Poslíčci ve 30.tt – jak je poznám?

478
22.7.10 12:47

poslíčci

ahoj, mám dotaz. Jak poznám, že mám poslíčky? A poslíčci jsou to samé, jako falešné kontrakce? Snad nikoho nenaštvu, že mám třeba hloupou otázku, ale nevím a tak se ptám… :nevim: Jsem ve 30tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2921
22.7.10 12:59

Ahoj, poslicci jsou vlastne falesne kontrakce. Poznas je udajne tak, ze se mezi kontrakcemi nezkracuje interval a daji se rozehnat teplou vodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
22.7.10 13:05

a jak to bolí? Jsou to jako křeče? Občas mě hrozně píchne v podbříšku a jakoby mám pocit, že mě ztvrdne bříško, ale za pár minut je po všem. Nekdy je to i několikrát za den, hlavně když třeba dlouho sedím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
22.7.10 13:33

Maji, to bude asi tvrdnutí břicha, to má být, já to mám i 10× za den a je to správně, tělo se prý připravuje na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
22.7.10 13:33

Ano ano, to je ono, taky mi takhle tvrdlo břicho, párkrát za den. Až budou bolesti pravidelné a interval se bude zkracovat, tak jsou to už doopravdické kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.7.10 16:09

holky,poslíčky poznáte,to je bolest,né jako tvrdnutí bříška,u poslíčků je to vlastně kontrakce,ale není jich moc,někdy třeba 1 nebo 2 zas skončí,někdy jich může být třeba 10 za den,ale to se zkroutíte,ale každá to má jinak,já měla poslíčky u obou kluků stejné,u každého 3 a asi po týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.7.10 16:09

Ano ano, cokoliv, co nevede k porodu, tak jsou poslicci/cvicne kontrakce/tvrdnuti bricha, odborne Braxton-Hicks kontrakce. Jsou naprosto v poradku a naprosto bezne, s koncem tehotenstvi sili a zintenzivnuji se, jsou castejsi a jednoho dne budes rodit :) , tam uz to budou ty prave porodni kontrakce . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
22.7.10 16:16

Jojo, já to mám taky. Břicho mi tvrdne asi od 19.týdne. ALE POZOR nemělo by tvrdnou když nic neděláš!!! A poslíčky jsem měla taky, je to jako když máš menses a cítíš takové tlaky, ale když se hodíš do klidu nebo si dáš teplou vanu, tak to přestane. Od kontrakcí se to taky pozná tak, že bolest je pořád stejná, třeba 20 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.7.10 16:20

ahoj…tak to mě kolikrát tvrdne i když nic nedělám…normálně ležim a najednou se to stane…pak zase odezní. Doktorovi jsem to říkala a prý je to normální - jsem 34+5. Tak snad má pravdu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
22.7.10 16:22

Take mi bricho tvrdlo a to jsem sedela nebo lezela a nic nedelala. Deloze je jedno, co delas, ta si jede podle sveho :) . L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
22.7.10 16:54

HOlky, moc vám děkuji za rady a názory :-) Taky děkuji mé děloze, že si jede svoje a připravuje se pěkně na porod :lol: Je to fajn, nosit vložky, kvůli výtokům ( nesnáším vložky) :-D , do toho tvrdnutí břicha… ještě by mě mohlo začít téct víc mlezivo, abych musela nosit vložky do podrsenky a už si budu připadat, jak nedobitnéj hrad pro manžela :dance: :lol: ale samozřejmě co bychom pro ty prťata naše neudělaly a já se těším, až uslyším, že umí pořádně řvát :-P Horzně se už na něj těšíme a mě příjde, že je to nekonečný!!!
Dragy: ty se máš, máš to za pár :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
22.7.10 19:55

Ahojky, jsem 36tt a mám pravidelně každou noc kolem 3hod ráno bolesti vždy vlezu do sprchy a pustím na bříško teplou vodu a do 5 min je konec. Tvrdnutí břicha mam taky tak 10denně, už aby byl malej venku nebo mi hrábne :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.7.10 20:26

mám dotaz, když jsme u těch bolestí: poslední 2 dny pociťuju opravdu zvláštní bolest na/v břichu pořád v jednom stejným bodě.Jako bych tam měla modřinu, když si na to sáhnu a zmáčknu bolí to jako jehličky, nic tam neni, jen to tam bolí. Hlavně při chůzi mám nutkání tam tu kůži zmáčknout jako do špeku.Fakt dost nepříjemný…nevím, nevíte co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
22.7.10 21:20

A neni to treba jen skřiply nerv :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.7.10 22:11

no to by mohlo být… :think: a je to nějak nebezpečné pro miminko kdyby to byl slříplý nerv v břiše??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí