Kapky Ciplox

19200
20.7.10 19:58

Kapky Ciplox

Ahoj děvčata, chtěla jsem se zeptat, mám zánět zvukovodu, dr. mi na to napsal Ciplox, kapat 2 kapky do uší, máte s těmito kapkami někdo zkušenost? Mě totiž přítel nakapal, ale ony se nevstřebaly, ležela jsem na boku, takže měly do toho ucha stéct, prostě zůstaly v tom boltci a když jsem po dvou hodinách vstala, tak to všechno vyteklo.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
opicek
20.7.10 20:33

Já je znám, i když mně je předepisuje spíš veterinář:o) Ony se nemají kam „vstřebat“, to by ti musely vtéct do hlavy. Jestli nezatekly až dolů, možná byly nakapané trochu vedle, ale vytekly by pak stejně. Fungují na tom principu, že se zvukovod se vymývá antibiotiky, hlavně je dávkuj pravidelně a minimálně týden.

• Citovat
  • Upravit
19200
20.7.10 21:28

Aha, takže jde vlastně jakoby o „výplach“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opicek
20.7.10 21:42

Jojo, tak fungujou kapky obecně, akorát ty nosní člověk většinou nakonec spolyká :o) Hlavně to fakt nepřerušuj, jsou to antibiotika a kdyby se přestaly brát, nezaberou správně.

• Citovat
  • Upravit
19200
20.7.10 21:44

No já mám hrůzu z toho že jsem ve 23tt a do toho antibiotika… :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
opicek
20.7.10 23:24

Ony právě kapky jsou dobré v tom, že je to lokální, takže se to k miminku vůbec nedostane. Já je dostávám na záněty pro malinká (ani ne kilová) zvířátka, takže budou velmi šetrné. A ještě jedno - zabírají skvěle i na věci, na které nic jiného nezabírá.

• Citovat
  • Upravit
1
20.1.14 17:30

Ciplox

Dobrý den mám taky zánět zvukovodu a dnes jsem nafasoval kapky ciplox a byl jsem překvapen jak jsou předpotopně vyráběny co se obalu a uzavření týče. Musel jsem do nich udělat dírku a když jsem chtěl nakapat tak to nešlo a když jsem je zmáčknul tak mi skoro polovina z nich vytekla a z ucha samozřejmě taky. Při druhém použití jsem si již dal pozor a nakapal jsem je správně tak doufám že mi teda pomůžou a budu moc příště napsat lepší recenzi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí