Znáte pořad Chůva v akci?

12009
25.9.12 17:11

znate chuvu v akci?

Ahoj, neznate pls nejakou tu chuvu z poradu chuva v akci? dost by se nam hodila, mame nezvladatelnou, drzou a frackovitou dceru a uz nevime co s ni. Prosla nekolika psychologama i psychiatrama a ma pry zrejme ADHD, ale jestli byt spratek drzej je ADHD tak nevim :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
25.9.12 17:16

:mrgreen: Nevim, jestli by vam spis takova chuva v akci neudkodila :lol:
Radu nemam, jen mame doma to same v bledemodrem :cert: :lol: Posílám mnoho sil :lol:

• Citovat
  • Upravit
1186
25.9.12 17:17

Dávali to kdysi. to je tvoje vlastní dcera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.9.12 17:18

Kamarádka se podle toho pořadu s klukem řídila ale nepomohlo to. je to nějaký systém odměn (výhod) a trestů(nevýhod). myslim to bylo na primě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.9.12 17:19

Jj, ale vychovali jsme z ni neco prisernyho, vcera jsme sli koupit kozacky a ona je desne chtela, rekla jsem ze je nekoupim, ze ji jsou siroky a ona na me v obchodnim centru stekla, tak si je koupim sama a ty padej do auta :cert: :cert: :cert: a takhle se chova stale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.9.12 17:22

Vikendy kdy neni ve skolce jsou na infarkt a to jsme furt v zoo, cirkusu atd, jinak by jsme ji asi pretrhli. Normalne se desime vikendu a mame kazdej naplanovanej do detailu byt jen doma by jsme neprezili ani my ani ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.9.12 17:27

Asi se neumí zabavit chvíli sama, ne? co dělá když ji třeba za trest pošleš do pokoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.9.12 17:30

Ona tam nezustane a nadava nam a kdyz ji drzime dvere dela sceny ze zlomi liku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
25.9.12 17:31

Nějak nacpat do babyboxu? :think: :think: :think: :lol: :lol: :lol: My teda ještě v takovém stádiu nejsme, ale zase mám doma dítko které absolutně ignoruje všechny mé věty, které začínájí na NE :roll: :roll: A co takhle nějaký trest? zakázat telku, nebo vzít hračku? U nás to nejde teda ani po dobrém, ani po zlém, ale na toho staršího stačí pohrozit, že prodám jeho dinosaury a je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
25.9.12 17:32

Když řekne mámě: „A ty padej do auta“, tak je to vyloženě naučené chování podle nějakého vzoru. Nemyslím to zle, mě synek taky napodobuje a nejvíc právě ty chvíle, kdy mi ujedou nervy. Mám tu zkušenost, že čím laskavěji ale důsledněji se chovám, tím je to lepší. Ovšem někdy je to tak náročné, že začnu křičet, i když vím, že je to chyba. Musí to prostě ven, ale situace se zbytečně vyhrotí.
Nejlíp pomáhá odvedení pozornosti a zachování absolutního klidu. Když dcerka zjistí, že s vámi její špatné chování ani nehne, tak ji to přestane bavit. No, to se mi radí, protože někdy to taky „nedávám“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
25.9.12 17:35

@Katka86, vzít hračku? Tak to bys pak musela vidět ten záchvat vzteku. Todle moc nepomůže.

Padej do auta!!! Asi bych beze slova odešla z obchodu a čekala, až si boty koupí sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
25.9.12 17:36

@stika naplácat jste jí taky zkusili? já když bylo dceři taky asi pět, byla čím dál drzejší, pak jsem jednou zaslechla v autě cosi o blbé mámě. bylo mi to líto, říkala jsem si proč je na mě zlá když já pro ni udělám první poslední tak jsem si řekla že jestli jsem podle ní blbá (a že jsem se nepřeslechla a klidně mi to zopakovala) tak už nic nezkazím tak jsem ji vytáhla z auta a fakt dostala na zadek a ne jen tak lehce. drzá je dál ale už to má nějaké meze.

a co ve školce, tam si nestěžují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
25.9.12 17:37

No my uz s ni taky tak mluvime, rekli jsme jak ona na nas tak my na ni. A hlavne kdyz te buzeruje a sikanuje 5 lety dite, to te vytoci jako nic.
Treba vecer jde spat s braskou a pta se a kdy pujdete spat vy? pojdte taky spat, ze uz prijdete, a pak vola doborou noc ale sikanuje tim, my ji odpovime dobrou a ona, ne musite rict dobrou noc jako ja tak to rekneme a pak zase dalsi a dalsi a dokud neudela co chce rekne to dobrou noc treba 27× jsem to jednou pocitala a to uz jsme skakali z vokna temer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
25.9.12 17:37

Možná by bylo nejlepší na takové věty nereagovat vůbec a nevšímat si toho :nevim: děcka rády brnkají rodičům na nervy a když uvidí, že takhle se brnkat nedá :lol: :lol: tak toho nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.9.12 17:38

Taky by se mi takova chuva sikla…sice neni takovej smrad jak ta tvoje, ale jak uz tu nekdo psal na vety co zacinaji NE, tak to NE nejak preslechne zabavit se umi sama ale ten bordel po ni a ty kravinky co vymysli…u nas fungiji detska centra kde se vyblbne:-)…jestli mi bude nekdo psat, ze se ji mam venovat vic, tak vam ji poslu :-D…doma mam jeste skoro rocni mlade:-)…a co ve skolce? co na ni rikaji ucitelky? a ty vety co opakuje slysi kde? deti jsou casto nas odraz v mensim provedeni, takze neni jen chyba ve vychove, ale v nasem chovani:-)…ale chapu ze ti to musi drasat nervy-kdo nezna nepochopi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí