Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stika píše:
Ten smajlik mel byt puvodne cert, mazel ji rekl ze ji da pusu az zalez do postele a to udelala, ted na me jeci ze ji mam rict ze je sikovna, uz to rekla 8× zatim ji nic nerikam, malej si zacal hrat s autama v posteli
kaja ma zachvat rve at ji reknu ze je sikovna a mezitim rve na brachu
jeci rekni mi to, odpovez, prosim mluv se mnou
tohle nemyslis vazne, ze ne? co budete delat, az budou deti v puberte?
proste razne rict „dobrou noc, mae vas moc radi, tesime se na zitra, az se vyspinkate a spolu budeme -blablablabla/cokoliv“, privrit dvere a mlcet…nereagovat na NIC, ale fakt na NIC…kdykoliv jim ukazete, ze se da diskutovat, budou to delat (viz ty reci- jak jsem sikovna…nechapu, ze toto potrebuje slyset normalni petilete dite vecer pred usnutim
)
Tak vezmu bráchu a jdu ho uložit (klidně do ložnice), ať si Kája ječí jak chce…
Pokud přijde, vem ji za ruku s tím, že jde spát, ulož, dobrou a čus
budeš to dělat třeba ještě 2 hodiny…ale pokud zase polevíš, bude tahle diskuze neverending story…já se odhlásim a budu mít klid, ty ne…nikdy
@stika píše:
Stoji tady, maminko prosim te rekni ze jsem sikovna, manza na ni rve ze ji osprchuje hlavu
jak jako stoji? uaaa, to ji neumite odnest do postele, dat ji pusu a rict „dobrou noc, zalticko, zitra si budeme hrat“ nebo tak neco? to vas zivot ovladaji dva pidi-lidi?
proboha proc???
Jeci at odpovim komu pisu a stoji ve dverich pokoje, bracha sem furt lita si hrat, kaja mi prijde uz v tranzu a my s manzou jsme na nervy
@stika píše:
Stoji tady, maminko prosim te rekni ze jsem sikovna, manza na ni rve ze ji osprchuje hlavu
to je neskutečná rodina toto…každýmu co jeho jest…ale budete trpět ještě mnoho mnoho mnoho let
Naše prostřední taky měla takovýhle období…každý večer za náma x-krát chodila a vymýšlela si různý věci, ale fakt to chce vytrvat. Je to na hlavu, protože jsme dokolečka uspávali fakt klidně 2 hodiny, ale stálo to za to. Fakt jde o tu důslednost…A uvědomit si, co vlastně chci…
@stika absolutní chaos…neschopní rodiče…doplatěj na to děti…hlavně asi brácha
Prosi at reknu co pisu a breci, sakra proc ji musim odpovidat? zatim jsem nepolevila, ale tecou mi nervy
![]()
Nevím jestli neschopní rodiče. Jako určitou vinu a asi ne malou an tom mají, ale osobně si myslím, že holčička není zdravotně vůbec v pořádku. Takže bych to okamžitě řešila minimálně s psychiatrem, jak už tu bylo psáno.
@blorchi píše:
Ty vole..ja jdu asi na ordinacku![]()
já jdu asi na cigáro a burčák ![]()
Bych vas chtela videt, v posteli uz byla 20×, ted jeci na manzu a nuti ho odpovedet