Vyspíme se vůbec někdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1428
14.3.14 08:09

vyspime se vubec nekdy???

Pekny den, je tu nekdo, kdo ma podobne problemy se spanim 8mi mesicniho? u nas je to totalni horor, nekolikrat za noc se budi, uz nevim opravdu co s nim, myslela jsem si, ze ho boli bricho po kasi, tak jsem misto kase dala vecer mleko, vcera v 19 h vypil 200 ml a ve 22.30 jako by mel v sobe budik kazdy den rev, zkusila jsem caj a pil jak duha, ovsem k nicemu to nebylo, do 23.30 porad vzhuru, tak jsem dala 120 ml um a spal tahem do 2.30, pak opet rev, dalsi mliko a spal do pul 6, to prece neni mozny, aby mel takhle v 8 m hlad, nebo je to zvyk? to neni den, aby spal, kdyz jsou to zuby, tak to o tom ani nemluvim, to se budi a rve celou joc, uz jsme z toho vsichni zoufali, janzel rano vstava v 5 h, vecer uz se ani netesim do postele, protoze vim, ze jen co si lehnu bude vzhuru. Rano je nevyspany protivny a urvany…mate to nekdo podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
14.3.14 08:14

A jak spí přes den?

• Citovat
  • Upravit
5088
14.3.14 08:14

@zuzuza můj syn– do roku a půl 6krát za noc a to byl na umělé stravě!! pravidelně… přes den spal 2×10minut!!! :pocitac: :pocitac:… pak už vůbec… do toho dvouletá dcera…která vstávala v 7…takže sotva nad ránem malý usnul, malá vstala…

myslela jsem, že to nemůžu přežít… ale jak vidíš, přežila :D.. ČEKÁM TŘETÍ A UŽ SE PSYCHICKY PŘIPRAVUJI… prvorozená dcera byla předpisová, v půl roce prospaná noc:)… takže věřím, že bude třeťátko po ní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
14.3.14 08:15

Pokud správně počítám, tak byl vzhůru 2×, což mi přijde celkem luxusni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.3.14 08:15

Hm, mela jsem. Postupne se to zlepsovalo, spat celou noc zacala pred druhym rokem. Mne se nepovedlo s tim nic udelat, preslo to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.3.14 08:16

… jo, nástupem chození se to zlepšilo, u nás to bylo posunuté, byl nedonošený, takže začal chodit později /v 14měsících/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120

Nase mala byla to same.do 8.m sem to vydrzela ale pak uz se to nedalo a udelali ji pokojicek a odstehovali ji z loznice.od te doby tam spi sama od 8 do 8.zkuste to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598

Jestli ho dáváte do postýlky, tak bude spát určitě líp u tebe. Podle mě potřebuje tvou blízkost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.3.14 08:17

Dětí většinou nespí celou noc. Malá spala v mé posteli, při probuzení se nakojila a spala dál a já též. Skoro rok a půl, pak začala spát celou noc - pořád u mě ;) Tvůj je na UM, ale třeba by ten přesun k vám pomohl. Některé děti to prostě potřebují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
14.3.14 08:18

Neporadim, taky jsme bojovali ale preji pevne nervy a at je to brzy lepsi :hug:
urcite v tom nejsi sama, takze klid! u nas to proste prestalo casem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
14.3.14 08:20

Mně se syn po 4 měsíci budil za noc třeba 6krát. Většinou se jen napil a spal dál. Kolem 9 měsíce se to buzení začalo snižovat (kolikrát jsme tedy nechávali i vyřvávat nebo se snažili utišit bez pití) a před rokem se to samo zlomilo a spí krásně celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.3.14 08:20

@zuzuza moje sedmiměsíční usíná v 18, na první mléko se budí kolem 23 hodiny, na druhé kolem 3-4 hodiny. Pak vstávala kolem 5 už vyspaná. Vstávala jsem s ní, ale po půl roce když pominulo největší riziko SIDS jsem si ji po tom druhém krmení začala brát k sobě do postele a spí krásně, dnes do 7,15 takže jsem spokojená. Potřebuje moji blízkost, dělá jí to dobře. Zkus to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
14.3.14 08:22

Mám to velmi podobně. Mám 10-měsíčního a budí se na kojení, ještě nedávno i 4× za noc. Teď ho učím, že dřív než ve 2-3h nedostane. Pak to posunu na 4h ranní a pak vůbec…
Není to první terorista, který mě v noci drtí, takže vím, že noční krmení musím utnout úplně a čím dřív, tím líp.
Jinak pomáhá hodně syrové stravy, člověk pak nepotřebuje tolik spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.3.14 08:24
@Ivuša.Nen píše:
Nase mala byla to same.do 8.m sem to vydrzela ale pak uz se to nedalo a udelali ji pokojicek a odstehovali ji z loznice.od te doby tam spi sama od 8 do 8.zkuste to.

Tohle taky stojí za vyzkoušení, nás už synek vyhnal z ložnice. Potřebuje mít na spaní svůj klid. :lol:

• Citovat
  • Upravit
11565
14.3.14 08:25

@zuzuza Možná se nebudí kvůli hladu, třeba kvůli zubům - což neznamená, že by ho neuklidnilo napití (má z toho pocit uspokojení, tak mu to pomůže na zuby). Vyspat se vyspíš - časem. Já tímhle stylem kojila do 13m, pak jsem odpadla a řekla jsem, že konec, a začala jsem dávat jen lahvičku s čajem. Tu jsem jen přišoupla a bylo. V tý chvíli už jsem věděla, že nemůžu dál… a zabralo. Dítě vzalo flašku a ududlalo se.

EDIT: A taky jsem se v těch 13m odstěhovala. Zjistila jsem, že když se převaluju, tak ji budím.

Definitivně buzení skončilo před druhým rokem, kdy se stabilizovaly zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí