Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A kupujete sníženou postel nebo už normální? taky budujeme pomalu pro dítko pokojík a řešíme postel. já bych nejradši koupila už normální, ne tu sníženou, ať se za par let nekupuje nová
Máme toto:
(spodní postel má úložný prostor a přitom matrace větrá) ![]()
@evulkanov píše:
A kupujete sníženou postel nebo už normální? taky budujeme pomalu pro dítko pokojík a řešíme postel. já bych nejradši koupila už normální, ne tu sníženou, ať se za par let nekupuje nová
Já už chci právě klasickou 200cm dlouhou, ať nemáme zbytečně pak další postel ![]()
@Maty1989 my taky chceme už velikostně klasickou, ale pro ty děti jsou i snížené. mě to přijde pak ve vyšším věku nepraktické, když má třeba dítě v pubertě sníženou postel:-)
@evulkanov píše:
@Maty1989 my taky chceme už velikostně klasickou, ale pro ty děti jsou i snížené. mě to přijde pak ve vyšším věku nepraktické, když má třeba dítě v pubertě sníženou postel:-)
Tak já sníženou neřeším, malá má skoro 3 roky, takže si v pohodě vyleze ![]()
Potřebuji poradit, budem male kupovat postel tak jsem koukala i na aukro maj tam pěknou i se zabranou, matrace v ceně. Mate někdo zkušenost nebo jste i kupovali.
Dobrý den, obnovuji tuto diskuzi, protože bych prosila o radu.
Chceme syna přemístit už na velkou postel, bude mít 3 roky a já nevím jakou vybrat. Máme doma valendu, na které se moc nespalo, je skoro nová, ale nevím, zda pro tak malé dítě je vhodná. Manžel říká, že proč kupovat novou postel, když máme tuto, ale nechci, aby syn měl pak v dospělosti problémy se zády, jako já. Proto bych ráda věděla, zda je valenda vhodná pro malé dítě, nebo zda raději koupit postel s matrací a jakou. Děkuji za rady.
@Isia A v té válendě je co za výplň? Já bych teda stoprocentně koupila postel, ta může být klidně i levnější, ale kvalitní rošt a matraci určenou pro děti. Přece jen děti jsou jiná váhová kategorie než dospělí a já sama bych teda dlouhodobě nespala na válendě ani za nic, protože jsem na něčem provizorním prospala prakticky celé dětství a podle toho taky moje záda vypadají. Partner to samé, takže jsme si v dospělosti konečně pořídili pořádné kvalitní spaní a je to dost rozdíl.
Já spala na válendě cca 18let. Měla jsem tam za tu dobu slušnej důlek, ale spalo se dobře
I ve válendě se dá vyměnit matrace ![]()