Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky, byla jsem včera u Dr. a prošvihla jsem poslední díl včerejších McLaudových dcer, neviděla ho některá? Pokud ano, byla bych ráda, kdybyste se podělily o obsah tohoto dílu
Moc děkuji. Nějak mě to chytlo, poslední dvě řady, a poslední díl mi tak hloupě utekl ![]()
Blbý je, že si moc nepamatuji ty jména ![]()
Takže ve zkratce:
Marcus se vrátil k té blondýně, co měla problémy s manželem… Grace ho k ní zavezla a rozhodla se že udělá dobrou věc protože věděla, že Marcus nemiluje jí, ale tu druhou…
Dobytek, který se splašil utekl na pozemek nějakého starého podrážděného dědka, který Steve nechtěl dobytek vrátit za poškozený plot a podupanou trávu… Proto se po rozmluvě s Moirou rozhodla, že se zachová, jako Alex(její zesnulý manžel) a ukradla dědkovi kamion a naložila do něj svůj dobytek a odvezla ho na prodej. Bratranec Steve si promluvil s Monikou a rozešel se s ní a asi začal románek s tou křehkou McLaudovkou, co jezdila závodně na koních… Steve pochopila, že ztráta prstýnků k něčemu byla a že život bez Alexe už zvládne. Vrátila se Jody s její mámou(nevím, zda je znáš, když jsi to celé nesledovala) a Jody je těhotná
Myslím, že tohle jsou hlavní body posledního dílu ![]()
Díky za info. Jo Jody si pamatuji, myslím, že jsem teda sledovala si i 6. řadu, vím, že její odchod byl nějak zakamuflovaný jako že do výbuchu ![]()
Jsem absolutně neseriálový typ
Ale MCL dcery mě dostaly ![]()
Seriál počítám, že budou max do roka zase celý dávat, podle mě už běží za posledních 5 let min po 3
Já jsem se do něj zadívala a líbí se mi prostředí, co holky řeší, hudba, prostě je to pohoda… Jen někdy nechápu, že to někdy dávali jindy zase ne??? Taky když bylo léto a pěkně, tak v tu dobu nejsme doma. Na www.uloz.to najdete myslím do 7. série všechny díly. Myslím, že tam brzy někdo dá i 8. sérii.
No právě, že ostatní díly jsem tak nějak viděla a nebo jsem našla jejich popis, ale 8. série jsem vesměs nenašla ![]()
A jak píšeš, žádné jiné seriály nesleduji a jen tenhle mě pořádně chytnul
Možná mě některé uživatelky ukamenují, ale vůbec nedokážu sledovat Ordinaci, nebo Ulici a všechny seriály tohoto typu ![]()
Kromě těch McLaudových dcer akorát ještě sleduji detektivní seriály a to: Murdocha a Kosti na slovácích. Hercule Poirota nebo Perry Masona ani zmiňovat nemusím
mají svoje kouzlo a není to stále na stejné brdo
tak jsem se trochu rozepsala mimo téma ![]()
Já celkem dokážu pochopit, že každý v této době si najde to své a vypne u nějaké té „blbiny“ ![]()
Neumím nic moc sledovat pravidelně, tím, že nejsme moc doma a nebo máme večer jiný program. Kamarádky sledují Ordinaci a prostě to milují. Zase na tom nejsou tak závislé, že by kvůli tomu nemohly vyrazit třeba na vínečko.-)
Už je těch seriálů nějak ale na mě moc… Teď dávají Gympl, Základka - to je nějaký blázinec, ne? ![]()
Ale jak říkám, po náročném dni buď knížka nebo seriál a prostě si vydechnout…
Přesně tak, každý má ten svůj způsob odreágování, ale těch seriálů podobného ražení je strašně moc ![]()
Já se celekem těším, když od listopadu někdy stihnu STAR DANCE.-)
@emiky píše:
No právě, že ostatní díly jsem tak nějak viděla a nebo jsem našla jejich popis, ale 8. série jsem vesměs nenašla
A jak píšeš, žádné jiné seriály nesleduji a jen tenhle mě pořádně chytnulMožná mě některé uživatelky ukamenují, ale vůbec nedokážu sledovat Ordinaci, nebo Ulici a všechny seriály tohoto typu
Kromě těch McLaudových dcer akorát ještě sleduji detektivní seriály a to: Murdocha a Kosti na slovácích. Hercule Poirota nebo Perry Masona ani zmiňovat nemusímmají svoje kouzlo a není to stále na stejné brdo
tak jsem se trochu rozepsala mimo téma
Tak ja koukala jen na MCD, jinak me ty kokotiny v TV nebavi
Ahojky, tak já ten celý díl včera viděla, byl moc pěkný a myslím, že ho zakončili dobře. Bylo to přesně, jak už to některá popsala.Taky bych byla ráda, kdyby zase časem opakovali, protože je nereálné vidět všecky díly a ještě, když je někdy dávali a někdy ne
To mě fakt štvalo.
Nejsem taky seriálový typ, tohle bylo jiné, příroda, fajn lidi, žádné krimi nebo sladáky. Líbí se mitakový život, sama ho bohužel nemám. Takže mě je líto, že už MCLaudky nejsou… ![]()
@Jančakecalka píše:A nebudou pokracovat kdyz tam poslali zpatky Meg a Jody?
Ahojky, tak já ten celý díl včera viděla, byl moc pěkný a myslím, že ho zakončili dobře. Bylo to přesně, jak už to některá popsala.Taky bych byla ráda, kdyby zase časem opakovali, protože je nereálné vidět všecky díly a ještě, když je někdy dávali a někdy neTo mě fakt štvalo.
Nejsem taky seriálový typ, tohle bylo jiné, příroda, fajn lidi, žádné krimi nebo sladáky. Líbí se mitakový život, sama ho bohužel nemám. Takže mě je líto, že už MCLaudky nejsou…
Podle mě teď začnou dávat nějakou ty Italskou telenovelu z prostředí nemocnice… ach jo ![]()
@smaria píše:
Podle mě teď začnou dávat nějakou ty Italskou telenovelu z prostředí nemocnice… ach jo
Tu z Rima???Jezisi to jsem parkrat videla kdyz jsem nemohla chrapat a ta teda byla fakt nekonecna..