Neustálé špinění po IVF

1128
21.7.10 17:54

neustálé špinění po IVF

pomoooc holky těhulky po IVF,nebo maminky už,špinila jste některá neustále v 1.trimestru a vše dopadlo dobře?mám hematom a syndrom mizejícího dvojčete,a neustále špiním,někdy víc,někdy míň,ale v kuse už snad 4 týdny,nyní jsme 10tt,dnes už to vypadalo,že konečně přestanu špinit a buch zas nanovo,
pište prosím,zda jste měly něco podobného
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
21.7.10 18:25

V prvním trimestru jsem take spinila ale pouze trikrat a opravdu trosicku..Malý hematom mam také .ale jestli to trva takhle dlouho mela by si si zajit k lekaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
21.7.10 18:37

ahoj,k lékaří chodím pořád,už mi bylo řečeno,že dokud nepoteče krev,nemám chodit,ale zítra zas zajdu po týdnu,jsou to hrozné nervy
díky za odpověď :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.7.10 18:41

Tak to bude vse v poradku uvidis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
21.7.10 18:44

díky,také doufám,jen jsme netušila,že se těch vložek nezbavím ani v těhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.7.10 18:53

V druhým trimestru už by si mohla mit pokoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
21.7.10 19:27
Sisi: já mám taky hematom a Dr. mi řekl, ať počítám s tím, že ještě tak min měsíc špinit budu…špiním už asi 2 týdny (jsem 7+3)…akorát mě sleduje
sisito píše:
pomoooc holky těhulky po IVF,nebo maminky už,špinila jste některá neustále v 1.trimestru a vše dopadlo dobře?mám hematom a syndrom mizejícího dvojčete,a neustále špiním,někdy víc,někdy míň,ale v kuse už snad 4 týdny,nyní jsme 10tt,dnes už to vypadalo,že konečně přestanu špinit a buch zas nanovo,
pište prosím,zda jste měly něco podobného
díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
21.7.10 20:40

ja jsem behem prvniho trimestru spinila a dokonce i krvacela. Hematom jsem nemela pry to mohlo byt mizejici dvojce, praskla zilka, nebo proste jen tim ze deloha je nasakla a roztahuje se. drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.7.10 15:12

jé holky,díky za odpovědi,bubli,já mám i hematom i meizející dvojče,šílenost, :zed:
tak snad to mimís ustojí
ahoj škurpice,no já jsme 10tt,a mě řekli mudři,že to budu mít celý 1.trimestr,tak snad to pak ustane a bude vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí