Bríško...UŽ?

31
20.7.10 20:47

Bríško...UŽ?

Ahoj, devcata, muj prvni prispevek do tehotnych,, pred casem to bylo tehotenstvi se spatnym koncem,
takze se to po vedlo, tuktuktuk, a mam mozna trochu tupy dotaz,
jsem v v 6 tt a mam brisko a prsa jako moje sestrenice ve 4 mesici,
jak jste to mely vy?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22163
20.7.10 20:49

já měla taky bříško brzy.. je to individuální! ale já se s ním chlubila fakt ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
20.7.10 20:51
goreti píše:
Ahoj, devcata, muj prvni prispevek do tehotnych,, pred casem to bylo tehotenstvi se spatnym koncem,
takze se to po vedlo, tuktuktuk, a mam mozna trochu tupy dotaz,
jsem v v 6 tt a mam brisko a prsa jako moje sestrenice ve 4 mesici,
jak jste to mely vy?
Diky

Goreti - za jak dlouho se ti podařilo otěhotnět ?? po špatném konci ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.7.10 20:54

Já měla bříško taky brzy.Vlastně skoro od té doby co jsem zjistila,že jsem těhotná,protože jsem měla pořád na něco chuť. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
20.7.10 20:56

Ahojky já měla bříško ve 12tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.7.10 20:59

Lendiku, 27, koukni na ´´Samovolny potrat a stale priznaky tehotenstvi´´, je to tam komplet ´
Nekde jsem cetla, ze brisko vyleze brzy pri zaklonene deloze,

teda ne ze by mi to vadilo, naopak, jsem stastna z tehotenstvi, a trese se mi prdelka, pri kazdem pichnuti , a skoromanzel je naprosto nadseny,
jen nemyslim, ze je to jidlem nebo vzduchem, ¨to brisko mam hned rano a vecer trochu vetsi, jak je zaplnene.
jen se bojim, jestli to neni neco jako otok, imunitni reakce treba, nebo tak …jsem splasenka,co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
20.7.10 21:06

Ahoj já měla bříško taky brzy ale hlavně večer. Jestli to bylo těhu bříško nebo jsem byla tak nafouklá nevím ale v 6tt jsem vypadala jak v 5tém měsíci :lol:
Užívej si to. Já jsem teď 32tt a to bříško už je teď pořádnej pupek, všechno mě bolí a tlačí ale je to krásný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.10 21:06

ahoj, tak v 6tt ta děloha není tolik zvětšená aby to šlo vidět, spíš je ze začátku člověk nafouklý a pak se i tak nějak povolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
20.7.10 21:08
goreti píše:
Lendiku, 27, koukni na ´´Samovolny potrat a stale priznaky tehotenstvi´´, je to tam komplet ´
Nekde jsem cetla, ze brisko vyleze brzy pri zaklonene deloze,teda ne ze by mi to vadilo, naopak, jsem stastna z tehotenstvi, a trese se mi prdelka, pri kazdem pichnuti , a skoromanzel je naprosto nadseny,
jen nemyslim, ze je to jidlem nebo vzduchem, ¨to brisko mam hned rano a vecer trochu vetsi, jak je zaplnene.
jen se bojim, jestli to neni neco jako otok, imunitni reakce treba, nebo tak …jsem splasenka,co? :oops:

Goreti jsem po mimodělož. teda užv dubnu - a te´d v srpnu bych to chtěla zkusit , a tak doufám že se to povede hned na poprvé i když jsem asi dosti naivní - tak proto se ptám jak dlouho si čekala po tom než si otěhotněla !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.7.10 21:13

Ja jsem mela vzdycky v den ocekavane mens, pozitivni test, pak tyden a 10 dni zpozdeni a pak delsi a silnejsi krvaceni, nez moje norm mens, sla jsem vzdy k mudr, a ten mi pri krvaceni rekl, ze ted to nepozna a po krvaceni ze jsem cista, takze jsem sla do toho vzdy znovu, ted uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.7.10 21:14

dekuji za reakce, jsem rada ze je to v norme, :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.7.10 21:15

Hanule, a zvetsovalo se ti brisko rovnomerne, nebo jsi mela skoky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
20.7.10 21:15

tak děkuji za radu uvidím co se z toho vyklube - doufám že mimísek :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.7.10 21:18

Moc ti to preju, vim, presne jak ti je, tak hoooodne stesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
20.7.10 22:06

hh, mě jeden pán v polovině osmého měsíce povídal „na vás už to začíná být vidět“, tak to mě pobavilo :lol:
Ale dlouhou dobu jsem byla jakoby najedená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky