Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
možná to bude pro pobavení, ale nejde mi to do hlavy…
Poslední týden blbě spíme.. všichni. Já, manžel, děti.. a to tak, že noc od noci hůř. Sny, mělký spánek, buzení a dětský řev.
Prvně jsem to přičítala úplňku - děti většinou to tak je, ale ten je za námi a na dnešek už to docela gradovalo. Jak to máte nyní Vy?
Taky posledni tyden spatne spim budim se v noci i malej a to nedela ale jemu rostou zuby to bych pochopila ale ja? To ti nereknu a budim se cela rozlamana
@aspagi píše:
Taky posledni tyden spatne spim budim se v noci i malej a to nedela ale jemu rostou zuby to bych pochopila ale ja? To ti nereknu a budim se cela rozlamana
Já si právě říkala jestli nějaký erupce na slunci
![]()
@Navli píše:
Já si právě říkala jestli nějaký erupce na slunci![]()
![]()
![]()
Erupce na slunci
to nevim ale neco se v tom vesmiru urcite deje
@aspagi píše:
Erupce na slunci![]()
to nevim ale neco se v tom vesmiru urcite deje
Ne myslela jsem to s nadsázkou, prostě mám pocit, že je vždy občas doba, kdy lidé jsou podrážděnější, hůř spí aj. a není to v závislosti na nějakých událostech u nich doma…
@zelenaprisera píše:
Spí perfektně, ale budí se 4:30 místo v sedm
Jo to je taky dobrý.. i když my dneska od pěti - jinak je standarrt v sedm.
Taky se mi už několik dní blbě spí, nemůžu usnout a když už, tak se mi zdají divný sny… Jindy ještě nedolehnu do postele a spím jak špalek. Tak snad se brzy zase už pěkně vyspinkáme ![]()
@Navli vsak ja to psala taky s nadsazkou a ze me to pobavilo ![]()
@aspagi píše:
@Navli vsak ja to psala taky s nadsazkou a ze me to pobavilo
JJ, mám pocit, že je tu takových „důležitých“ diskuzních témat a den ode dne víc… tak proč se nepobavit
i když my co blbě spíme to moc k smíchu nevidíme:-)
@Navli jen se to tady tajovymi tematy hemzi jen si vybrat kolikrat nestacim valit bulvy
asi takto ale je fakt ze na tvoji diskuzi jsem reagovala protoze taky posledni tyden s malym spatne spim a myslela jsem ze se treba neceho dopatrame
Aspg. já právě taky doufala, že buď nás bude víc a nebo to u nás lehce a rychle přejde.
Přišlo jaro a s ní nové energie, ještě chvilku potrvá než se to srovná. Také probíhá čištěni. Je to ovlivněné ještě jednou energii, ale to zde nebudu prezentovat, neboť už takhle jsem za blázna ![]()
U nás jen dneska, ale zato hrůza
. Syn (5měsíců) od dvou hodin se pořád převaloval, vrtěl asi dvakrát zaplakal. Tím páden jsem nespala já musela jsem dokonce jít pustit psa čůrat a to je co říct ten jindy chrní jako baron. Něco na tom bude ![]()
Edit: Ještě jsem zapomněla že manžel zaspal ![]()