah. Chlapi zdaleka tolik věčně neřeší vztahy apod. Nezabírají jim tak převážnou část mozku jako ženám. Jsou prostě úplně jiní. Jde jen o to to pochopit.
Stydí? tak na tom druhým triku nic moc ke stydění není ne? ![]()
@LouLou píše:
urcite bys vybrala i vtipnejsi tricka…tahle jsou takova nijaka..
Určitě bych vybrala i vtipnější,koukala a jsem je jich tam spousta akorát aby to nosil.
kolik je partnerovi roků? pokud víc jak 23, tak bych mu to nekupovala… na starších chlapech takový tričko není vůbec vtipný, ale trapný.
to první je hezčí.. co takle vyrazit třeba na bowling nebo do kina nebo tak něco nelíbilo by se mu to víc než nějaké tričko..můj chlap na tohle nenosil..
Víc než 23 je „starší chlap“? Opravdu se tu řežu-))))))))
První..
Ale jak říká Black Orchids, pokud je tvýmu chlapovi víc jak 30, tak bych to asi nekupovala..
@lihow píše:
Víc než 23 je „starší chlap“? Opravdu se tu řežu-))))))))
ve smyslu starší než 23…
Milé dámy jsem tu nová a hned potřebuji poradit.Můj drahý bude mít svátek,takže žádné drahé dary, ale i tak něco vyBrat musím.Proto jsem si říkala, že bych mu koupila vtipné triko s nápisem a má vybrané předběžně tyto.viz.foto a chci poradit,které nakonec vzít.To první si říkám aby se náhodou třeba neurazil nebo to nebral jako nějakou narážku,ikdyž smysl pro humor má v pořádku na druhou stranu víte přece,jak dokáží být chlapi ješitní
Takže vaše tipy?hmmm?