Poslední týden špatně spíme

16631
19.3.14 07:09

Poslední týden špatně spíme

Dobrý den,

možná to bude pro pobavení, ale nejde mi to do hlavy…

Poslední týden blbě spíme.. všichni. Já, manžel, děti.. a to tak, že noc od noci hůř. Sny, mělký spánek, buzení a dětský řev.

Prvně jsem to přičítala úplňku - děti většinou to tak je, ale ten je za námi a na dnešek už to docela gradovalo. Jak to máte nyní Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5847
19.3.14 07:24

Taky posledni tyden spatne spim budim se v noci i malej a to nedela ale jemu rostou zuby to bych pochopila ale ja? To ti nereknu a budim se cela rozlamana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
19.3.14 07:26
@aspagi píše:
Taky posledni tyden spatne spim budim se v noci i malej a to nedela ale jemu rostou zuby to bych pochopila ale ja? To ti nereknu a budim se cela rozlamana

Já si právě říkala jestli nějaký erupce na slunci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.3.14 07:40

Ja uz 7 let :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.3.14 07:42
@Navli píše:
Já si právě říkala jestli nějaký erupce na slunci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Erupce na slunci :mrgreen: :mrgreen: to nevim ale neco se v tom vesmiru urcite deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
19.3.14 07:47
@aspagi píše:
Erupce na slunci :mrgreen: :mrgreen: to nevim ale neco se v tom vesmiru urcite deje

Ne myslela jsem to s nadsázkou, prostě mám pocit, že je vždy občas doba, kdy lidé jsou podrážděnější, hůř spí aj. a není to v závislosti na nějakých událostech u nich doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
19.3.14 07:57

Spí perfektně, ale budí se 4:30 místo v sedm :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
19.3.14 08:04
@zelenaprisera píše:
Spí perfektně, ale budí se 4:30 místo v sedm :zed:

Jo to je taky dobrý.. i když my dneska od pěti - jinak je standarrt v sedm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.3.14 08:10

Taky se mi už několik dní blbě spí, nemůžu usnout a když už, tak se mi zdají divný sny… Jindy ještě nedolehnu do postele a spím jak špalek. Tak snad se brzy zase už pěkně vyspinkáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.3.14 08:10

@Navli vsak ja to psala taky s nadsazkou a ze me to pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
19.3.14 08:12
@aspagi píše:
@Navli vsak ja to psala taky s nadsazkou a ze me to pobavilo :mrgreen:

JJ, mám pocit, že je tu takových „důležitých“ diskuzních témat a den ode dne víc… tak proč se nepobavit :mrgreen: :mrgreen: i když my co blbě spíme to moc k smíchu nevidíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.3.14 08:15

@Navli jen se to tady tajovymi tematy hemzi jen si vybrat kolikrat nestacim valit bulvy 8o asi takto ale je fakt ze na tvoji diskuzi jsem reagovala protoze taky posledni tyden s malym spatne spim a myslela jsem ze se treba neceho dopatrame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
19.3.14 08:19

Aspg. já právě taky doufala, že buď nás bude víc a nebo to u nás lehce a rychle přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
19.3.14 08:27

Přišlo jaro a s ní nové energie, ještě chvilku potrvá než se to srovná. Také probíhá čištěni. Je to ovlivněné ještě jednou energii, ale to zde nebudu prezentovat, neboť už takhle jsem za blázna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
19.3.14 08:33

U nás jen dneska, ale zato hrůza :cert:. Syn (5měsíců) od dvou hodin se pořád převaloval, vrtěl asi dvakrát zaplakal. Tím páden jsem nespala já musela jsem dokonce jít pustit psa čůrat a to je co říct ten jindy chrní jako baron. Něco na tom bude :think:
Edit: Ještě jsem zapomněla že manžel zaspal :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401