Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, devcata, muj prvni prispevek do tehotnych,, pred casem to bylo tehotenstvi se spatnym koncem,
takze se to po vedlo, tuktuktuk, a mam mozna trochu tupy dotaz,
jsem v v 6 tt a mam brisko a prsa jako moje sestrenice ve 4 mesici,
jak jste to mely vy?
Diky
já měla taky bříško brzy.. je to individuální! ale já se s ním chlubila fakt ráda!
goreti píše:
Ahoj, devcata, muj prvni prispevek do tehotnych,, pred casem to bylo tehotenstvi se spatnym koncem,
takze se to po vedlo, tuktuktuk, a mam mozna trochu tupy dotaz,
jsem v v 6 tt a mam brisko a prsa jako moje sestrenice ve 4 mesici,
jak jste to mely vy?
Diky
Goreti - za jak dlouho se ti podařilo otěhotnět ?? po špatném konci ??
Já měla bříško taky brzy.Vlastně skoro od té doby co jsem zjistila,že jsem těhotná,protože jsem měla pořád na něco chuť. ![]()
Lendiku, 27, koukni na ´´Samovolny potrat a stale priznaky tehotenstvi´´, je to tam komplet ´
Nekde jsem cetla, ze brisko vyleze brzy pri zaklonene deloze,
teda ne ze by mi to vadilo, naopak, jsem stastna z tehotenstvi, a trese se mi prdelka, pri kazdem pichnuti , a skoromanzel je naprosto nadseny,
jen nemyslim, ze je to jidlem nebo vzduchem, ¨to brisko mam hned rano a vecer trochu vetsi, jak je zaplnene.
jen se bojim, jestli to neni neco jako otok, imunitni reakce treba, nebo tak …jsem splasenka,co? ![]()
Ahoj já měla bříško taky brzy ale hlavně večer. Jestli to bylo těhu bříško nebo jsem byla tak nafouklá nevím ale v 6tt jsem vypadala jak v 5tém měsíci ![]()
Užívej si to. Já jsem teď 32tt a to bříško už je teď pořádnej pupek, všechno mě bolí a tlačí ale je to krásný ![]()
ahoj, tak v 6tt ta děloha není tolik zvětšená aby to šlo vidět, spíš je ze začátku člověk nafouklý a pak se i tak nějak povolí
goreti píše:
Lendiku, 27, koukni na ´´Samovolny potrat a stale priznaky tehotenstvi´´, je to tam komplet ´
Nekde jsem cetla, ze brisko vyleze brzy pri zaklonene deloze,teda ne ze by mi to vadilo, naopak, jsem stastna z tehotenstvi, a trese se mi prdelka, pri kazdem pichnuti , a skoromanzel je naprosto nadseny,
jen nemyslim, ze je to jidlem nebo vzduchem, ¨to brisko mam hned rano a vecer trochu vetsi, jak je zaplnene.
jen se bojim, jestli to neni neco jako otok, imunitni reakce treba, nebo tak …jsem splasenka,co?
Goreti jsem po mimodělož. teda užv dubnu - a te´d v srpnu bych to chtěla zkusit , a tak doufám že se to povede hned na poprvé i když jsem asi dosti naivní - tak proto se ptám jak dlouho si čekala po tom než si otěhotněla !!
Ja jsem mela vzdycky v den ocekavane mens, pozitivni test, pak tyden a 10 dni zpozdeni a pak delsi a silnejsi krvaceni, nez moje norm mens, sla jsem vzdy k mudr, a ten mi pri krvaceni rekl, ze ted to nepozna a po krvaceni ze jsem cista, takze jsem sla do toho vzdy znovu, ted uvidim…
Hanule, a zvetsovalo se ti brisko rovnomerne, nebo jsi mela skoky?
tak děkuji za radu uvidím co se z toho vyklube - doufám že mimísek
![]()
hh, mě jeden pán v polovině osmého měsíce povídal „na vás už to začíná být vidět“, tak to mě pobavilo ![]()
Ale dlouhou dobu jsem byla jakoby najedená