Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky mám dotaz termín jsem měla v pátek,včera mě doktorka doslova prorvala začala jsem krvácet a teď ze mě teče hnědý hlen nevíte jak dlouho ještě bude téct?už chci konečně porodit ![]()
Promin ,ale jezismarja, to jsou mi dotazy…tect to bude tak dlouho, dokud neprestane a kdy porodis ti nikdo nerekne, takze asi tak.
A pokud to byl jen recnicky dotaz jakoze „uz me to fakt stve a chci rodit“ tak jasne, to chapu, ale zakladat diskuzi??
Příspěvek upraven 20.07.10 v 12:46
Nedělala ti doktorka náhodou Hamlitona? Já po něm minulé těhotenství porodila do 24 hodin. Na někoho ale vliv nemá.
Ten hlen vypadá na hlenovou zátku, ta odchází i 14 dní před porodem. Ale sleduj ho, jak bude krvavej (ne hnědej), utíkej do porodnice.
A mimochodem, taky bych už chtěla porodit
Chtělo by to někoho s křišťálovou koulí.
MadGirlNancy píše:
Promin ,ale jezismarja, to jsou mi dotazy…tect to bude tak dlouho, dokud neprestane a kdy porodis ti nikdo nerekne, takze asi tak.
A pokud to byl jen recnicky dotaz jakoze „uz me to fakt stve a chci rodit“ tak jasne, to chapu, ale zakladat diskuzi??Příspěvek upraven 20.07.10 v 12:46
snad se toho tolik nestalo ne?
MadGirlNancy píše:snad se toho tolik nestalo ne?
A pokud to byl jen recnicky dotaz jakoze „uz me to fakt stve a chci rodit“ tak jasne, to chapu, ale zakladat diskuzi??Příspěvek upraven 20.07.10 v 12:46
Ywett píše:
Nedělala ti doktorka náhodou Hamlitona? Já po něm minulé těhotenství porodila do 24 hodin. Na někoho ale vliv nemá.
Ten hlen vypadá na hlenovou zátku, ta odchází i 14 dní před porodem. Ale sleduj ho, jak bude krvavej (ne hnědej), utíkej do porodnice.
A mimochodem, taky bych už chtěla poroditChtělo by to někoho s křišťálovou koulí.
děkuji