Poloha plodu

308
21.7.10 11:20

poloha plodu

Ahoj holky, včera jsem byla na kontrole(31+3tt), nahoře mám necelých 11kg. Doktorka mi dělala i ult. Mimčo se neukázalo, takže holčička nepotvrzena :lol: Jediné co mě zaraží je poloha, je hlavičkou nahoru. Za tři týdny mě čeká kontrola a pokud se neotočí, bude se řešit způsob porodu.
Mějte se hezky a pá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.7.10 11:32

měla sem to stejně ještě má i čas se otočit…my už sme otočený a ted jdem na ultrazvuk ve 36tt…měly bychom mýt holku ale uvidíme třeba bude změna…každej říká že vypadám na kluka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
21.7.10 12:20
lens píše:
Ahoj holky, včera jsem byla na kontrole(31+3tt), nahoře mám necelých 11kg. Doktorka mi dělala i ult. Mimčo se neukázalo, takže holčička nepotvrzena :lol: Jediné co mě zaraží je poloha, je hlavičkou nahoru. Za tři týdny mě čeká kontrola a pokud se neotočí, bude se řešit způsob porodu.
Mějte se hezky a pá!!!

Ahoj.
Zatím je ještě čas, může se klidně otočit. ALe jen jsem chtěla napsat, že jsem rodila koncem pánevním a musím říct, že je to v pohodě. Rodila jsem poprvé, takže nemám srovnání s normální polohou hlavičkou dolů. Ale na porod mám jen hezké vzpomínky a rodit bych šla klidně hned zas. A to jsem to měla trochu komplikovaný-malá tam nějak blbě strčila ručku a měla abnormální rotaci-říkal doktor, že to v životě neviděl. Takže se ničeho neboj a kdyby se přeci jen náhodou miminko nechtělo otočit, věř tomu, že k tomu má svůj důvod a má to tak prostě být. Všechno se dá zvládnout!
Tak se drž. A přeji ti co nejméně bolestivý porod, na který budeš vzpomínat tak pěkně jako já!
Jo a miminku se dá pomoci otočit homeopatiky-Pulsatila, jsou teda jen na předpis. A taky cvičením-kočičí hřbety, vytíráním podlahy na čtyřech, zvedáním pánve. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.7.10 12:21

Ahoj, miminko má ještě čas, ještě se může otočit 2× tam a zpět. Simča si v poloze KP trůnila do 35.tt a pak se konečně otočila :-D Mě teda MUDr. uklidňoval, že má místa i plodové vody dost, že ten kotrmelec ještě udělá a ve 36.tt už byla hlavičkou dole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.7.10 12:41

Ještě má dost času na obrácení :kytka: Mě se holka obrátila hlavou dolů přesně 38+5tt a za týden jsem pak rodila. Musím říct, že ten obrat nebyl pro mě nic příjemnýho, měla jsem pocit, že se mi obrátí vnitřnosti naruby :poblion: , ale byla jsem ráda, že se malá umoudřila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.7.10 12:59

určitě se ještě otočit může.. dokonce jsem slyšela že jsou na to cviky.. tak přeji štěstí! ať je vše ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.7.10 16:30

ahoj…já jsem ve 35tt a taky je hlavičkou nahoře…nebo aspoň si nemyslím že se od poslední KO (před 4 týdny)otočil…modlím se aby se tak stalo…nechci císaře :cry: asi půjdu vytřít a zahrát si na kočičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
22.7.10 16:58

Já jsu ve 30tt, minule mě doktorka uklidňovala, že se mi maléj natočil hlavičkou dolů, že je to super a pak jsem se tady dozvěděla, že se ještě 2× může klidně otočit… Tak otáčení zdar a ať všechny hlavičky končí otočený dolů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
24.7.10 19:08

Dobrý den, jsem tu dneska poprvé. Já jsem byla na kontrole ve 29+4 a doktorka mi řekla že holčička je už hlavou dolu. Tet tam jdu 26,7 na další kontrolu tak uvydim. porod my planovany na 20. Září. Doktorka my do kolonky Příprava k porodu- Mám tu nějaké znaky. ERY, HG, HT, TR. Ne mužu se nikde dočíst co to znamená. Muže my nějaká maminka poradit? Děkuji Ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.7.10 22:05

ERY = erytrocyty, HG = hemoglobin, HT = hematokrit, TR = trombocyty. Jedná se o hematologické vyšetření krve.(v podstatě počty krvinek+hodnota hemoglobinu a hematokrit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lesko
10.8.10 13:28

Ahoj holky, v neděli mimčo řádilo jako čert. Dnes jsem byla na kontrole a mimčo je otočené tak ják má být!!!!! :potlesk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lucka1989
10.8.10 14:51

paradni zprava gratuluju

• Citovat
  • Upravit
5394
11.8.10 07:51
lesko píše:
Ahoj holky, v neděli mimčo řádilo jako čert. Dnes jsem byla na kontrole a mimčo je otočené tak ják má být!!!!! :potlesk: :lol:

Tak to je paráda!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky