Už třetí den poslíčci? Je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
22.4.10 08:29

Ahoj tak ja ti bolesti jsem vcera mela 2-3-2-3-2-3kazdou chvili a trvalo to tak 2apol hodky v kuse ja myslela taky ze pojedem s chlapem do porodky ale pak si řikam skusim sprchu jestli to prejde ale fakt ze jo ono se to sklidnilo.Pak jeste v noci jsem se vzbudila bolestmi ale nebylo to takove jak vecer.Ja nevim jestli mi odesla zatka hlenova,rekla mi to vcera dr,protoze mam pocit jakobych porad ucurkavala,ale plodovka to 100%neni.Takze asi tak a termin mam za12dni,taky jsem si řikala ze pockam az mi odtece voda ale to e asi nedockam,u prvni holky pred 11lety jsem nemela zadny bolesti nic,neodtekla voda a nakonec vyvolavany porod.Ja taky nevim a hrozny tlaky od spodku a bolesti v krizech jaj nech to uz mame za sebou.Ted ale dopoledne zatim zadny stahy necitim tak asi to opravdu byli jen ti poslicci.Jarus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.4.10 10:40

ten pocit s „ucuravanim“ mam taky, ale pry je to normalni, tak nevim no. Stahy se od vcerejska umoudrily a mam je po delsich intervalech ale zato se pomalicku zacinaji stupnovat. No zatim se citim v poho, jen me ti poslici uz otravuji. Ale s tim nic neudelame:( Uz bych to chtela mit za sebou a pred sebou mit kocarek s „nakladem“:) Ja jsem u prvni dcery (pred 5ti lety) prave vubec nic takovyho nezazila, z niceho nic jsem dostala stahy a jelo se, po 5ti hodinach bylo „vymalovano“ vodu mi museli prdnout az na porodnim boxu. Tak uvidíme, přeji všem hodně zdaru „pohodovy“ porod a klidna miminka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.4.10 11:25

No ja jsem taky u holky ani poslickov nemela ale ani bolesti prave ze me svihli na monitor a ptali se jestli nemam bolesti ze uz jdu rodit,a ja rekla ze v pohode,kazdy snasi jinou bolest nekdo snese vic nekdo min a ozaj mi nic nebylo a do 2apul hodiny byla ven s tym ze mi museli vodu pichnout taky.Ale ted mam docela strach lebo tim padem nevim jaky bolesti a co vlastne mam cekat neumim to rozeznat ale zatim sem cela a rekli ze pokud neporodim do 39+5 tak nejpozdejs39+6se bude vyvolavat tak uvidim aspon takhle to mam jisty ze vim ze dil uz cekat nebudu a dns jsme 38+3.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.4.10 20:22

tak drzim pesticky pro stesti at vse dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.4.10 09:12

tak uz mam prvni „kolo“ v porodnici za sebou. ze soboty na nedeli byly stahy po 3 minutach a takova bolest, ze sem neverila co citim. u dcery jsem tuto bolest mela az tesne pred porodem. tak jsme vyjeli a po natoceni monitoru a vysetreni mi Dr oznamila, ze porod to neni a ze muzu jet domu, dostala jsem cipky proti bolesti a jsem doma stale s pupikem. mela jsem takovy strach ze porodim nekde po ceste a nakonec se vubec nic nedelo. Tak nevim no. sice druhorodicka,ale nevim k cemu mi to je:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.4.10 10:26

To ti verim my jsme zase travili cely dopoledne v nedeli v porodnici protoze jsem zvykla jak se malej v brisku pekne mrska a ted celou sobotu,ani v noci a ani po ranu jak sem zvykla jsem prcka necitila a tak jsme radsi jeli do porodky.Tam ale na utz hazel sebou ale ja ho proste necitila az kdyz ho napojili na monitor tak jsem zacala citit jak tam sebou mrska,tak jsem se uklidnila a taky jsme jeli domu s pupikem.No ti bolesti a kontrakce mavam porad ale kdyz se osprchnu tak vzdy to prejde tak nevim jsem z toho taky unavena,ze to neodhadnu a este abych nakonec nerodila doma!snad to zvladneme hezky dnik Jarus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.4.10 14:07

taky bych nechtela rodit doma, mam z toho uplne panickou hruzu! Dnes jsem byla na kontrole v porodnici a moc milý pan Dr vse zkontroloval a tak mam aspon kid, ze je prcek v poradku. za tyden mam prijit pry zas, pokud predtim neporodim, tak jsem se hned ptala jestli si mysli, ze uz to jako bude a on ze nevi, ze to tak poznat nejde, ale ze uz jsem v terminu tak to muze byt kdykoli, to me fakt uklidnil:) stahy mi ted malicko ustaly tak mam aspon klidek a pres noc se aspon trochu vyspim. si rikam esi to neni takove to ticho pred bouri:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
28.4.10 08:13

Ahoj to stejne mam ja ti stahy se trosku utlumili a v noci spim super.tak uvidime tak ypreju at to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí