Co ten hlen?

20.7.10 12:40

co ten hlen?

holky mám dotaz termín jsem měla v pátek,včera mě doktorka doslova prorvala začala jsem krvácet a teď ze mě teče hnědý hlen nevíte jak dlouho ještě bude téct?už chci konečně porodit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
20.7.10 12:45

Promin ,ale jezismarja, to jsou mi dotazy…tect to bude tak dlouho, dokud neprestane a kdy porodis ti nikdo nerekne, takze asi tak.
A pokud to byl jen recnicky dotaz jakoze „uz me to fakt stve a chci rodit“ tak jasne, to chapu, ale zakladat diskuzi??

Příspěvek upraven 20.07.10 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
20.7.10 12:46

Nedělala ti doktorka náhodou Hamlitona? Já po něm minulé těhotenství porodila do 24 hodin. Na někoho ale vliv nemá.
Ten hlen vypadá na hlenovou zátku, ta odchází i 14 dní před porodem. Ale sleduj ho, jak bude krvavej (ne hnědej), utíkej do porodnice.
A mimochodem, taky bych už chtěla porodit :wink: Chtělo by to někoho s křišťálovou koulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.10 22:31
MadGirlNancy píše:
Promin ,ale jezismarja, to jsou mi dotazy…tect to bude tak dlouho, dokud neprestane a kdy porodis ti nikdo nerekne, takze asi tak.
A pokud to byl jen recnicky dotaz jakoze „uz me to fakt stve a chci rodit“ tak jasne, to chapu, ale zakladat diskuzi??Příspěvek upraven 20.07.10 v 12:46

snad se toho tolik nestalo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.10 22:32
MadGirlNancy píše:
A pokud to byl jen recnicky dotaz jakoze „uz me to fakt stve a chci rodit“ tak jasne, to chapu, ale zakladat diskuzi??Příspěvek upraven 20.07.10 v 12:46
snad se toho tolik nestalo ne?
Ywett píše:
Nedělala ti doktorka náhodou Hamlitona? Já po něm minulé těhotenství porodila do 24 hodin. Na někoho ale vliv nemá.
Ten hlen vypadá na hlenovou zátku, ta odchází i 14 dní před porodem. Ale sleduj ho, jak bude krvavej (ne hnědej), utíkej do porodnice.
A mimochodem, taky bych už chtěla porodit :wink: Chtělo by to někoho s křišťálovou koulí.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky