Poslíčci 36tt

407
21.10.19 15:10

Poslíčci 36tt

Ahoj, jsem 36+0 a od včera mi často tvrdne břicho. Občas cítím trochu tlak v podbřišku, ale není to pokaždé. Do toho mě často píchá do spodku, ale nesouvisí to s tvrdnutím. Ráno když jsem byla se psem mě dost píchalo do podbřišku přes močak až ke sponě, jen při chůzi. břicho mi tvrdne furt víc, píchání do spodku trvá, ale není tolik jako včera. Myslíte že to je ok? Menstruační ani jiné bolesti při tvrdnutí nemám. Je to teda jen tvrdnutí, poslíčci nebo něco jiného?
Mám strach, že pokud mi neodtece voda, že nepoznám až zacnu rodit 8o
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
21.10.19 15:20

To poznáte určitě, to je taková bolest, kterou musíte rozdýchat a trvá několik sekund, pravidelně to opakuje. Tohle jsou jen poslíčci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.19 15:20

Klid

Tyhle bolesti znám, dvě děti už mám na světě a vždy jsem jela do porodnice tak, že jsem vše odhekala doma. A v porodnici pak už jen porod samotný. Druhého syna jsem porodila v zahraničí, v noci, bez doprovodu manžela, v zemi, kde anglicky nemluví, jejich jazyk znám až teď. Odvezl mě kámoš kdy jsem mu volala 15 min kdy už jsem fakt odfukovala a starší syn se probouzel a pakoval :mrgreen:. A už jsem říkala, že to asi klasické tvrdnutí není. Rodila jsem o 2 týdny dříve. Hlavní je být v klidu. Porod má nějaké fáze, dítko nevypadne za 15 minut. A i když mám rychle porody, tak vždy se tělo otvírá a pokud už fakt rodí tak samo tlačí a voda rupne tak, že to fakt neprehlednes. Buď v klidu, vždy je čas - max půl hodiny si dávám do dojezd do porodnice. I třeba taxíkem. Přirovnání to asi tak, že když se ti chce na velkou a už víš že prostě musíš jinak to u tebe vyleze :mrgreen: tak paaa snad jsem pomohla :srdce:

• Citovat
  • Upravit
407
21.10.19 17:28

Díky :) paradoxně mi tvrdne břicho nejčastěji když ležím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.10.19 20:31

@Kiwijeta ahoj :mavam: Poslíčky jsem měla asi dvakrát a jsem 37+2. Taky mám strach, že to nepoznám… Každopádně to tvrdnutí mám taky nejvíc, když ležím nebo sedím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
21.10.19 20:53

@Kiwijeta to poslíčci nejsou..to by bylo jiné..toto jsou normální problémy mimco je větší a při chůzi normální věc..tbrdnuti je taky bezne tělo se připravuje na porod já to mělo od 3 měsíce skoro no stop…
A poslocky jsme měla od 30 tt ztbrdlo břicho a bolest šla od břicha do zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
21.10.19 20:54

Jinak poznáš to 100%… A mě voda neodtekla vůbec a í tak jsem to poznala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9182
21.10.19 21:06

Porod poznáš, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie