Poslední díl - McLaudovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
26.9.12 09:12

Minule to tak bylo a úplně mě to rozčilovalo… člověk třeba vaří, dítě si hraje, mám zaplou TV jako kulisu, ale tohle se nedá ani jako kulisa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
26.9.12 09:16

@Babe007 Asi ne, na netu jsem četla, že seriál končí touto poslední sérií a nové díly se netočí, škoda, no, ale chápu, že je to nákladné a složité točit takový typ seriálu.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
26.9.12 09:18

@smaria Ježíš,nestraš, hlavně ne telenovelu, jakoukoliv-nesnášim je, jsou to totální hovadiny. :cert:

• Citovat
  • Upravit
417
26.9.12 09:20

Kdybych měla na to čas a peníze, jela bych ráda někdy do Austrálie a určitě by mě zajímalo, jaký je Drovers Run a okolí.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
26.9.12 09:40

Jé děkuju za popis, já taky poctivě sleduju, ale musela jsem zrovna včera pryč, tak jsem ráda aspon za popis :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.9.12 10:28
@smaria píše:
Kdybych měla na to čas a peníze, jela bych ráda někdy do Austrálie a určitě by mě zajímalo, jaký je Drovers Run a okolí.-)

Ahojky - jen tak pro zajímavost - v Austrálii jsem byla 2 měsíce, procestovali jsme dost velký kus a fakt to stojí za to :palec: Je to úplně jiná země, fakt divoká a nevyzpytatelná… a taky červená a vyprahlá a horká… :kytka: a naopak pak zase červená, mokrá - voda všude a plná krokodýlů… a volně pobíhajících divokých koní, krav, psů dingo a klokanů… opravdu stojí za to se tam vypravit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
26.9.12 10:35

hesinko a co pavouci nepotkala jsi tam nějakého? Z těch bych tam měla panický strach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
26.9.12 10:45

Alíku - kupodivu pavouci se nekonali, ani hadi ne, taky mě to dost strašilo, vždycky jsem na wc i zvedla prkénko a zkontrolovala, jestli se tam „někdo“ neskrývá :mrgreen:
A taky lidi jsou tam moc fajn a přátelští, asi i díky tomu, že je to tak veliká země a tak málo lidí ;) Samozřejmě velkoměsta mají poněkud jinou atmosféru, než divočina :lol: ale zdaleka ani tam to není tak hektické, není vůbec tolik stresu jako u nás, lidi se usmívají, jsou v pohodě…
Jo, vlastně ještěrů jsme viděli docela dost, ale největší měl tak půl metru - tedy když pominu krokouše v mokřinách :jazyk: :mrgreen:
Docela mě i pobavily jejich piknik parky v okolí Darwinu, kde se v období sucha vyskytuje opravdu hoooodně velké množství krokoušů, tak u každého piknik parku, kde je nějaká „kaluž“ tak je i cedulka, že je to tam životu nebezpečné, že tam krokodýli baští lidi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.9.12 12:18

Musí to být úžasný zážitek!

A taková holčičí otázka - Vaši oblíbenci ze seriálu?.-)
U každého jsem si našla svoje, holky byly všechny fakt pěkné. Koho jsem moc nemusela tak Kate… Moc můj typ není Nick :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
14.10.12 16:24
@smaria píše:
Musí to být úžasný zážitek!A taková holčičí otázka - Vaši oblíbenci ze seriálu?.-)
U každého jsem si našla svoje, holky byly všechny fakt pěkné. Koho jsem moc nemusela tak Kate… Moc můj typ není Nick :-D

Kate je jak moje segra :-)) Ja mela rada Jody :-) a Moiru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí