Jakou postel vybrat pro dítě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3088
10.3.14 07:21

Jakou postel vybrat pro dítě?

Jakou máte postel pro dítko? Je třeba ze zdravotního hlediska některá vhodná a nevhodná? Je lepší klasická otvírací válenda s úložným prostorem, nebo postel s roštěm a matrací, která má třeba šuplík na uložení věcí? My třeba měly se ségrou válendy, ale nevím, zda třeba není lepší matrace, která se dá časem jen vyměnit. My třeba tu válendu měly přes 20 let, tak nevím ani, co dneska vydrží déle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25086
10.3.14 07:25

Tak co jsem kdesi slyšela a zní to logicky, tak klasická posltel, bez uložného prostoru, aby matrace „dýchala“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.3.14 07:28
@avm3 Myslela jsem si to, díky :)
@Maty1989 píše:
Jakou máte postel pro dítko? Je třeba ze zdravotního hlediska některá vhodná a nevhodná? Je lepší klasická otvírací válenda s úložným prostorem, nebo postel s roštěm a matrací, která má třeba šuplík na uložení věcí? My třeba měly se ségrou válendy, ale nevím, zda třeba není lepší matrace, která se dá časem jen vyměnit. My třeba tu válendu měly přes 20 let, tak nevím ani, co dneska vydrží déle :D

Myslela jsem si to, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
10.3.14 07:30

My máme postel z Ikei z roštem+ matrací. A na jedné straně záleží kterou zvolíte je prkno jako zábrane není ani vysoká. Prcek v roce a čtvrtna ní vyskočil jako zajíček.
Nemáme úložný prostor jak se tu psalo „dýchá“ za nás spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.3.14 07:41

@Maty1989 postel s roštem a matrací - dobře větrá. úložný prostor je sice fajn, ale válendy a pod a na dlouhodobé spaní určitě ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.3.14 07:56
@Jannys píše:
My máme postel z Ikei z roštem+ matrací. A na jedné straně záleží kterou zvolíte je prkno jako zábrane není ani vysoká. Prcek v roce a čtvrtna ní vyskočil jako zajíček.
Nemáme úložný prostor jak se tu psalo „dýchá“ za nás spokojenost

Já už chci právě klasickou velkou 200cm postel, ne přímo dětskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.3.14 07:57
@martina.se píše:
@Maty1989 postel s roštem a matrací - dobře větrá. úložný prostor je sice fajn, ale válendy a pod a na dlouhodobé spaní určitě ne :think:

Tak já třeba spala na jedné válendě přes 20 let a pohoda :D I když byla proležená, tak se mi pak u mamky spávalo dobře v těhotenství, krásně pupík ulehl do prohlubně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.3.14 08:02

@Maty1989 :mrgreen: jako jo, mi se s pupkem taky nejlíp leží na prosezeném gauči - bo tam krásně zapadnu - ale pro dítě bych volila něco kvalitnějšího :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
10.3.14 08:02

Taky to ted budeme resit. Jakou postel pro dcerku  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
10.3.14 08:07

Určitě ne válendu :) Nevětrá, proleží se,.. Radšiklasickou masivní s roštem a měnit matraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.3.14 08:15
@Almira-Alm píše:
Určitě ne válendu :) Nevětrá, proleží se,.. Radšiklasickou masivní s roštem a měnit matraci :)

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
10.3.14 08:16

My nejspíš budeme kupovat něco takového: http://www.postele-palandy.cz/…marcela9.jpg úložný prostor neřeším, nakoupím v Ikei nějaké pěkné krabice na hračky a může to být tak, to bohatě stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.3.14 08:29
@avm3 píše:
Tak co jsem kdesi slyšela a zní to logicky, tak klasická posltel, bez uložného prostoru, aby matrace „dýchala“.
:palec: :palec: :palec: :palec:

na posteli nezalezi, jen to musi byt nejaky ram a v nem obyc rost (ne plna deska), at matrace dycha. zadne supliky pod posteli, at tam cirkuluje vzduch…
a vybrat dobrou matraci, ktera se da potom vymenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.3.14 08:30

@Verca1989
moc hezka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.3.14 08:32
@Verca1989 píše:
My nejspíš budeme kupovat něco takového: http://www.postele-palandy.cz/…marcela9.jpg úložný prostor neřeším, nakoupím v Ikei nějaké pěkné krabice na hračky a může to být tak, to bohatě stačí :)

Taky mame podobny typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401