Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky me bolí na břichu čtvereček asi 10×10cm už od 30tt ale doktor říká že to občas je že je to spíš od toho jak kope atd, na UZ nic nevidí tak se prý nemám stresovat.. Nebolí mě to tedy pernamentne ale vetsinou večer..
Dragy píše:
no to by mohlo být…a je to nějak nebezpečné pro miminko kdyby to byl slříplý nerv v břiše??
Monunaa píše:
Taky me bolí na břichu čtvereček asi 10×10cm už od 30tt ale doktor říká že to občas je že je to spíš od toho jak kope atd, na UZ nic nevidí tak se prý nemám stresovat.. Nebolí mě to tedy pernamentne ale vetsinou večer..
Monunno koukám že jsi z Duchcova
to jsme skoro sousedky:) a termín máš cca 10 dnů přede mnou…to je náhodička…kde budeš rodit?
lukymaty píše:
ne nemyslim že byto mohlo ublížit břicho se prostě napína
Dragy píše:
no to by mohlo být…a je to nějak nebezpečné pro miminko kdyby to byl slříplý nerv v břiše??
Tak snad to tak bude. Na KO jdu 29. tak jsem zvědavá co mi dok řekne......
Dragy píše:Monunaa píše:Monunno koukám že jsi z Duchcova
Taky me bolí na břichu čtvereček asi 10×10cm už od 30tt ale doktor říká že to občas je že je to spíš od toho jak kope atd, na UZ nic nevidí tak se prý nemám stresovat.. Nebolí mě to tedy pernamentne ale vetsinou večer..to jsme skoro sousedky:) a termín máš cca 10 dnů přede mnou…to je náhodička…kde budeš rodit?
Já jdu do Ústí, Tp porodnici moc nevěřím.. Odkud jsi??
Monunaa píše:Dragy píše:Já jdu do Ústí, Tp porodnici moc nevěřím.. Odkud jsi??Monunaa píše:Monunno koukám že jsi z Duchcova
Taky me bolí na břichu čtvereček asi 10×10cm už od 30tt ale doktor říká že to občas je že je to spíš od toho jak kope atd, na UZ nic nevidí tak se prý nemám stresovat.. Nebolí mě to tedy pernamentne ale vetsinou večer..to jsme skoro sousedky:) a termín máš cca 10 dnů přede mnou…to je náhodička…kde budeš rodit?
Ono si na každý porodnici někdo něco najde…já se rozhodla pro Teplice, mám tam trochu protekci tak toho využiju
…jako taky je tam jeden Dr. nečeské národnosti, který mi silně pije krev, ale já se nenechám nikým buzerovat takže jestli ho chytnu tak se bude divit
Jsem z Oseka u Duchcova
Ahoj,
myslíte si že je zcela normální že zatím vůbec nemám poslíčky (37tt)?
Byla jsem třikrát už na KTG - tam je i křivka kontrakcí a tu jsem měla vždycky rovnou, žádné známky toho že by se něco dělo.
Občas mi tvrdne břicho, hlavně v noci, když ležím na zádech, ale to vždycky přejde během pár minut, když se otočím na bok.
Může se mi rozjet porod aniž bych měla předtím poslíčky?
Ahoj, obnovim téma. Jsem 28tta už mám poslicky cca 2× týdne. Není to nějak moc části? K doktorce jdu v pondeli
@skorotehotna já je měla brzo v prvním těhotenství..ale bylo od poloviny rizikové zkracoval se mi čípek…pokud se ti něco nezdá nech se zkontrolovat jinak myslím, že v pondělí stačí…já teď měla první poslíčky v 31 tydnu